Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede 14nm işlemcisi yle bu senenin en iyi amiralini yaptılar. Snapdragon, s800 den beri yerinde sayıyor

MaxipmaN

Üye
808i biraz arastirdim lpddr4 yerine lpddr3 ram barındırıyor ve gpu adreno 418, evet güc tasarrufu odaklı olmis donanım, fakat batarya 3200 civarı olmalıydı

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Günümüzde islemciyle ramle ilgili bir sıkıntı var mı her sey islemci degil iste samsung'un kaybettigi noktada bu lagwiz :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
vegatablo

vegatablo

Üye
Günümüzde islemciyle ramle ilgili bir sıkıntı var mı her sey islemci degil iste samsung'un kaybettigi noktada bu lagwiz :D
Yeni touchwiz sense kadar stabil o kastığı zamanlar s2 s3 note3 s4 te falandı s5 den sonra düzelttiler

vegatablo

vegatablo

Üye
Bunu ben demiyorum kullanıcıların tamamı diyor en iyi arayüz demedim farkındaysan en stabil arayüz sense dir yada miui ama yeni touchwizin eskisinden daha stabil olduğunu biliyorum inceledim ayrıca üslübunu beğenmedim küçümseyici vs tavırlar forumda yasaktır

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bunu ben demiyorum kullanıcıların tamamı diyor en iyi arayüz demedim farkındaysan en stabil arayüz sense dir yada miui ama yeni touchwizin eskisinden daha stabil olduğunu biliyorum inceledim ayrıca üslübunu beğenmedim küçümseyici vs tavırlar forumda yasaktır

İyi iyilesmisse lg home'a biraz daha yaklasmıs demektir
Bknz: Next Page = Lg home Samsung çakması.

Buğra

Buğra

Admin
Konu çok dağılmasın bence arkadaşlar
Bu arada galaxy s6 RAM sorunu yazarsanız görebilirsiniz 3gb RAM var fakat 300mb bos oluyormuş umarım güncelleme vs duzeltirler

vegatablo

vegatablo

Üye
İyi iyilesmisse lg home'a biraz daha yaklasmıs demektir
Bknz: Next Page = Lg home Samsung çakması.
Konunun lg home a geçmesine anlam veremedim touchwizden bahsederken oraya neden çektin bilmiyorum ama çakma değil bence daha kisisellestirilebilir olani g3 le gelen yeni home ve g4 deki arayüzden bahsediyorum ayrica ona kalırsa herkes nokiadan çalıntı yapmış olur zira mobil platformda en çok patent bulunduran firma

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Alıntı...

Android ekosisteminin RAM tüketim konusunda yaşadığı sorunlar son güncellemeler ile yavaş yavaş azalmaya başlasa da Samsung bu konuda kendini sağlama almak için yeni amiral gemisi modeli Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’de 3 GB LPDDR4 RAM’e yer vermişti. Yeni teknolojiler ile üretilenLPDDR4 belleğin daha iyi performans sergileyeceği etkinlik sırasında söylenmişti.

Galaxy S6'da Uygulamalar Kapanıyor!
XDA forumlarında Galaxy S6 kullanıcıları cihazın agresif RAM tükettiğinden şikâyetçi olmaya başladı. RAM yönetimi konusunda Samsung’un başarısız olduğunu söyleyen kullanıcılar uygulamaların aniden kapanmasından da şikâyetçi. XDA forumlarında söylenenlere göre Galaxy S6’nın 3 GB’lık RAM’inden bir anda 200-400 MB arası boş RAM kalıyor. Uygulamalar da bu yüzden kapanıyor.

Güncelleme ile Düzeltilebilir
Bunun yazılımsal bir sorun olduğunu ve Samsung’un güncellemeler ileRAM tüketimini kontrol altında tutacağını tahmin ediyoruz. Eğer Galaxy S6’nın RAM tüketimi konusunda sorunlar yaşıyorsanız, geçici bir çözüm olarak Google Play’de bulunan RAM yönetici uygulamalarını kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Buğra
byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen az önce baktım böyle bir sıkıntı varmış. Ben 5.0 da böyle bir sıkıntı olduğunu biliyorum ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum. 5.1 de düzelttik dediler nexusta falanda vardı bu sorun düzeldi mi bilmiyorum. Küçük bir güncellemeyle düzeltilebilir bir sorun tabi ama cidden Samsung ayıp etmiş bu konuda 3 gb ramin 400 mb boş kalıyorsa ayıp cidden

