Telefon Tavsiyesi LG G4 mü XPERİA Z3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
İos ile Android bir mi sen ikisini karşılaştırıyorsun şimdi sana soruyorum iphone 6 mı üstün donanımda g4 mü? 808 e takmışsınız kafayı tamam testlerde yüksek skor almıyor ama ben 1.5-2 gb lık oyunları kurdum rahat oynatıyor aynı anda iki oyunu açıp pencereler arasında geçiş yapan videolar var bir çok uygulama ve oyunu yine karşılaştırma videolarında seri şekilde açıyor ve bunu beğenmediğiniz 808 yapıyor. 808 çok iyi olmayabilir belki ama kötüde değil telefonun yükünü kaldıran bir işlemci ki v10 da da bu işlemciyi kullandılar. Artık bu saatten sonra 820 kullanır o ayrı mesele. Batarya konusunda şahsen ben günü rahat çıkarıyorum çok oyun oynamam ama ortalama 2-3 saat arası ekran kullanımım var ekran kullanımda değilken son gelen güncelleme ile marshmallowda şarj çok iyi ama tabi ekran kullanımda iken 2k ekran farkı ile daha çabuk bitmesi aşikar. Ayrıca 1 buçuk 2 yıla o işlemci diyorsunda en kral işlemcide olsa 2 yıla en kral amiral gemiside bitiyor günümüz de maximum 1 yılda yeni modellerin gelmesi ile birlikte her telefon gözden düşüyor.
Haa ayrıca s6 ben almam neden mi almam samsung un satış politikaları yüzünden bir kaç aya kadar s7 tanıtılır ve geldimi s6 unutulur ve güncellemeler artık türkiyeye 8-10 aya zor gelir :)
Bunu s3 note 2 ve note 3 kullanmış yılların samsung kullanıcısı olarak söylüyorum.
Ben şu an ki G4'ün performansı için bir şey demiyorum ancak uzun vadede belli olacak bazı sonuçlar vardır. G4 alırsa eğer bu sonuçları söylüyorum ancak siz şu an ki koşulları baz alark konuşmuşsunuz. Belki doğru Samsung S6'ya güncellemeyi geç verecek ama daha çabuk verip de güvenlik açığı oluşturmayacak LG gibi. Çok güncelleme alması iyi bir şey değil ki. Örnek WP. Ya da İos 9(sadece ios 9) güncellemeleri. Bir iki tane versin ama stabil olsun yeter. Ki android de çoğu uygulama alt sürümleri destekliyor. Yine demek istediğim uzun vadede G4 kesinlikle hayal kırıklığına uğratır bence uzun vadede ama.

boran9999

boran9999

Üye
zaten iphone batarya konusunda hiç konuşmaya gerek yok bence

htc m9 sony m5 lg g4 hepsini alabiliyordum ama g4 den yana karar kıldım. iyiki de öyle yapmışım. en azından kullandıkça sıkmayan bir arayüz yok. ekran ve renkleri gördükten sonra diğerleri karanlıkta kalıyor maalesef
Batarya konusunda bu
Ben şu an ki G4'ün performansı için bir şey demiyorum ancak uzun vadede belli olacak bazı sonuçlar vardır. G4 alırsa eğer bu sonuçları söylüyorum ancak siz şu an ki koşulları baz alark konuşmuşsunuz. Belki doğru Samsung S6'ya güncellemeyi geç verecek ama daha çabuk verip de güvenlik açığı oluşturmayacak LG gibi. Çok güncelleme alması iyi bir şey değil ki. Örnek WP. Ya da İos 9(sadece ios 9) güncellemeleri. Bir iki tane versin ama stabil olsun yeter. Ki android de çoğu uygulama alt sürümleri destekliyor. Yine demek istediğim uzun vadede G4 kesinlikle hayal kırıklığına uğratır bence uzun vadede ama.

Yazdıklarınız sadece LG ye özgü bir şeydeğil tüm cihazlar içinde geçerlidir. G4 Çıkalı 1 yıl oldu sanırım (5-6 Ay bende kullandım) kullanmasını bilene 2 yıl daha cihazlık yapar kanısındayım işlemci konusuna hiç girmiyorum bile benim için ekran kalitesi kamera azda oyun (oyun konusunda iphone 6s plustan geri kalmıyor) yeterli olur batarya konusu fazla sıkıntı değil herkes cihazını akşam şarja takıyor :) Sağlıcakla

reflex

reflex

Üye
Arkadaşlar androide vulkan api geldikten sonra oyun performansi konusu rafa kalkicak haberiniz olsun. Bende G4 diyorum uzatmaya gerek yok. Kullanan birisi olarak net konusuyorum.

Üst Alt