LG G3'ün teknik özellikleri sızdırıldı!(ANA KONU)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG G3'ün teknik özellikleri sızdırıldı!(ANA KONU)

LG-LS990 kodlu bir cihaz en büyük GSM operatörlerinden olan Sprint'in web sitesinde yönetici profilinde tespit edildi.

Güney Korenin teknoloji devlerinden olan LG'nin beklenen yeni Android'li amiral gemisi modeli, LG G3'ün dün cihaza ait olduğu söylenen ekran görüntüsünü yayınlamıştık. Bugün ise LG-LS990 kodlu bir cihaz en büyük GSM operatörlerinden olan Sprint'in web sitesinde, yönetici profilinde tespit edildi.

LG-LS990 kodla adlandırılmış G3 kullanıcı profiline göre, 2560×1440 piksel çözünürlükte, 5.5-inç ekrana ve Android 4.4.2 Kitkat sürümüne sahip olduğu görülüyor. Sprint'in web sitesindeki LG G3 (LG-LS990)'ün başlıca özellikleri şöyle:

İşlemci: 2.3GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974AA) Snapdragon 801 olma olasılığı da var

İşletim sistemi: Android 4.4.2 kitkat

Hücresel bağlantı: LTE / EVDO / IS2000

Diğer bağlanabilirlik: GPS, Wi-Fi, Bluetooth

Ekran: 5.5-inç qHD (1440 × 2560)

RAM: RAM 3GB

Dahili depolama: 32gb

Harici depolama: MicroSD kart 64 GB'a kadar

Arka kamera: 13MP (En Yüksek Görüntü Çözünürlüğü: 4160 × 3120) pixel

Ön kamera: 2.1MP (Video Kamera Çözünürlük: 1080 × 1920)

İlerleyen günlerde amiral gemisi sunacak firmalardan bir tanesi de LG olacak. Henüz kesin bilgiler bulunmayan cihazın LG G3 ismi ile geleceği ve diğer firmaların amiral gemileri aksine Quad HD ekran ile gelebileceği belirtilmekte.

Android platformunda çoktan Quad HD ekrana geçildi bile. İlk olarak Vivo Xplay 3S duyurulurken, Oppo da yeni amiral gemisi Find 7′yi Quad HD ekran ile lanse etti. Ayrıca bu modelin Full HD versiyonu Find 7a şu an satışa sunulmuş durumda. Quad HD versiyonun gelecek ay raflarda yerini alması bekleniyor.

LG G3 hakkında gelen iddialar ise, 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD ekran, 2.5Ghz Qualcomm Snapdragon 805 yonga seti, 3GB sistem belleği, 13MP arka kamera gibi teknik özellikler ile geleceği şeklindeydi.

Yukarıda teknik özelliklerini sıraladığımız LG G3'ün en kafa karıştırıcı detayı ise, yongasetinde bulunuyor. Yönetici profilinde cihaz Snapdragon 800 işlemcisine sahip olduğu gösteriliyor ancak, böyle bir cihaz üzerinde (Snapdragon 801 gibi) yeni bir donanım beklemek daha makul görünüyor. Bu sızıntısın ne kadar güvenilir olduğu konusuna gelirsek, User Agent profili (UA Prof) dosyası, Samsung Galaxy S5 ve HTC One M8'in teknik bilgilerinin sıralandığı dosyalar ile aynı niteliği taşıyor. Yani bu belgenin üreticininde kendi web sitesinde olduğunu, dolayısıyla bu bilgilerin gerçek olduğunu söyleyebiliriz.

Sizce LG G3 BU GÖSTERİLEN ÖZELLİKLERLE ÇIKARSA FİYATI NE KADAR OLUR LG G2 GİBİ BÜYÜK BİR BAŞARIYA ULAŞABİLİRMİ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Burak Altun

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ekran Çözünürlüğü cok fazla..

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Umarım fiyatı da uygun olur.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekran cozunurlugu gereksiz olmus sadece ram farki var g2 ile gorunurde ama snap800 olmaz o bence qhd sikinti yaratabilir cunku

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
S801 de olsa S800'de olsa o ekran çözünürlüğü ile o cihaz her türlü kasmaya mahkumdur.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bencede düşünmüşlerdir hem geç çıktı illaki çözümünü bulmuşlardır
Birazcık mantık yaparak bakmak lazım. Düşünmüş olabilirler ama o işlemciye göre o ekran çözünürlüğü sonuçta çok fazla. daha ne yapabilirler ki

zookayy

zookayy

Üye
Ekranın performansını görmek lazım şu kamerayı artırın biraz artık birde 64 gb artırılabilr ne laa bide işlemci 800 olmamalıydı bence

canko13

canko13

Üye
Daha önce note 2 kullanmış biri olarak 5.5 ekran büyük geliyor, yani 2 veya 4 ay sonra taşıması problem oluyor, lg g2 ekranda sınırı belirlemiş 5.2..

Invoke

Invoke

Üye
2K Ekran lüzumsuz. +1GB Ram lüzumsuz. G3'ün G2'ye göre en üstün yani hafıza kartı girişi olur. Tabi bunlar daha sızıntı, belki yine global versiyonun hafıza kartı girişi olmaz. Ayrıca cihaz 8 çekirdekli bir işlemci ile gelecekti büyük ihtimalle yine en az 2 versiyon olur. Biri 8 çekirdek diğeri snap olur. Aynı şekilde birisinde büyük ihtimalle ekran 2k değil 1080p çözünürlükte olur.

