bilal72
Üye
Aynen haklısın adamların böyle yapması normal biz böyle olduktan sonra semer vuran çok olur Apple, lg, Samsung, SonyBiliyorum ama en azından lg pazarda tutunmak için biraz aşağı [emoji652] fiyat belirlemelidir diye düşünüyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuya puan vererek değerlendirdi.
Yorumu:
Bir haberde izlemiştim. Sizce sık sık telefon değiştirmemizin sebebi nedir? diye soruyorlardı , biri elinde nokia 3310 vb. cihazla aç kapa yapıyorum işimi görüyorum bitti. Ama bizim milletimiz lüks meraklısı , ne kadar fiyat koyarsan koy alırlar demişlerdi. Haklıydı da . Tüm ailede son model telefon olacak hava yapacağız düşüncesi hakim.Satıcılarla Alakalı Apple Baksana Adam 4 Milyardan Cihaz Satıyor Bir Allah'ın Kuluda Çıkıp Demiyor Almam Boykot Edelim 10 Milyarda Deseler Yine Alır Bizim Türk Milleti
Asgari Ücretle Çalışan Birisi Apple 6S Alıyorsa Demekki Gerçekten Yolunda Gitmeyen Bişey Var Bu Ülkede Yazık GünahBir haberde izlemiştim. Sizce sık sık telefon değiştirmemizin sebebi nedir? diye soruyorlardı , biri elinde nokia 3310 vb. cihazla aç kapa yapıyorum işimi görüyorum bitti. Ama bizim milletimiz lüks meraklısı , ne kadar fiyat koyarsan koy alırlar demişlerdi. Haklıydı da . Tüm ailede son model telefon olacak hava yapacağız düşüncesi hakim.
Niye Soyuluyosun Asıl Soru Bu Aklın Varsa Alma Kardeşim Fiyatlar Zaten Düşecek Niye Acele YapıyorsunYuh! Türkleri iyice soymaya çalışıyorlar. Yazıklar olsun.
LG-D802 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Bunu adama değil de devlete söylesen daha iyi olur. Depremden sonra gelen vergi güya bir süre sonra kalkicakti. 17 sene oldu. Üstüne vestel Çinden getirdiği telefonlar satılsın diye anti damping vergisi getirtti. İlk önce düşmanı yakında aramak lazım.. Arabistandaki fiyat ile Türkiye deki fiyat bir zamanlar çok yakındı. Şimdi Arabistanda 2000 olan burda 3300. Teşekkürler.Yuh! Türkleri iyice soymaya çalışıyorlar. Yazıklar olsun.
LG-D802 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Madem Fiyatlar Denk Değil Almayın O Fiyatlar Düşüyormu DÜşmüyormu AnlarsınızBunu adama değil de devlete söylesen daha iyi olur. Depremden sonra gelen vergi güya bir süre sonra kalkicakti. 17 sene oldu. Üstüne vestel Çinden getirdiği telefonlar satılsın diye anti damping vergisi getirtti. İlk önce düşmanı yakında aramak lazım.. Arabistandaki fiyat ile Türkiye deki fiyat bir zamanlar çok yakındı. Şimdi Arabistanda 2000 olan burda 3300. Teşekkürler.
Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
Madem Fiyatlar Denk Değil Almayın O Fiyatlar Düşüyormu DÜşmüyormu Anlarsınız
Ucuzlayan Bişeymi Yok? S7 Yi 2 Sene Sonra Al Bakalım Ne Kadara Alacaksın10 senedir hatta 15 senedir bildim bileli ucuzlayan bir şey yok. Bi benim yapmamla olmaz. Adam askeri ücretle gidip iPhone alıyorsa ben sesimi çıkartmam daha. Bir şey ucuzlarsa başka şey pahalaniyor zaten. Bu dünyaya bir kere geldim imkanım varsa alırım gerisi umrumda değil.
Buna Cevabın Nedir?Her yerde konuşan çok oluyor sizin gibi. S6 2499tl ile çıktı şuan 2099tl den satılıyor. Bana kalkıp internet siteleri falan göstermeyin bildiğim güvendiğim yerden alırim. Sonra burda ağlarlar o İnternet ten alanlar. Ucuzladıgi falan yok anlayacağın.
1- Stokta yok Stokta olmayan ürünün fiyatı güncellenmez.Buna Cevabın Nedir?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1 Stokta Olan Yer Bulursam Ne Yapacaksın? Samsung Türkiye Garantili Olacak İthalatçi Değil.1- Stokta yok Stokta olmayan ürünün fiyatı güncellenmez.
2- Vatanda 1-2 yıl sonra satılan cihazlar ithalatçı garantili.
3- 2 yıl değil 3 yılı geçiyor 2013'te çıktı o cihaz.
4- çıkış fiyatı 1999 tl.
3 yılı aşkın sürede varsın 800 lira zarar ediyim sorun yok. 3 Yıl sonra eski ürünü almaktansa şimdi alırım. Ucuzlamıyor artık.
1 Stokta Olan Yer Bulursam Ne Yapacaksın? Samsung Türkiye Garantili Olacak İthalatçi Değil.
2 BanaŞimdiye Kadar Vatanbilgisayarın İthalatçi Garantili Cihaz Sattığının Bir Örneğini GÖsterebilirmsini.
3 Ne Zaman Çıktığı Önemli Değil Senin İdda Cihaz Türkiyeye 10 Liradan Griiyorsa 10 liradan Aşaya Düşmüyor Bu Yönde.
4 Çıkış Fiyati 2.200 TL 2.000 TL Değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?