Telefon Tavsiyesi LG G5 / Note 5 / Xperia Z5 Premium

Sponsorlu Bağlantılar

LG G5 / Note 5 / Xperia Z5 Premium hangisini önerirsiniz?

• LG G5

Kullanılan: 5 23.8%
  • Note 5

Kullanılan: 13 61.9%
  • Xperia Z5 Premium

Kullanılan: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
Note 5'e daha yakınım. Ama birkaç tavsiye daha almak isterim.

karayel90

karayel90

Üye
Kesinlikle LG G5 Almalısın
İki telefonun özellik karşılaştırmasına şu linkten erişebilirsin

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş eğer ikisinden birisi diyosan kesinlikle note 5
kağıt üstünde g5 daha iyi olabilir ama bence çok dandik bi telefon eline alınca bile anlayabiliyosun ne kadar dandik olduğunu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note 5 in ekranı S6 S7 G5 seviyesinde değil.

G5 en güncel en mantıklı tercih.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Lg'nin kronik sorunları çok oluyomus sn zamanlarda çok duymaya başladım

Z5 veya Note 5 mi dersen

Z5 premium derim

Note 5 e harici sd kartı takılmıyormuş eksi avantaj olurmu bilmm

furyzer0

furyzer0

Üye
eğer işini şansa bırakmak istiyorsan lg al çünkü lg alınca işin gerçekten şansa kalır sorunun çıkmazsa memnun kalırsın mutlu mutlu kullanırsın sorun çıkarsa bak sen işe

Sent from mTalk

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
SD card olmaması sorun olmaz. OTG USB Disk alır bu problemi çözerim. Z5'i de hem kamerası iyi çekmiyor hem de işlemcisi sorunlu dendiği için düşünmüyorum. Aynı zamanda altta ve üstte anlamsız boşluklar nedeniyle tasarımını iyi bulmuyorum. G5 ve Note 5 arasında karar vereceğim.

technogamer2345

Üye
Bence direk Note 5 al derim bu makine bu aralar ruyalarimada girmeye basladi. :D en mantiklisi o olur uzun surede kullanirsin. Kalem olayida ayrica guzel. Ama yeni Note uda bekleyebilirsin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
Up.

Luck Star

Luck Star

Üye
Note 5 al düşünmene gerek yok. 2 kişi g5 al dese gidip alcak misin? Aklın neyde kaldı söyle yardımcı olayım :)

vegatablo

vegatablo

Üye
Kardeş bekle az daha zaten baya bekledin bari ucuzlasinlar

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Kamera testleri var YouTube da özellikle tekno seyir tavsiye ederim. Geniş açı önemli değil dersen her türlü note 5 daha iyidir. Samsung kamerası daha detaylı daha keskin hatlara sahip. LG daha soluk daha renksiz yaklaştıkça bozulan kameraya sahip

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0

technogamer2345

Üye
Hocam misal simdi kamera acisindan en iyi android telefon desek hangisi olur? Sony yle Lg pek icime yatmiyor kamera danda cok anlamiyorum hani genis aci fp/ filan.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Hem android hem kamera istiyorsanız nokianın android modellerini bekleyin bence o efsane kameraları yapan adam nokia ya geri döndü 808 ve lumia 1020 deki gibi bir teknoloji ile geri dönerse zaten rakipsiz olacaktır kamera alanında.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Buğra

Buğra

Admin
@Luck Star
@0MG90

arkadaşlar sakin olun bir telefon için birbirinizi kırmayın lütfen bütün mesajlarınızı sildim uyarı puanı vermek istemiyorum daha sakin güzel bir şekilde birbirinizi alttan alarak mesaj yazarsanız sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Üst Alt