Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
9.8mm'ye göre bence oraya daha büyük batarya sığardi. Özellikle G3'ün sarjinin iyi gitmemesi bu telefon için soğuk bakmama neden olabiliyor. Ne kadar batarya kiti kullansamda. (Note3)
Olay burda zaten 808 işlemci çok iyi pil tasarrufu yapıyor ve ayrıca ekranın yeni yapısı sayesinde daha az enerji harcıyormus tabiki çıkmadan test etmeden bilemeyiz ancak g3 ten kesinlikle daha iyi şarj performansı verir çünkü g3 teki işlemci overclock versiyon dolayısıyla işlemci fazla ısınıyor. Fazla ısınan işlemci bataryanın ısınmasını ve fazla şarj tüketimine neden olur :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3'ün basını yakan o 200 mhz zaten mobil islemciler için ısıl anlamda çok yüksek bir deger 200 mhz üstelik default deger de tavanken (2.3 ghz)
Bunun çok daha iyi pil performansı verecegi kesin 3000'in üzerinde pil koysaydı ki kasa müsait rakipsiz olurdu belki de önümüzdeki sene için bile en büyük alternatif G4 olabilirdi.Yüksek batarya sahane ekran ve kamera daha ne istenebilir bir akıllı telefondan?

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Durun daha kullanım testleri olmadan göğe çıkarmayın :) Hem belki ben metal kasa istiyorum :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Durun daha kullanım testleri olmadan göğe çıkarmayın :) Hem belki ben metal kasa istiyorum :D
Metal kasa güzel ama kasa açığı oluyor hep.
Ben parmak izi okuma beklerdim yani fatma ve kalp sensörü gereksiz ama kilidi hızlı bir şekilde parmak iziyle açmak iyi olurdu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Parmak izi güzel hoşte apple store kalitesi lazım onun için.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Mavi ve turuncu deri çok hoşuma gitti

Luck Star

Luck Star

Üye
Parmak izi güzel hoşte apple store kalitesi lazım onun için.
Klavye fastpay yerine fatma yazmış :) ben s5 dekini denedim sınıftaki arkadaşımdan gayet güzel çalışıyordu onun gibi olabilir ama sonuçta arkaya koydukları için kullanışsız olabilirdi belki

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam tasarım açısından deri çok daha saglam olmus bunu kabul et ha metal daha saglam dersen oturup ayrıca konusalım bu konuyu :D

vegatablo

vegatablo

Üye
Luck Star

Luck Star

Üye
Metal yok zannedersem g3 deki gibi fırçalanmış sert plastik

Yalnız plastik gibi durmuyor ve de hissiyatı öyle değil. Çok garip bir malzemesi var elinde soğuk duruyor sanki metal gibi valla anlayamadım. Ancak g4 alınırsa deri kapakla alınır ve ön tarafındaki camın altındaki tasarımı da yeni farkettim noktalı noktalı birşeyler var :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yalnız plastik gibi durmuyor ve de hissiyatı öyle değil. Çok garip bir malzemesi var elinde soğuk duruyor sanki metal gibi valla anlayamadım. Ancak g4 alınırsa deri kapakla alınır ve ön tarafındaki camın altındaki tasarımı da yeni farkettim noktalı noktalı birşeyler var :)

G3'de aluminyum katılmıstı az seviyede plastik kasanın hamuruna G4'de de aluminyum miktarı arttırılmıs olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
LG G4 Benchmark Sonuçları

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sonuçlar pek iyi deil gibi

O test ve degerlere göre yorum yapmak yanlıs.
Üstelik beklenen bir durum bu test sonuçlarındaki performans farkı günlük kullanımda belirgin olmaz lakin dedikleri gibi sarj ve ısınma için 808 kullandılarsa pil ve ısınma günlük kullanımda en belirgin etkenler.

Luck Star

Luck Star

Üye
Sonuçların böyle olması doğal çünkü işlemci s810 değil ancak s6 ile test yapılmış hız aynı zaten antutu puanı s6 nin şişirme bence.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
14nm'nin şişirme olduğu iddiasıda bir hayli ilginç.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve byAndroid
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu degerlere kafa yormayın.
Antutuya para verdi Samsung :sahan:

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İyi Güzel Olmuşta O Höparlör Ve Köşe Çerçevesi Nedir Ama - M9 Daha Güzel

byAndroid

byAndroid

Üye
Işlemci 2k da sıkıntı çıkartmıyorsa güzel gözüküyor telefon

vegatablo

vegatablo

Üye
Tüm amiral gemileri geldi ama en iyi işi samsung yapmış bana göre tasarım olsun ekran kamera dayanıklılık

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt