teknolojibaronu
Üye
Exynos'un bu yılın en iyi işlemcisi olduğunu kabullenmen lazinBu degerlere kafa yormayın.
Antutuya para verdi Samsung![]()
Exynos'un bu yılın en iyi işlemcisi olduğunu kabullenmen lazinBu degerlere kafa yormayın.
Antutuya para verdi Samsung![]()
Yeni touchwiz sense kadar stabil o kastığı zamanlar s2 s3 note3 s4 te falandı s5 den sonra düzelttilerGünümüzde islemciyle ramle ilgili bir sıkıntı var mı her sey islemci degil iste samsung'un kaybettigi noktada bu lagwiz![]()
Yeni touchwiz sense kadar stabil o kastığı zamanlar s2 s3 note3 s4 te falandı s5 den sonra düzelttiler

Bunu ben demiyorum kullanıcıların tamamı diyor en iyi arayüz demedim farkındaysan en stabil arayüz sense dir yada miui ama yeni touchwizin eskisinden daha stabil olduğunu biliyorum inceledim ayrıca üslübunu beğenmedim küçümseyici vs tavırlar forumda yasaktırevet evet![]()
Bunu ben demiyorum kullanıcıların tamamı diyor en iyi arayüz demedim farkındaysan en stabil arayüz sense dir yada miui ama yeni touchwizin eskisinden daha stabil olduğunu biliyorum inceledim ayrıca üslübunu beğenmedim küçümseyici vs tavırlar forumda yasaktır
Konunun lg home a geçmesine anlam veremedim touchwizden bahsederken oraya neden çektin bilmiyorum ama çakma değil bence daha kisisellestirilebilir olani g3 le gelen yeni home ve g4 deki arayüzden bahsediyorum ayrica ona kalırsa herkes nokiadan çalıntı yapmış olur zira mobil platformda en çok patent bulunduran firmaİyi iyilesmisse lg home'a biraz daha yaklasmıs demektir
Bknz: Next Page = Lg home Samsung çakması.
Aynen az önce baktım böyle bir sıkıntı varmış. Ben 5.0 da böyle bir sıkıntı olduğunu biliyorum ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum. 5.1 de düzelttik dediler nexusta falanda vardı bu sorun düzeldi mi bilmiyorum. Küçük bir güncellemeyle düzeltilebilir bir sorun tabi ama cidden Samsung ayıp etmiş bu konuda 3 gb ramin 400 mb boş kalıyorsa ayıp cidden

Bu g2 icin mi birde portmu yoksa cm kendimi yayinladiNexusun yazılımı ile cm12 aynı hemen hemen. Ve cm12 de ram kullanımı fazla dedikleri zaman 2gb ramli cihazdan 1.3 gb boş ram kalıyordu yani kullanılan ram 650mb iken buna fazla ram kullanımı demişlerdi şuan cm12.1 çıktı bu sıralar android 5.1.x kullanıyor ve ram kullanımı sadece 400mb
Ayıp etmiş dediğinde haklısın ancak samsung tüm modellerde ayıp ediyor o zaman , böyle bariz bir sorun olmasa da her cihazında var bu sorun biz samsunga dandik malzeme , donanım kullanıyor demiyoruz ki , arayüz kasıyor abi yazılım konusunda sıkıntıları olan bir marka yapacak bir şey yok.
Note 4 de böyle bir sıkıntı yokmuş. Ben de şuan cm 12 var yani 5.0.2 ve ram kullanımı berbat. Bende bari cm12.1 e geçeyim düzelmiş tir umarım. Çünkü toucwizle aynı ram kullanımı cm 12 ninNexusun yazılımı ile cm12 aynı hemen hemen. Ve cm12 de ram kullanımı fazla dedikleri zaman 2gb ramli cihazdan 1.3 gb boş ram kalıyordu yani kullanılan ram 650mb iken buna fazla ram kullanımı demişlerdi şuan cm12.1 çıktı bu sıralar android 5.1.x kullanıyor ve ram kullanımı sadece 400mb
Ayıp etmiş dediğinde haklısın ancak samsung tüm modellerde ayıp ediyor o zaman , böyle bariz bir sorun olmasa da her cihazında var bu sorun biz samsunga dandik malzeme , donanım kullanıyor demiyoruz ki , arayüz kasıyor abi yazılım konusunda sıkıntıları olan bir marka yapacak bir şey yok.
Bu g2 icin mi birde portmu yoksa cm kendimi yayinladi
Kendi cihazımda baya farkı gördüm ben. Stock romda boş ram miktarı 900-1000mb iken cm12 ile 1.1gb olmuştu cm12.1 ile 1.3gb oldu.Note 4 de böyle bir sıkıntı yokmuş. Ben de şuan cm 12 var yani 5.0.2 ve ram kullanımı berbat. Bende bari cm12.1 e geçeyim düzelmiş tir umarım. Çünkü toucwizle aynı ram kullanımı cm 12 nin
Geçiyorum aga bu 5.1 ePort değil orijinal kendi sitesinden indirebilirsin her gün güncelleme geliyor.
Port romlar Cloudy G3 - Cloudy Flex - Flyme OS gibi.
Kendi cihazımda baya farkı gördüm ben. Stock romda boş ram miktarı 900-1000mb iken cm12 ile 1.1gb olmuştu cm12.1 ile 1.3gb oldu.
kimse tutmasınBence mükemmel olmuş tasarım harika,ek olarak sd kart girişi olması ve bataryanın değiştirilebilir olması en büyük artıları...

Hangi bos ram 900 mb hocam g2 de 5.0.2 ile 400 600 mb 700 800 olurda aradaPort değil orijinal kendi sitesinden indirebilirsin her gün güncelleme geliyor.
Port romlar Cloudy G3 - Cloudy Flex - Flyme OS gibi.
Kendi cihazımda baya farkı gördüm ben. Stock romda boş ram miktarı 900-1000mb iken cm12 ile 1.1gb olmuştu cm12.1 ile 1.3gb oldu.
bi rom rom gezerim ama bu uzaktan kumanda falan gidiyormu birde cm de sarj nasil