skylinegti
Üye
kamera konusunda birşey diyemem ama lg ekran konusunda mükemmel kendim lg l9 kullanıyorum qHD ekranı var ama 1080p s4 ekranından daha iyi görüntü kalitesi var...Kamera ve ekranı da ekleyebiliriz bence![]()
kamera konusunda birşey diyemem ama lg ekran konusunda mükemmel kendim lg l9 kullanıyorum qHD ekranı var ama 1080p s4 ekranından daha iyi görüntü kalitesi var...Kamera ve ekranı da ekleyebiliriz bence![]()
Hangi bos ram 900 mb hocam g2 de 5.0.2 ile 400 600 mb 700 800 olurda aradabi rom rom gezerim ama bu uzaktan kumanda falan gidiyormu birde cm de sarj nasil

bu yönüyle rekabet ortamı yaratacağı inancındayım bu bakış açısı bir sonraki jenerasyon cihazlarda dahada geliştirileceği inancındayım. Diğer özelliklerinde rakiplerinden geri kalacağını sanmıyorum hiç bir firma amiral gemim idare etsin diye 100 milyonlarca dolar yatırım yapmaz. Vitrindeki yerini almasını merakla bekliyorum.Aynen az önce baktım böyle bir sıkıntı varmış. Ben 5.0 da böyle bir sıkıntı olduğunu biliyorum ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum. 5.1 de düzelttik dediler nexusta falanda vardı bu sorun düzeldi mi bilmiyorum. Küçük bir güncellemeyle düzeltilebilir bir sorun tabi ama cidden Samsung ayıp etmiş bu konuda 3 gb ramin 400 mb boş kalıyorsa ayıp cidden
Nexusun yazılımı ile cm12 aynı hemen hemen. Ve cm12 de ram kullanımı fazla dedikleri zaman 2gb ramli cihazdan 1.3 gb boş ram kalıyordu yani kullanılan ram 650mb iken buna fazla ram kullanımı demişlerdi şuan cm12.1 çıktı bu sıralar android 5.1.x kullanıyor ve ram kullanımı sadece 400mb
Ayıp etmiş dediğinde haklısın ancak samsung tüm modellerde ayıp ediyor o zaman , böyle bariz bir sorun olmasa da her cihazında var bu sorun biz samsunga dandik malzeme , donanım kullanıyor demiyoruz ki , arayüz kasıyor abi yazılım konusunda sıkıntıları olan bir marka yapacak bir şey yok.
Geçiyorum aga bu 5.1 ekimse tutmasın

Katılıyorum bence lollipop sorunlu az önce bende 5.1 kurdum 5.0.2 den daha berbat telefon bomboş hiç ram kalmıyor bu nasıl iş anlamadım.Ram sorunu stock lollipop da var ve 5.1 ile giderilmedi. 5.1'de size denk gelmedi ise kısmetinize. Bana 5.0'da da denk gelmemişti. Açıkçası çok da detaylı bilgim yok ama kernel ile alakalı bir olay olduğunu ve çoğu custom kernellerde sorun olmadığını(en azından kendi cihazım için) biliyorum. Samsung'un S6 sındaki o sorundan hiç haberim yok, öyle bir sorun varsa da lollipop ile ilişkili mi bilmiyorum ama geçen hafta bayağı bayağı kasan kitkat yüklü note 3 görünce touchwiz, 3 gb ram de olsa touchwizdir dedirtmişti.
Reklam filmi de kamerası için bayağı ilgi çekici olmuş.
Bu arada 5 sayfa tek tek baktım NAWY'nin yorumu var mı diye.![]()
![]()
Katılıyorum bence lollipop sorunlu az önce bende 5.1 kurdum 5.0.2 den daha berbat telefon bomboş hiç ram kalmıyor bu nasıl iş anlamadım.
En iyisi kitkat cidden ram konusunda

Bu arada 5 sayfa tek tek baktım NAWY'nin yorumu var mı diye.![]()
![]()

+sd kart takılabilinioSonunda bana hitap eden bir telefon. Hem bataryası değiştirilebilir. Hem eski amirallerle arasında fark var. Hemde ekranı mükemmel. Deri mi plastik mi elime alınca ancak karar verebilirim.