Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

skylinegti

skylinegti

Üye
Kamera ve ekranı da ekleyebiliriz bence :)
kamera konusunda birşey diyemem ama lg ekran konusunda mükemmel kendim lg l9 kullanıyorum qHD ekranı var ama 1080p s4 ekranından daha iyi görüntü kalitesi var...

Luck Star

Luck Star

Üye
Hangi bos ram 900 mb hocam g2 de 5.0.2 ile 400 600 mb 700 800 olurda arada :D bi rom rom gezerim ama bu uzaktan kumanda falan gidiyormu birde cm de sarj nasil

Kitkatta bakmadın mi hiç boş ram miktarına :D

Cm12 şarjı fena sayılmaz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Diyafram açıklığından dolayı loş ortamlarda iyi bir performans vermesini bekliyorum.

boran9999

boran9999

Üye
Denemeden iyi yada kötü demek yanlı bir tutum olur yanlız 1:1.8 diafram açıklığı manuel kontrol olanağı ve özellikle RAW kayıt yapabilen kamerasına bayıldım artık kimse kötü fotoğraflar çekmeyecek :) bu yönüyle rekabet ortamı yaratacağı inancındayım bu bakış açısı bir sonraki jenerasyon cihazlarda dahada geliştirileceği inancındayım. Diğer özelliklerinde rakiplerinden geri kalacağını sanmıyorum hiç bir firma amiral gemim idare etsin diye 100 milyonlarca dolar yatırım yapmaz. Vitrindeki yerini almasını merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve B.A.R.O.N
Polymath

Polymath

Üye
Batarya yine az gidebilir...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Batarya 3000mAh değil, 2900 mAh. İnceleme videolarında dikkat ederseniz 2900 yazıyor.

Pocketnow youtube hesabındaki videolarda 2900 mAh gözüküyor ama internete bakınca 3000 mAh yazıyor anlamadım bir türlü hangisi doğru.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Batarya 3000mAh arkadaşlar.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Emre

Üye
Motorola resmi Twitter hesapları üzerinde LG
G4'e yaptığı göndermede Moto 360 ve Moto X'in
yan yana fotoğraflarını paylaşarak 2014'ten beri
hakiki deriyi cihazlarında kullandıklarını belirtmiş.

LG cephesindense Motorola'ya cevap gecikmedi.
LG Amerika'nın resmi Twitter hesabı Motorola'ya
"Bizi izlediğiniz için teşekkürler." cevabı verildi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 ün deri kapaginin uretim surecini sanirim bilmiyor Motorola.
Ayrica G4 un yaninda moto cok ucuz duruyor.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen az önce baktım böyle bir sıkıntı varmış. Ben 5.0 da böyle bir sıkıntı olduğunu biliyorum ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum. 5.1 de düzelttik dediler nexusta falanda vardı bu sorun düzeldi mi bilmiyorum. Küçük bir güncellemeyle düzeltilebilir bir sorun tabi ama cidden Samsung ayıp etmiş bu konuda 3 gb ramin 400 mb boş kalıyorsa ayıp cidden

Nexusun yazılımı ile cm12 aynı hemen hemen. Ve cm12 de ram kullanımı fazla dedikleri zaman 2gb ramli cihazdan 1.3 gb boş ram kalıyordu yani kullanılan ram 650mb iken buna fazla ram kullanımı demişlerdi şuan cm12.1 çıktı bu sıralar android 5.1.x kullanıyor ve ram kullanımı sadece 400mb :)

Ayıp etmiş dediğinde haklısın ancak samsung tüm modellerde ayıp ediyor o zaman , böyle bariz bir sorun olmasa da her cihazında var bu sorun biz samsunga dandik malzeme , donanım kullanıyor demiyoruz ki , arayüz kasıyor abi yazılım konusunda sıkıntıları olan bir marka yapacak bir şey yok.

