Furkan Emekli
Üye
elci alma ayakcı al

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elci alma ayakcı al

General mobile içindi yorumumGenel olarkmı yoksa general mobile içinmi bu yorumu yaptın.
Asus zenfone modelleri de çok güzel bence onları düşün
tel degistirmeyi dusunuyorumda.
ve uzeri olan telefon kullanmak istemiyorum. Calıstığım is icabı (hareketli merdiven inip cıktığım icin) dusurup kırarım diye almak istemiyorum. Emektar 6630 ve en son n 97 kullanırken cok dusurdum. Bir sey olmadı. Bu tip dayanıklı tel. Uretilmiyor artık. Iphone 6 dusurdummu ne ekran nede kasa kalır. Nette izledim. Son cıkan tel. icin okadar bekleyip elinden dusurup kırmıstı. (cok yakın bir zamanda oldu.) bu telefon iphone 6 olabilir.Yok artık! G3 un yanında xperia Z tırt! Peah!o zaman xperia z al 1000 lira civarı bişey
nette arastirdim. guzelmis. 16gb hafiza yapilan yorumlarda begenilen hizli kasmayan 700 tl civari tek kusuru sesi fazla cikmamasi baska bir problemi yokmus galiba kisaca alanlar memnunmus. (yorum yapanlarin yalancisiyim.) fiyati 5 inc ekrani hafizasi kasmamasi aradigim ozellikler... merak ediyorum. 3- 4 katli merdivenden duserse salam kalirmi?Asus zenfone modelleri de çok güzel bence onları düşün
Ama 1000 liradan fazla vermek istemiyorum diyorYok artık! G3 un yanında xperia Z tırt! Peah!
Bence sen sağlam cepleri olan bişey alnette arastirdim. guzelmis. 16gb hafiza yapilan yorumlarda begenilen hizli kasmayan 700 tl civari tek kusuru sesi fazla cikmamasi baska bir problemi yokmus galiba kisaca alanlar memnunmus. (yorum yapanlarin yalancisiyim.) fiyati 5 inc ekrani hafizasi kasmamasi aradigim ozellikler... merak ediyorum. 3- 4 katli merdivenden duserse salam kalirmi?

Banlanmadı mı o üyeBir ara cakması 3315 kullandım. Dısı plastik olandı galiba on ve arka kapak değisiyordu. Onu dusurunce kırmıstım. Ekranı catladı. Takoz gorunumlu simdiki S3 gibiydi. Yanlıs anlamayın zamanında tutuluyordu.Saglam degildi. Kapagı ekranı degistirip satmıstım. 5110 ondan saglamdı. Forumda biryerde okumustum bir uye 5110'a 5 mp kamera koyup calıstırmak icin program arıyordu.![]()