Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Bugün kayseride media marktta inceledimde güzel telefon olmuş kamerasıda çok iyi gayet beğendim ama s6 alacağım tercih etmiyorum kayseride inceleyecek arkadaşlar media marktta inceleyebilirler
Kayseri meysu outletteki teknosaya bakmıştım g4 için g4 ü bırak s6 bile yoktu yavv

Tepkiler: Murat Alper
Kayseri meysu outletteki teknosaya bakmıştım g4 için g4 ü bırak s6 bile yoktu yavv
kayserideki teknosalara baktım göremedim sadece media marktta var birde vatan bilgisayara geldimi bilmiyorum bimekse gelmemiş olabilir burdaki bimekse kayseriye biraz geç geliyor yani bazı telefonlar bende htc one m9'u göremedim media merktta

Tolga Cem cihazin icini cikarmis yine de banamisin demedi lg yazilim isini asti artik telefon yag gibi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazdıklarına kendin inanıyor musun? Plastik yere düşünce kırılır mış haha kırılmaz belki çizilir ancak metal ezilir. Darbeyi ilettiği için telefon içindeki parçalara zarar verir.

Tepkiler: baskahmet ve 0MG90
Metalin tek artisi premium etkisi vermesi başka hiçbir artısi yok ısıyı daha cok iletir ve darbe aldi mi ezilmelere sebep olur

0MG90

Üye
Plastik nasıl kırılır ya ben Desire C ye yaptığım eziyetleri videoya çekseydim görürdünüz plastik kırılırı

Tepkiler: Dark-Evil
Samsung'un damacana plastiginde örümcek ağları olmuştu

Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Huawei 720p ekran ve 2 senelik işlemci kullanıyor yeni cihazlarda tam 2k çözünürlüklü ekran ve g4 Quantum ips lcd var bunlar gösteriş değil hepsi birer araştırma geliştirme ürünü. Adamlar malzemeye vermiyor para sabah akşam kafa patlatıp yeni teknoloji çıkartıyor.

Çindeki bir firma 720p ekran eski işlemci ve ramli cihaza metal kasa koydu diye para mı vericem? Tabiki hayır. Ben teknolojiye para veririm...

Bu dedikleriniz aslında farklı bir tarafada çıkıyorda neyse ben o konuya kilit vurdum

Bu dedikleriniz aslında farklı bir tarafada çıkıyorda neyse ben o konuya kilit vurdum
Nereye çıkıyor söyle tartışalım ben hiç bir markanın fani felan değilim g4 almayı düşünüyordum sadece vazgeçtim ancak böyle bilip bilmeden konuşan tiplere cevabını vermeyi görevim biliyorum artık

Yok fanlık yapıyorsun demek istemedim. "Teknolojiye para veririm" sözünü kastettimde neyse girmeyelim hiç [emoji1]

Yok fanlık yapıyorsun demek istemedim. "Teknolojiye para veririm" sözünü kastettimde neyse girmeyelim hiç [emoji1]
Teknoloji diyince samsung gelmesi lazım akla onu kast ediyorsan ben samsung ü hiç bi zaman kotulemedim veya kötü firma demedim ama alır mısın diye sorarsan alamam

Bilmiyorum artık teknolojiymiş falan bana göre önemli olan
Custom rom geliştirici zenginliği
Batarya kullanımı
Kasa kalitesini bana sevdirmeli
Suya dayanıklı olmasınada Hayır demem

Tepkiler: baskahmet
Bilmiyorum artık teknolojiymiş falan bana göre önemli olan
Custom rom geliştirici zenginliği
Batarya kullanımı
Kasa kalitesini bana sevdirmeli
Suya dayanıklı olmasınada Hayır demem
Sony o zaman. Hatta yeni Nexus Sony olsa dimi zaten Sony lolipop yazılımı cm12 ile aynı nerdeyse

Bana göre hem saydiklarin hemde yenilikler önemli artık hızlıymış felan umrumda değil... Rom konusunda birazcık şanslı olmak gerekiyor mesela g2 nin romlari, Nexus 5 kadar çeşitli flyme den tut sense, color os vs var ancak gel gelelim g3 için rom bile yok.
O yüzden rom için garanti istiyosan yine Nexus serisi (y)

Haklısın g3 için rom yok ama zaten 5.0 en erken dağıtan firma lg nexuslardan hemen sonra g3 e lollipop geldi g4 ün çıkmasıyla ge için de romlar artar ama en çok rom desteği galaxy wonderda s2 s3 ve note2 diye biliyorum

Son düzenleme:
Diğer cihazları bilmiyorum ama s3 s4 Ace Nexusleri ve g2 de çok fazla rom var..

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

Üye
Ekran dağıldı beklediğim gibi
Telefon açıldığında kastı baya

Emre

Üye
bu aralar yeni telefon almayı düşünüyorum g4 mü oneplusmu?