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen az önce baktım böyle bir sıkıntı varmış. Ben 5.0 da böyle bir sıkıntı olduğunu biliyorum ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum. 5.1 de düzelttik dediler nexusta falanda vardı bu sorun düzeldi mi bilmiyorum. Küçük bir güncellemeyle düzeltilebilir bir sorun tabi ama cidden Samsung ayıp etmiş bu konuda 3 gb ramin 400 mb boş kalıyorsa ayıp cidden

Nexusun yazılımı ile cm12 aynı hemen hemen. Ve cm12 de ram kullanımı fazla dedikleri zaman 2gb ramli cihazdan 1.3 gb boş ram kalıyordu yani kullanılan ram 650mb iken buna fazla ram kullanımı demişlerdi şuan cm12.1 çıktı bu sıralar android 5.1.x kullanıyor ve ram kullanımı sadece 400mb :)

Ayıp etmiş dediğinde haklısın ancak samsung tüm modellerde ayıp ediyor o zaman , böyle bariz bir sorun olmasa da her cihazında var bu sorun biz samsunga dandik malzeme , donanım kullanıyor demiyoruz ki , arayüz kasıyor abi yazılım konusunda sıkıntıları olan bir marka yapacak bir şey yok.

avast

avast

Üye
Nexusun yazılımı ile cm12 aynı hemen hemen. Ve cm12 de ram kullanımı fazla dedikleri zaman 2gb ramli cihazdan 1.3 gb boş ram kalıyordu yani kullanılan ram 650mb iken buna fazla ram kullanımı demişlerdi şuan cm12.1 çıktı bu sıralar android 5.1.x kullanıyor ve ram kullanımı sadece 400mb :)

Ayıp etmiş dediğinde haklısın ancak samsung tüm modellerde ayıp ediyor o zaman , böyle bariz bir sorun olmasa da her cihazında var bu sorun biz samsunga dandik malzeme , donanım kullanıyor demiyoruz ki , arayüz kasıyor abi yazılım konusunda sıkıntıları olan bir marka yapacak bir şey yok.
Bu g2 icin mi birde portmu yoksa cm kendimi yayinladi

byAndroid

byAndroid

Üye

Note 4 de böyle bir sıkıntı yokmuş. Ben de şuan cm 12 var yani 5.0.2 ve ram kullanımı berbat. Bende bari cm12.1 e geçeyim düzelmiş tir umarım. Çünkü toucwizle aynı ram kullanımı cm 12 nin

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu g2 icin mi birde portmu yoksa cm kendimi yayinladi

Port değil orijinal kendi sitesinden indirebilirsin her gün güncelleme geliyor.

Port romlar Cloudy G3 - Cloudy Flex - Flyme OS gibi.

Note 4 de böyle bir sıkıntı yokmuş. Ben de şuan cm 12 var yani 5.0.2 ve ram kullanımı berbat. Bende bari cm12.1 e geçeyim düzelmiş tir umarım. Çünkü toucwizle aynı ram kullanımı cm 12 nin
Kendi cihazımda baya farkı gördüm ben. Stock romda boş ram miktarı 900-1000mb iken cm12 ile 1.1gb olmuştu cm12.1 ile 1.3gb oldu.

skylinegti

skylinegti

Üye
Bence mükemmel olmuş tasarım harika,ek olarak sd kart girişi olması ve bataryanın değiştirilebilir olması en büyük artıları...

byAndroid

byAndroid

Üye

Kendi cihazımda baya farkı gördüm ben. Stock romda boş ram miktarı 900-1000mb iken cm12 ile 1.1gb olmuştu cm12.1 ile 1.3gb oldu.
Geçiyorum aga bu 5.1 e :D kimse tutmasın

avast

avast

Üye

Hangi bos ram 900 mb hocam g2 de 5.0.2 ile 400 600 mb 700 800 olurda arada :D bi rom rom gezerim ama bu uzaktan kumanda falan gidiyormu birde cm de sarj nasil

Üst Alt