Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası
Güney Koreli teknoloji devi LG uzun süredir merakla beklenen yeni akıllı telefonu LG G4'ü resmi olarak duyurdu.​

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kıvrımlı bir ekran ile karşımıza çıkan LG G4'ün arka kapak tasarımları ise farklılık gösteriyor. Deri, beyaz ve metalik gri olmak üzere çıkarılabilir plastik kapaklar seçenekler arasında yer alıyor.

LG G4 5.5 inç büyüklüğünde ve QHD çözünürlüğe sahip ekran ile karşımıza çıkıyor. Yeni ekran LG G3'e göre yüzde 20 daha geniş renk reprodüksiyona, yüzde 25 geliştirilmiş parlaklığa ve yüzde 50 yüksek kontrasta sahip. 155gr ağırlığa sahip olan cihazın kalınlığı ise 9.8mm.

LG G4 gücünü çift çekirdekli Cortex-A57 ve dört çekirdekli Cortex-A53 çekirdeklerinden oluşan 64-bit destekli Snapdragon 808 yongasetinden alıyor. 3GB sistem belleği (RAM) ve microSD kart desteği ile arttırılabilen 32GB dahili hafızaya sahip.

LG G4'ün arka tarafına baktığımızda f1.8 diyafram açıklığına sahip 16MP çözünürlüğünde kamera ile karşılaşıyoruz. Telefonun ön yüzünde ise 8MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

Kablosuz şarj teknolojisine sahip olan LG G4 3000mAh batarya kapasitesi ile geliyor.

Son olarak LG G4 yarından itibaren Kore'de satışa sunulacak. Diğer ülkeler için satış tarihi ve fiyat konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.​

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465, Darqos, Dark-Evil ve 6 diğerleri

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Güzel gibi batarya biraz sorun olabilir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sonunda bana hitap eden bir telefon. Hem bataryası değiştirilebilir. Hem eski amirallerle arasında fark var. Hemde ekranı mükemmel. Deri mi plastik mi elime alınca ancak karar verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Luck Star

Luck Star

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
801'den sonra sadece 0'la 1'in yerinin degistirip 810 yapıp sıfır yenilik bir cihaz sunmadılar bravo lg.Ekran ve kameraya kafa yorulmus bu önemli olan.
Telefonlar sadece chipsetten ibaret degil biliyoruz ki s800 bile suan devasa boyutta eger yeni arayüz iyi olduysa ki olmus 808 ile bu telefon bir sey kaybetmez demektir.
3D antutu manyagı degilseniz alınabilecek en yenilikçi model G4 oldu su ana kadar.

Luck Star

Luck Star

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

RESİMLER SPOILERDA
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LG G4'te LASER Cam teknolojisi ile geliştirilmiş kamera bulunuyor
LG G4'ün LTE bağlantısı çok hızlı olacak.
LG G4, 1 günden fazla kullanım ömrü sunacak.
LG G4'ün kamera özellikleri DSLR kameraları aratmayacak.
LG G4 normal akıllı telefonlara göre %20 daha dayanıklı
Kamera sensörü büyürken diyafram açıklığını küçültmeyi başarıyor. F/1.8 değeri sayesinde %80 daha parlak fotoğraflar çekilebilecek
Color Spectrum Senser sayesinde objelerin ve ışığın derecesi hesaplanacak
LG G4 OIS 2.0 teknolojisi ile geliyor. Görüntü sabitleme teknolojisi üst düzey olacak.
RGB ile IR'yi birleştirerek daha net ve kaliteli fotoğraflar çekmek mümkün
8 Megapiksel Selfie odaklı ön kamera yer alıyor
IPS Quantum ekran AMOLED Quad HD ve Retina ekrandan daha parlak görünüyor
LG G4 Premium tasarıma sahip deri arka kapak ile geliyor
LG G4'te grafik RAM'i bulunacak.

LG G4 ekranının diğer özellikleri şu şekilde:

" Yüzde 120 ile daha doğru renkler ve [S-RGB] renk yelpazesi"

" Yüzde 50 daha yüksek [kontrast oranı QHD LCD panel”

" Güç tüketiminde herhangi bir artış olmadan parlaklık yüzde 30 arttı"

"In-cell Touch" teknolojisi – LCD panel üstünde dokunmatik paneli yerleştirerek, LCD içinde gömülü dokunmatik sensör dokunmatik duyarlılığı arttırıyor."

