Luck Star
Üye
Hızlı şarj 2 senelik LG G2 de bile varHızlı şarj özelliği var mı?
dışardan yeni geldim cihaz tamamen kapanmıştı 20dk sonra şarj %50 lerdeydi
snapdragon olduğuna göre işlemci %90 vardır 
Hızlı şarj 2 senelik LG G2 de bile varHızlı şarj özelliği var mı?
dışardan yeni geldim cihaz tamamen kapanmıştı 20dk sonra şarj %50 lerdeydi
snapdragon olduğuna göre işlemci %90 vardır 
Çift batarya mı var acaba kutu içeriginde eger böyle bir sey varsa helal olsun
Bir sitede çift pil destegi denmis ama?
G2 nin hala 1.5-2 sene gideri var merak etme performans konusunda çok fark yok ancak teknoloji hızla ilerliyor kamera ve ekran konusunda G4 rakipsiz şuanTam g2 ile 2 sene yola devam dedim yeni yeni seyler cikariyorlse ya![]()

Arayüz yağ gibi masallah cloudy ekibi çalısmalara baslasın cloudy g4 istiyoruz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu sene iphone 5 son guncellemesiyle bitecek diye takasla 23 ay garantili g2 aldim gittigi yere kadar 2 sene kullanirim diyeÇift sim olacağını sanmam yeni kulaklık var bu arada ona kimse değinmemiş . Quad Beat 3
2 Batarya aynı anda takılmaz tabiki de ancak seyahat için mükemmel.
G2 nin hala 1.5-2 sene gideri var merak etme performans konusunda çok fark yok ancak teknoloji hızla ilerliyor kamera ve ekran konusunda G4 rakipsiz şuan
Kaç gündür bakıyorum Cloudyden de Optimus RS den de ses yok bi geliştirici çıksa da G2'ye veya G3'e yeni arayüzü getirse de yüklesek![]()
bunlari gorunce uzuluyorum
benimki eskidi diyeÇift sim olacağını sanmam yeni kulaklık var bu arada ona kimse değinmemiş . Quad Beat 3
2 Batarya aynı anda takılmaz tabiki de ancak seyahat için mükemmel.
G2 nin hala 1.5-2 sene gideri var merak etme performans konusunda çok fark yok ancak teknoloji hızla ilerliyor kamera ve ekran konusunda G4 rakipsiz şuan![]()
iki pil olması çok iyi power bank tasıyacagına ya da tak çıkar yapacagına 10 dk lıgına yedek batarya çok daha iyi.
Bu sene iphone 5 son guncellemesiyle bitecek diye takasla 23 ay garantili g2 aldim gittigi yere kadar 2 sene kullanirim diyebunlari gorunce uzuluyorum
benimki eskidi diye

Konu dagil masin yazarim hocam ozeldenEskime felan yok ben G2 yi ilk çıktığı ay aldım şuan hem g2 hem g3 var bende ancak 2-3 fark dışında bariz bir fark yok üstüne hız ve şarj konusunda G2 daha iyi kesinlikle. G2 nin tek kötü yanı ekranın üzerine düşürme çünkü direk çatlıyor ya da kırılmaz buff ekran koruyucu alacaksın 90 liralık onunla test yaptılar gözümün önünde hiç bir şey olmuyor![]()
İkisi aynı anda demedim zateniki pil olması çok iyi power bank tasıyacagına ya da tak çıkar yapacagına 10 dk lıgına yedek batarya çok daha iyi.
G2 için cloudy G3 lollipop bekliyoduk da g4 verilse daha iyi![]()

Sağdan ikisi tasarım açısından mükemmel duruyor yaaDeri biraz eskitme olsa arkadaki tuşlarda metal zaten tam savaş uçaklarındaki atmosfer havası oluşur retro tarzı
![]()

Kamerada Samsung ve Apple'a kamera çıkıntısı ile ilgili giyderme mi gördüm orada?![]()
kameraya çıkıntı vermisler ince olsun diye diyo 
9.8mm'ye göre bence o daha büyük batarya sigardi. Özellikle G3'ün sarjinin iyi gitmemesi bu telefon için soğuk bakmama neden olabiliyor. Ne kadar batarya kiti kullansamda. (Note3)