Bu arada çözünürlük artırmak, çipseti yenilemek falan pek ilgi çekmiyor artık. 1080p Snap800 çok iyi oldu zaten. Pek ihtiyaç yok artık. Daha farklı şeyler yapmaları lazım. Z2 kendi açısından yaptı mesela, Z1'in tasarımını biraz düzenlediler, IPS panele geçtiler, çift hoparlör var, yeni ses kartı, kamera da iyileştirmeler vs. M8'de iki kamera ile gelmesi de bir yenilik oldu. Yani bu tür şeylere ihtiyaçları var artık, bu cihazların. Zaten sızıntı da 8974AA demişler, o ayrı bir konu. :zzz:

Son düzenleme:
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benim için 2 dezavantaj 5.5 inç ve sd kartın 64 desteklemesi hadi sd kartı geçtik azda olsa var bu iyi ancak 5 inç ten büyük ekrana ben cep telefonu demiyorum bu yüzden bekliyordum ama artık beklemeye gerek kalmadı bu durumda htc m8 tek geçerim

messevim

messevim

Üye
benim için 2 dezavantaj 5.5 inç ve sd kartın 64 desteklemesi hadi sd kartı geçtik azda olsa var bu iyi ancak 5 inç ten büyük ekrana ben cep telefonu demiyorum bu yüzden bekliyordum ama artık beklemeye gerek kalmadı bu durumda htc m8 tek geçerim
Bu daha bir sızıntı. Kesinleştikten sonra karar verin derim.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bu daha bir sızıntı. Kesinleştikten sonra karar verin derim.

tabiki sızıntılara güvenmiyorum zaten tanıtılmasına daha 1 ay gibi süre var bu zamana kadarda htc piyasada yerini alır 2 sinden biri ama dediğim gibi eğer lg g3 5 yada 5.2 gelirse önceliğim daha büyük gelirse donanıma falan bakmadan htc

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
tabiki sızıntılara güvenmiyorum zaten tanıtılmasına daha 1 ay gibi süre var bu zamana kadarda htc piyasada yerini alır 2 sinden biri ama dediğim gibi eğer lg g3 5 yada 5.2 gelirse önceliğim daha büyük gelirse donanıma falan bakmadan htc
Şahsen bence 5,2 inç ten yukarı gelmez. Çünkü G2 çıktığın da LG yetkilileri, normal kullanım için Max, Ekran inçi 5,2 demişlerdi. Zaten htc nin birkaç büyük ekran lı telefonları var. LG G3 ü 5,5 inç yapmaz.

0MG90

0MG90

Üye
Bana G3 mü M8 mi deseler düşünmeden M8 derim. Tamam daha G3'ün özellikleri belli değil dahada çıkmadı ama HTC beni kendine çekiyor :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bana G3 mü M8 mi deseler düşünmeden M8 derim. Tamam daha G3'ün özellikleri belli değil dahada çıkmadı ama HTC beni kendine çekiyor :D
bendede durum aynı şuan elimde 1020 var müşterisini bulursam artık android kullanma vakti geldi benim için

messevim

messevim

Üye
bendede durum aynı şuan elimde 1020 var müşterisini bulursam artık android kullanma vakti geldi benim için
Aslında 1020 ye ben çıkmıştım müşteri olarak ama anlaşamadık .:) çok istiyorsun
Aynen öyle. Htc M8 in asaleti yeter. Tasarım konusunda Htc yi tek geçerim

Burak Altun

Burak Altun

Üye
2K Ekran lüzumsuz. +1GB Ram lüzumsuz. G3'ün G2'ye göre en üstün yani hafıza kartı girişi olur. Tabi bunlar daha sızıntı, belki yine global versiyonun hafıza kartı girişi olmaz. Ayrıca cihaz 8 çekirdekli bir işlemci ile gelecekti büyük ihtimalle yine en az 2 versiyon olur. Biri 8 çekirdek diğeri snap olur. Aynı şekilde birisinde büyük ihtimalle ekran 2k değil 1080p çözünürlükte olur.

Bu arada çözünürlük artırmak, çipseti yenilemek falan pek ilgi çekmiyor artık. 1080p Snap800 çok iyi oldu zaten. Pek ihtiyaç yok artık. Daha farklı şeyler yapmaları lazım. Z2 kendi açısından yaptı mesela, Z1'in tasarımını biraz düzenlediler, IPS panele geçtiler, çift hoparlör var, yeni ses kartı, kamera da iyileştirmeler vs. M8'de iki kamera ile gelmesi de bir yenilik oldu. Yani bu tür şeylere ihtiyaçları var artık, bu cihazların. Zaten sızıntı da 8974AA demişler, o ayrı bir konu. :zzz:
Bence 8 çekirdek gereksiz. Yazılıma önem verseler 4 çekirdek yeterde artar bile.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Aslında 1020 ye ben çıkmıştım müşteri olarak ama anlaşamadık .:) çok istiyorsun

sendeki 32 gb modeli olsa idi kafa kafaya bile yapabilirdik hatta ben bile üste para verirdim ancak gerçekten sd kart olmaması ve 16 gb ki sistem kullanımı sonrasında bu dahada azalıyor gta gibi 2 oyun yüklesen yer konusunda sorun oluşuyor bu yüzden anlaşamadık hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt