Telefon Tavsiyesi LG G4 mü XPERİA Z3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
LG G4 mü XPERİA Z3 mü
arkadaşlar yeni telefon alacağım ikisi arasında kaldım. Kullananlar görüşlerini paylaşabilir mi ?
Xperianın öne geçtiği özellik , su geçirmezliği
G4 'ün ise amiral gemisi olması şu anda sizce hanigisini almalıyım ?

Bülent872

Bülent872

Üye
Kesinlikle G4 Sony taraftarı olarak Lg öneririrm

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
z3'ün dezavantajı benim için üstüne 2 cihaz daha çıkımış olması ancak su geçirmezlik ile bir adım öne geçiyor. G4 de genel olarak harika çok kararsız kaldım

Bülent872

Bülent872

Üye
Su geçirmezlikte bişi yok en fazla kazadan korur çevrende Zserisine sahip arkadaşın varsa denize havuza gittiğinde onlarınkini kullanarak amorte edebilirsin su geçirmezlik için Z3 alınmaz al G4 şiddetle tavsiyemdir.

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim zaten G4 bir adım önce benim için :oke:

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
UpOneTR

UpOneTR

Üye
lg V10 ya da Z5 tavsiye ediyorum :D
öncelik V10

byAndroid

byAndroid

Üye
Z serisinin su geçirmezligi şans işi. Geçirirse zaten b*ku yedin öyle diyim :D bene g4 öneriyorum.

yeumyang

yeumyang

Moderator
G4 yerine v10 tercih edilebilir tasarımı daha güzel

0343434

0343434

Üye
Sony Xperia M5 de gayet iyi özellijlerde ve kamerası daha iyi z3'e göre. Ayrıca G4'ün arayüzü ve işlemcisi hep bir adım geride. M5 ile eşit tabi. Biraz daha bekle ve S6 almanı tavsiye ederim ya da Z5 Compact gayet yeterli olur size.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
reflex

reflex

Üye
Donanım kısmı zaten artık yeterli durumda telefonlar G4 derim ben çünkü kendimde kullanıyorum çok iyi seri ve tasarımı bile almaya yeter bir telefon.

0343434

0343434

Üye
Donanım kısmı zaten artık yeterli durumda telefonlar G4 derim ben çünkü kendimde kullanıyorum çok iyi seri ve tasarımı bile almaya yeter bir telefon.
2K ekrana 808 işlemci mi 2K ekrana Exynos 7420 veya 810(bu versiyon bile yetmeye bilir) işlemci mi? 808 ancak FHD'ye gider. Tamam siz şu an kullanırken memnunsunuz ama gelecek sene bu fark çok bariz belli olacak. Ve çoğu insan bir telefon alırken uzun kullanımlık almak istiyor. Bence şu andan ziyade uzun vadede ne olacaklarını söylemek daha doğru bir bilgilendirme olacaktır.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
2K ekrana 808 işlemci mi 2K ekrana Exynos 7420 veya 810(bu versiyon bile yetmeye bilir) işlemci mi? 808 ancak FHD'ye gider. Tamam siz şu an kullanırken memnunsunuz ama gelecek sene bu fark çok bariz belli olacak. Ve çoğu insan bir telefon alırken uzun kullanımlık almak istiyor. Bence şu andan ziyade uzun vadede ne olacaklarını söylemek daha doğru bir bilgilendirme olacaktır.
Sen ne kadar süre G4 kullandın ki bu kadar net konuşuyorsun? Koskoca LG firması G4 e tutmuş 808 koymuş yetmemiş V10 a da 808 koymuş onlar bu işi bilmiyor ama siz biliyorsunuz, iyiymiş. 808 işini gayet iyi yapıyor performans ve karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz. Ayrıca neye göre arayüzü bir adım geride? Güç tasarrufunda bile yağ gibi akan ve istediğin gibi düzenleyebildiğin güzel bir arayüze sahip. En azından yorumlarında genel konuşmada benim fikrim bu de. M5 dediğin telefon kim ki G4 ile eşit olacak amiral gemisi bile değil. Her neyse konuya yorumum Z3 ü G4 ile kıyaslamak yanlış olur. Cevap G4.

boran9999

boran9999

Üye
G4 kullanmış biri olarak G4 öneririm yada biraz bekleyip yeni çıkacak cihazlardan alabilirsiniz ben özellikle G5'i merakla bekliyorum.

0343434

0343434

Üye
Sen ne kadar süre G4 kullandın ki bu kadar net konuşuyorsun? Koskoca LG firması G4 e tutmuş 808 koymuş yetmemiş V10 a da 808 koymuş onlar bu işi bilmiyor ama siz biliyorsunuz, iyiymiş. 808 işini gayet iyi yapıyor performans ve karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz. Ayrıca neye göre arayüzü bir adım geride? Güç tasarrufunda bile yağ gibi akan ve istediğin gibi düzenleyebildiğin güzel bir arayüze sahip. En azından yorumlarında genel konuşmada benim fikrim bu de. M5 dediğin telefon kim ki G4 ile eşit olacak amiral gemisi bile değil. Her neyse konuya yorumum Z3 ü G4 ile kıyaslamak yanlış olur. Cevap G4.
G4 aile üyelerimden bir tanesinde var ve bende aynı şekilde cihazın günlük performansını görüyorum. 808 bariz oyunlarda hep geriden geliyor benim iPhone 6'ya göre ve M5 Helio X10 işlemciyle birlikte gayet 808 bir işlemciye yakın bir performans gösteriyor. Ayrıca Xperia arayüzü hem sade hem göze şık gelen ve batarya tasarrufu konusunda da Stamina modu gibi iyi bir yazılıma sahip. Ve yine dediğim gibi 2K ekrana o işlemci 1 1.5 sene sonra lütfen bir daha bakın bu mesaja o zaman görürsünüz. Benim iPhone 6 bile 1 sene önce çıkmasına rağmen G4'ü solluyor 2 çekirdekle yapmayın lütfen. Ayrıca M5 Z3 ne kadar amiral gemisi olsa da kamerave donanım olarak Z3'den daha iyi bir cihaz.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
G4 aile üyelerimden bir tanesinde var ve bende aynı şekilde cihazın günlük performansını görüyorum. 808 bariz oyunlarda hep geriden geliyor benim iPhone 6'ya göre ve M5 Helio X10 işlemciyle birlikte gayet 808 bir işlemciye yakın bir performans gösteriyor. Ayrıca Xperia arayüzü hem sade hem göze şık gelen ve batarya tasarrufu konusunda da Stamina modu gibi iyi bir yazılıma sahip. Ve yine dediğim gibi 2K ekrana o işlemci 1 1.5 sene sonra lütfen bir daha bakın bu mesaja o zaman görürsünüz. Benim iPhone 6 bile 1 sene önce çıkmasına rağmen G4'ü solluyor 2 çekirdekle yapmayın lütfen. Ayrıca M5 Z3 ne kadar amiral gemisi olsa da kamerave donanım olarak Z3'den daha iyi bir cihaz.
arkadaşım ben de z2 kullandım ordan m8 ordan g4 e geçtim. ve şu an şarj konusunda kötü g4 ama onun dışında g4 şahane. sony arayüzü göze hitap falan da etmiyor. sıkıcı bir arayüzü var kamera vasat zaten. lg arayüzü daha eğlenceli ve göze hitap ediyor. bence kesinlikle g4. z3+ olsa belki düşündürücü olurdu
g4 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum. işlemci gayet yeterli ekran ekran kamera sahane. sadece pil konusunda daha iyi olabilirdi
m5 den de kesinlikle uzak durmak lazım. sorunlu bir cihaz. pek tutulmadı zaten forumlarda yorumlar hep olumsuz yönde. zaten geç çıkması da aslında sıkıntılı bir cihaz olduğunu gösteriyor bize

0343434

0343434

Üye
arkadaşım ben de z2 kullandım ordan m8 ordan g4 e geçtim. ve şu an şarj konusunda kötü g4 ama onun dışında g4 şahane. sony arayüzü göze hitap falan da etmiyor. sıkıcı bir arayüzü var kamera vasat zaten. lg arayüzü daha eğlenceli ve göze hitap ediyor. bence kesinlikle g4. z3+ olsa belki düşündürücü olurdu
g4 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum. işlemci gayet yeterli ekran ekran kamera sahane. sadece pil konusunda daha iyi olabilirdi
m5 den de kesinlikle uzak durmak lazım. sorunlu bir cihaz. pek tutulmadı zaten forumlarda yorumlar hep olumsuz yönde. zaten geç çıkması da aslında sıkıntılı bir cihaz olduğunu gösteriyor bize
O arayüzü 2K ekranda o kadar renkle bakarsan tabiki şahane olur. Bence önemli olan aynı ekranda nasıl gördüğün. Z5 Premium'un ekranı ile karşılaştırdığın zaman arayüz farkını o zaman anlarsın. G3'de öyleydı ve o ekranı destekleyen oyunlar çıktıkça M8 Z3 çok daha iyi bir skor verdi şu an ki S6 gibi. Demek istediğim şu ki cihaz şu an güzel olabilir ama UZUN dönemde kesinlikle M5 olmayabilir bu cihaz ama S6 M9 gibi cihazlara göre çok daha fazla performans kaybı yaşayacak. M9 da ne kadar ısınıyor dense de gayet iyi bir cihaz ve Android'de Sense arayüzüne yakın stabil bir arayüz yok. Şu an da fiyatları G4'e yakın olması lazım. Sadece kamerası yüzünden belki vazgeçilebilir. G4 kamera ve ekran konusunda şahane ama bunlar dış görünüş. İçe gelince hep fiyatı daha ucuz tutmak için maliyetden kaçış var. Bir 200 lira fazla veririrm ama G4 almak yerine S6 veya M9 alırım.

boran9999

boran9999

Üye

Şunu belirtmek isterim bence batarya konusunda haksızlık ediyorsunuz kendinden 2 kat daha pahallı iphone 6S plus la aralarında pek bir fark yok. ;)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Şunu belirtmek isterim bence batarya konusunda haksızlık ediyorsunuz kendinden 2 kat daha pahallı iphone 6S plus la aralarında pek bir fark yok. ;)
zaten iphone batarya konusunda hiç konuşmaya gerek yok bence
O arayüzü 2K ekranda o kadar renkle bakarsan tabiki şahane olur. Bence önemli olan aynı ekranda nasıl gördüğün. Z5 Premium'un ekranı ile karşılaştırdığın zaman arayüz farkını o zaman anlarsın. G3'de öyleydı ve o ekranı destekleyen oyunlar çıktıkça M8 Z3 çok daha iyi bir skor verdi şu an ki S6 gibi. Demek istediğim şu ki cihaz şu an güzel olabilir ama UZUN dönemde kesinlikle M5 olmayabilir bu cihaz ama S6 M9 gibi cihazlara göre çok daha fazla performans kaybı yaşayacak. M9 da ne kadar ısınıyor dense de gayet iyi bir cihaz ve Android'de Sense arayüzüne yakın stabil bir arayüz yok. Şu an da fiyatları G4'e yakın olması lazım. Sadece kamerası yüzünden belki vazgeçilebilir. G4 kamera ve ekran konusunda şahane ama bunlar dış görünüş. İçe gelince hep fiyatı daha ucuz tutmak için maliyetden kaçış var. Bir 200 lira fazla veririrm ama G4 almak yerine S6 veya M9 alırım.
htc m9 sony m5 lg g4 hepsini alabiliyordum ama g4 den yana karar kıldım. iyiki de öyle yapmışım. en azından kullandıkça sıkmayan bir arayüz yok. ekran ve renkleri gördükten sonra diğerleri karanlıkta kalıyor maalesef
ha sağlamlık konusunda muhakkak bir htc veya sony olamaz ona lafım yok. ama gidip teli suya sokmanın manası yok.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
serdar_gs

serdar_gs

Üye
İos ile Android bir mi sen ikisini karşılaştırıyorsun şimdi sana soruyorum iphone 6 mı üstün donanımda g4 mü? 808 e takmışsınız kafayı tamam testlerde yüksek skor almıyor ama ben 1.5-2 gb lık oyunları kurdum rahat oynatıyor aynı anda iki oyunu açıp pencereler arasında geçiş yapan videolar var bir çok uygulama ve oyunu yine karşılaştırma videolarında seri şekilde açıyor ve bunu beğenmediğiniz 808 yapıyor. 808 çok iyi olmayabilir belki ama kötüde değil telefonun yükünü kaldıran bir işlemci ki v10 da da bu işlemciyi kullandılar. Artık bu saatten sonra 820 kullanır o ayrı mesele. Batarya konusunda şahsen ben günü rahat çıkarıyorum çok oyun oynamam ama ortalama 2-3 saat arası ekran kullanımım var ekran kullanımda değilken son gelen güncelleme ile marshmallowda şarj çok iyi ama tabi ekran kullanımda iken 2k ekran farkı ile daha çabuk bitmesi aşikar. Ayrıca 1 buçuk 2 yıla o işlemci diyorsunda en kral işlemcide olsa 2 yıla en kral amiral gemiside bitiyor günümüz de maximum 1 yılda yeni modellerin gelmesi ile birlikte her telefon gözden düşüyor.
Haa ayrıca s6 ben almam neden mi almam samsung un satış politikaları yüzünden bir kaç aya kadar s7 tanıtılır ve geldimi s6 unutulur ve güncellemeler artık türkiyeye 8-10 aya zor gelir :)
Bunu s3 note 2 ve note 3 kullanmış yılların samsung kullanıcısı olarak söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: reflex ve gölgee_65

Üst Alt