Azaltılmış ışık sızması: "foto-hizalama teknolojisi UV ışık gösterge panelinde bir sıvı kristal hizalama tabakası meydana getirerek, sıvı kristaller eşit hizalayarak daha yüksek bir kontrast oranı elde etmesine yardımcı olur.
Ben telefonda donanımdan önce ekrana bakarım. Baktığım yer güzel olmadigi sürece içi beni ilgilendirmez.

Fotoğraf ekledim baksana sence amoledden daha canlı olur mu ki ? Ben çok iyi görüntü vereceğinden eminim ama led ve lcd pixelleri farklı sonuçta bilemiyorum ancak almayı düşünüyorum :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaanslmz
0MG90

0MG90

Üye
Kamerasını test etmek istiyorum umarım hemen gelir
Öte yandan pek fark yok, deri arka kapağıda merak ettim

messevim

messevim

Üye
Benim konuma ; alıntı yapılarak yayınlamak yasaktır demişsiniz, acaba yukarıda ki konu alıtı değil mi ? Yoksa hepsi kendi kaleminizden mi çıkmış... @ANIL

• Beğen
Tepkiler: avast ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Kamerasını test etmek istiyorum umarım hemen gelir
Öte yandan pek fark yok, deri arka kapağıda merak ettim

LG nin negatif yanı;
1- Kamera
2-Kasa kalitesi idi + g3 te işlemciden dolayı ısınmalar vardı.

G4 te bunları çözmüşler üstüne çok kaliteli ekranı yenilemişler bence baya farklı G3 ten :D

0MG90

0MG90

Üye
Bu arada yarın İstanbul'da tanıtacaklar cihazı

Emre

Üye
çok iyi sanırım 810 ısındıgı icin koymamışlar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Deri arkapağı ben de merak ediyorum özellikle ne kadar dayanıklı diye.Derinin darbe emici özelligi var ama ne derece koruyucu acaba crash testleri çıkar yakında.

0MG90

0MG90

Üye
Benim konuma ; alıntı yapılarak yayınlamak yasaktır demişsiniz, acaba yukarıda ki konu alıtı değil mi ? Yoksa hepsi kendi kaleminizden mi çıkmış... @ANIL
Tamamen alıntı yapmışsınız, resim yok + yazılarda linkler var
LG nin negatif yanı;
1- Kamera
2-Kasa kalitesi idi + g3 te işlemciden dolayı ısınmalar vardı.

G4 te bunları çözmüşler üstüne çok kaliteli ekranı yenilemişler bence baya farklı G3 ten :D
Ekran ve kamera çok konuşulur
Ben kamerasını çok merak ettim açıkçası

Luck Star

Luck Star

Üye
Deri arkapağı ben de merak ediyorum özellikle ne kadar dayanıklı diye.Derinin darbe emici özelligi var ama ne derece koruyucu acaba crash testleri çıkar yakında.

New York'dan canlı yayın vardı izledim özellikle telefonun sağlamlığına değindiler bunu yaparken sürekli iphone 6 ve s6 grafikleri gösterdiler...

messevim

messevim

Üye
Tamamen alıntı yapmışsınız, resim yok + yazılarda linkler var

Ekran ve kamera çok konuşulur
Ben kamerasını çok merak ettim açıkçası
Son paragrafta şahsi fikrimi eklemiştim. Ayrıyeten Resim eklemeye kalmadan kilitlendi zaten konu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İstanbul tanıtıma giden varsa duraktan benide alsınlar :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Yeni resimler buldum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
New York'dan canlı yayın vardı izledim özellikle telefonun sağlamlığına değindiler bunu yaparken sürekli iphone 6 ve s6 grafikleri gösterdiler...
Ekranı çabuk kırılıyordu drop testler çıksın bakalım ne kadar dayanıklı yaptılar
Bide sana zahmet paylaştığın fotoları spoiler içine alır mısın çok yer kapladı bence

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hızlı şarj özelliği var mı?

Üst Alt