LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
LG G3
Selamün Aleyküm yine mi SeLFISH diyceksiniz :D LG G3 şarji nasil gider normal kullanimda falan önerenler varmi ? 1500 TL lik 1 lira üzerine çikmayacak bir telefon alacagim bu akşam. Varmi G3 dişinda önerisi olan ? Saygilar iyi akşamlar.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Lg g3 cm13 ile kullanıyorum ortalama 4:30 saat wifi 3g surekli acik ekran suresi anlıyorum . stock rom dan cok memnun kalmadim ozellikle uygulama arasi gecislerde tekrar yüklemesi sinir bozucu

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Öyle rom olayina girmeyecegim standart kullanici olarak düşün oyun desen çok oynamam. Facebook Instagram Snapchat Youtube gibi sosyal medya uygulamalari agirlikli kullanirim kamerasi nasil ?

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Uzecegini sanmam . kamerayı cok kullanmiyorum kemera konusunda yorum yapamiyacam.

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Marshmallow'da alacak sanirim. Lollipop mu kullaniyorsun sen kardeşim bide hangi rengini aldin ?

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Evet Marshmallow'da alacak hatta dagitilmaya basladi zanedersem dersem.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Lg g3 cm13 ile kullanıyorum ortalama 4:30 saat wifi 3g surekli acik ekran suresi anlıyorum . stock rom dan cok memnun kalmadim ozellikle uygulama arasi gecislerde tekrar yüklemesi sinir bozucu
bende tekrar yükleme sıkıntısı yok.5-6 agir uygulama arasinda gecis yapiyorum sıkıntı olmuyor sendeki 2gb ramli muhtemel
ayrica cihaz hakkinda bazi bilgiler vericem 32gb lik modelini kullanıyorum.

sarj istiyorsan alma. sürekli kullanimda 1 günü çıkarmaz.beni 1 gün çok rahat götürüyor. telefonla sevişmiyorum.performansi yerinde.uygulama arasi gecislerde sıkıntı yasamazsin.kamerasi gayet güzel hatta çok güzel.ayrica aldığın zaman bu cihaza cm rom yükleme yazık edersin :)
dediğim gibi sarj istiyorsan alma yarıda bırakır
alicaksan gold rengi al efsane duruyor :)

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Titan aldim 32 GB'lık bakalim artik hayirlisi.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Hayirli olsun arkadasim 32 olanlar 3gb ram li bendeki 16gb 2gb ram olan model. Bahsetigim uygulama yuklenme 32 likte yoktur diye tahmin ediyorum.

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim :)

GreaTH

GreaTH

Üye
Hayirli olsun arkadasim 32 olanlar 3gb ram li bendeki 16gb 2gb ram olan model. Bahsetigim uygulama yuklenme 32 likte yoktur diye tahmin ediyorum.

Cm destek verdigi Her tele Olur Sıkıntı yapma :)