Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çift batarya mı var acaba kutu içeriginde eger böyle bir sey varsa helal olsun :hmmm
Bir sitede çift pil destegi denmis ama?

avast

avast

Üye
Tam g2 ile 2 sene yola devam dedim yeni yeni seyler cikariyorlse ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arayüz yağ gibi masallah cloudy ekibi çalısmalara baslasın cloudy g4 istiyoruz :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Luck Star

Luck Star

Üye
Çift batarya mı var acaba kutu içeriginde eger böyle bir sey varsa helal olsun :hmmm
Bir sitede çift pil destegi denmis ama?

Çift sim olacağını sanmam yeni kulaklık var bu arada ona kimse değinmemiş . Quad Beat 3
2 Batarya aynı anda takılmaz tabiki de ancak seyahat için mükemmel.

Tam g2 ile 2 sene yola devam dedim yeni yeni seyler cikariyorlse ya :ehe
G2 nin hala 1.5-2 sene gideri var merak etme performans konusunda çok fark yok ancak teknoloji hızla ilerliyor kamera ve ekran konusunda G4 rakipsiz şuan :D
Arayüz yağ gibi masallah cloudy ekibi çalısmalara baslasın cloudy g4 istiyoruz :D

Kaç gündür bakıyorum Cloudyden de Optimus RS den de ses yok bi geliştirici çıksa da G2'ye veya G3'e yeni arayüzü getirse de yüklesek :D

avast

avast

Üye
Çift sim olacağını sanmam yeni kulaklık var bu arada ona kimse değinmemiş . Quad Beat 3

G2 nin hala 1.5-2 sene gideri var merak etme performans konusunda çok fark yok ancak teknoloji hızla ilerliyor kamera ve ekran konusunda G4 rakipsiz şuan :D

Kaç gündür bakıyorum Cloudyden de Optimus RS den de ses yok bi geliştirici çıksa da G2'ye veya G3'e yeni arayüzü getirse de yüklesek :D
Bu sene iphone 5 son guncellemesiyle bitecek diye takasla 23 ay garantili g2 aldim gittigi yere kadar 2 sene kullanirim diye :D bunlari gorunce uzuluyorum :D benimki eskidi diye

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

İkisi aynı anda demedim zaten :ehe iki pil olması çok iyi power bank tasıyacagına ya da tak çıkar yapacagına 10 dk lıgına yedek batarya çok daha iyi.
G2 için cloudy G3 lollipop bekliyoduk da g4 verilse daha iyi :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Bu sene iphone 5 son guncellemesiyle bitecek diye takasla 23 ay garantili g2 aldim gittigi yere kadar 2 sene kullanirim diye :D bunlari gorunce uzuluyorum :D benimki eskidi diye

Eskime felan yok ben G2 yi ilk çıktığı ay aldım şuan hem g2 hem g3 var bende ancak 2-3 fark dışında bariz bir fark yok üstüne hız ve şarj konusunda G2 daha iyi kesinlikle. G2 nin tek kötü yanı ekranın üzerine düşürme çünkü direk çatlıyor ya da kırılmaz buff ekran koruyucu alacaksın 90 liralık onunla test yaptılar gözümün önünde hiç bir şey olmuyor :)

avast

avast

Üye
Eskime felan yok ben G2 yi ilk çıktığı ay aldım şuan hem g2 hem g3 var bende ancak 2-3 fark dışında bariz bir fark yok üstüne hız ve şarj konusunda G2 daha iyi kesinlikle. G2 nin tek kötü yanı ekranın üzerine düşürme çünkü direk çatlıyor ya da kırılmaz buff ekran koruyucu alacaksın 90 liralık onunla test yaptılar gözümün önünde hiç bir şey olmuyor :)
Konu dagil masin yazarim hocam ozelden

Luck Star

Luck Star

Üye
İkisi aynı anda demedim zaten :ehe iki pil olması çok iyi power bank tasıyacagına ya da tak çıkar yapacagına 10 dk lıgına yedek batarya çok daha iyi.
G2 için cloudy G3 lollipop bekliyoduk da g4 verilse daha iyi :D

Stock arayüz artık G3 ile aynı zaten o yüzden Cloudy G3 yeni sürüm çıkarmaz Cloudy Stock 2.8 veya 2.9 diye güncelleme gelecek arayüz yeni arayüz ve G3 özellikleri olacak ancak gerçekten Cloudy G4 çıksa mükemmel olur takipteyim :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Güzel telefon olmuş başarılarının devamını diliyoruz. Özellikle f1.8 diyafram açıklığı çok hoşuma gitti, ön kamera 8 mp falan güzel olmuş. Tasarım da gayet hoş sadece ön yüzü G3 Titanium rengini daha çok beğeniodm o kadar.

Luck Star

Luck Star

Üye

Sağdan ikisi tasarım açısından mükemmel duruyor yaa :D Deri biraz eskitme olsa arkadaki tuşlarda metal zaten tam savaş uçaklarındaki atmosfer havası oluşur retro tarzı :D

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ufak bir düzeltme arkadaşlar: Snapdragon 808 Hexa-core 6 çekirdekli işlemciye sahip. Sekiz çekirdek değil.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Sağdan ikisi tasarım açısından mükemmel duruyor yaa :D Deri biraz eskitme olsa arkadaki tuşlarda metal zaten tam savaş uçaklarındaki atmosfer havası oluşur retro tarzı :D

Çok zarif cidden harika özellikle bayanlar bayılacak gibi

Luck Star

Luck Star

Üye
Yeni fotoğraflar geliyor spoiler içinde ekliyorum :)
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Yeni video eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kamerada Samsung ve Apple'a kamera çıkıntısı ile ilgili giyderme mi gördüm orada? :D

vegatablo

vegatablo

Üye
Bizim g3 eskidimi ne[emoji2] [emoji2] ben cihazı beğendim ama g3 den g4 e geçmek gereksiz olur cloudy bizede bi el atsa süper olur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonun arkası arc ve oval yapıda oldugundan çok ince gibi duruyo halbuki kameraya ekstra çıkıntı vermemisler ve kalınlık 9.8 mm.
Kamerada Samsung ve Apple'a kamera çıkıntısı ile ilgili giyderme mi gördüm orada? :D

Haha ifşa :D kameraya çıkıntı vermisler ince olsun diye diyo :D

Telefonun arkası arc ve oval yapıda oldugundan çok ince gibi duruyo halbuki kameraya ekstra çıkıntı vermemisler ve kalınlık 9.8 mm ama görünen 7 mm gibi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
9.8mm'ye göre bence oraya daha büyük batarya sığardi. Özellikle G3'ün sarjinin iyi gitmemesi bu telefon için soğuk bakmama neden olabiliyor. Ne kadar batarya kiti kullansamda. (Note3)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
9.8mm'ye göre bence o daha büyük batarya sigardi. Özellikle G3'ün sarjinin iyi gitmemesi bu telefon için soğuk bakmama neden olabiliyor. Ne kadar batarya kiti kullansamda. (Note3)

Çift batarya mevzusu var :alkis
Açıkcası evet 3500 mah bataryası da var lg nin G flex'de kullandıgı arc tasarım falan denince ben onu kullanacak diye bekledim ama batarya konusunda hiç bir firma arttırıma gitmemis 2k ekran standart gibi oldu ama bataryalar aynı aksine düsürünler var..

Üst Alt