Geçiyorum aga bu 5.1 e :D kimse tutmasın

Ram sorunu stock lollipop da var ve 5.1 ile giderilmedi. 5.1'de size denk gelmedi ise kısmetinize. Bana 5.0'da da denk gelmemişti. Açıkçası çok da detaylı bilgim yok ama kernel ile alakalı bir olay olduğunu ve çoğu custom kernellerde sorun olmadığını(en azından kendi cihazım için) biliyorum. Samsung'un S6 sındaki o sorundan hiç haberim yok, öyle bir sorun varsa da lollipop ile ilişkili mi bilmiyorum ama geçen hafta bayağı bayağı kasan kitkat yüklü note 3 görünce touchwiz, 3 gb ram de olsa touchwizdir dedirtmişti.
Reklam filmi de kamerası için bayağı ilgi çekici olmuş.
Bu arada 5 sayfa tek tek baktım NAWY'nin yorumu var mı diye. :D :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
"ama geçen hafta bayağı bayağı kasan kitkat yüklü note 3 görünce touchwiz, 3 gb ram de olsa touchwizdir dedirtmişti."

Aranan kan bulundu :alkis

Ram sorunu hakkında şikayet görmedim nexusler için umarım düzeltirler bende hem 5.0.2 hem de 5.1.x sürümlerinde sıkıntı yok.

Invoke

Invoke

Üye
stock 5.0'da kasan rami dolan nexuslar vardı valla, nette konuları var. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Atmak bedava

byAndroid

byAndroid

Üye
Ram sorunu stock lollipop da var ve 5.1 ile giderilmedi. 5.1'de size denk gelmedi ise kısmetinize. Bana 5.0'da da denk gelmemişti. Açıkçası çok da detaylı bilgim yok ama kernel ile alakalı bir olay olduğunu ve çoğu custom kernellerde sorun olmadığını(en azından kendi cihazım için) biliyorum. Samsung'un S6 sındaki o sorundan hiç haberim yok, öyle bir sorun varsa da lollipop ile ilişkili mi bilmiyorum ama geçen hafta bayağı bayağı kasan kitkat yüklü note 3 görünce touchwiz, 3 gb ram de olsa touchwizdir dedirtmişti.
Reklam filmi de kamerası için bayağı ilgi çekici olmuş.
Bu arada 5 sayfa tek tek baktım NAWY'nin yorumu var mı diye. :D :D
Katılıyorum bence lollipop sorunlu az önce bende 5.1 kurdum 5.0.2 den daha berbat telefon bomboş hiç ram kalmıyor bu nasıl iş anlamadım.
En iyisi kitkat cidden ram konusunda

Luck Star

Luck Star

Üye
Katılıyorum bence lollipop sorunlu az önce bende 5.1 kurdum 5.0.2 den daha berbat telefon bomboş hiç ram kalmıyor bu nasıl iş anlamadım.
En iyisi kitkat cidden ram konusunda

Demek her marka ve modele göre değişiklik gösteriyor. Cm12 ve Cm12.1 de Resurection Remixin aynı sürümlerinde sorun yaşamadım çok şükür.

Bu sıralar Flyme OS 4.1.3R kullanıyorum. Şarj, hız, deneyim mükemmel denebilecek seviyede. Adamlar cidden güzel rom yapmışlar cihazınıza uygun portlanmışsa tavsiye ederim.

Bu arada gruptan arkadaşım lansmana katıldı full ekran parlaklığı ile modern cobat5 full grafik ayarları ve üzerine antutu test yapmış cihaz oldukça az ısınmış. 49k puan alıyormuş. HTC M9 ise ilk testte 50k sonra cihaz ısındığı için 48-46k lara düşüyormış gerçi antutuya inanan var mı hala bilmiyorum ancak az da olsa doğruluk payı vardır illaki :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Novafusion çok çalışmalı cm 12 yada cm12.1 için cihaz da ram kalmıyor be :D

man20

man20

Üye
Bordo rengi çok hoşuma gitti. Onu istiyorum yaaa

AHKE

AHKE

Üye
Sonunda bana hitap eden bir telefon. Hem bataryası değiştirilebilir. Hem eski amirallerle arasında fark var. Hemde ekranı mükemmel. Deri mi plastik mi elime alınca ancak karar verebilirim.
+sd kart takılabilinio

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Üst Alt