lg g3 vs iphone 6

Sponsorlu Bağlantılar

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Ben olsam herkezin alabilecegini degilde aklına gelmiyecegi degisik farklı tel alırdım. Alternatif olarak
General mobile
discoveri 2
galiba 888:tl: civarında bunu bir dusun derim...

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Ben GMD kullanıyorum güncelleme bakımından hiç memnun değilim, KitKat gelecek dediler aylarca bekledik, beta verdiler berbattı, tam geldi o da kötü olmuş, bir işi doğru düzgün yapamıyorlar, performans seviyesi orta, kamerası tatmin edici

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Genel olarkmı yoksa general mobile içinmi bu yorumu yaptın.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
:tşk:
tel degistirmeyi dusunuyorumda.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Bir sure ertelemem gerekecek. Hem maddi hemde kafam karıstı. Arkadasın konusunuda iskal ettim.

• Beğen
Tepkiler: erdemrmzn
smkndz

smkndz

Üye
tanıdığım biri g3 aldı memnun kalmadı alacaksan iphone 6 ya da 6 plus al

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Parasal olarak alamam birde 1000:tl: ve uzeri olan telefon kullanmak istemiyorum. Calıstığım is icabı (hareketli merdiven inip cıktığım icin) dusurup kırarım diye almak istemiyorum. Emektar 6630 ve en son n 97 kullanırken cok dusurdum. Bir sey olmadı. Bu tip dayanıklı tel. Uretilmiyor artık. Iphone 6 dusurdummu ne ekran nede kasa kalır. Nette izledim. Son cıkan tel. icin okadar bekleyip elinden dusurup kırmıstı. (cok yakın bir zamanda oldu.) bu telefon iphone 6 olabilir.

smkndz

smkndz

Üye
o zaman xperia z al 1000 lira civarı bişey

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Asus zenfone modelleri de çok güzel bence onları düşün
nette arastirdim. guzelmis. 16gb hafiza yapilan yorumlarda begenilen hizli kasmayan 700 tl civari tek kusuru sesi fazla cikmamasi baska bir problemi yokmus galiba kisaca alanlar memnunmus. (yorum yapanlarin yalancisiyim.) fiyati 5 inc ekrani hafizasi kasmamasi aradigim ozellikler... merak ediyorum. 3- 4 katli merdivenden duserse salam kalirmi?

smkndz

smkndz

Üye
Yok artık! G3 un yanında xperia Z tırt! Peah!
Ama 1000 liradan fazla vermek istemiyorum diyor
nette arastirdim. guzelmis. 16gb hafiza yapilan yorumlarda begenilen hizli kasmayan 700 tl civari tek kusuru sesi fazla cikmamasi baska bir problemi yokmus galiba kisaca alanlar memnunmus. (yorum yapanlarin yalancisiyim.) fiyati 5 inc ekrani hafizasi kasmamasi aradigim ozellikler... merak ediyorum. 3- 4 katli merdivenden duserse salam kalirmi?
Bence sen sağlam cepleri olan bişey al

• Beğen
Tepkiler: maviyesil1
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
3310 al hem 10 numara top oynasın hemde kavgada kullanın : ?

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Bir ara cakması 3315 kullandım. Dısı plastik olandı galiba on ve arka kapak değisiyordu. Onu dusurunce kırmıstım. Ekranı catladı. Takoz gorunumlu simdiki S3 gibiydi. Yanlıs anlamayın zamanında tutuluyordu.Saglam degildi. Kapagı ekranı degistirip satmıstım. 5110 ondan saglamdı. Forumda biryerde okumustum bir uye 5110'a 5 mp kamera koyup calıstırmak icin program arıyordu. :d:

smkndz

smkndz

Üye
Bir ara cakması 3315 kullandım. Dısı plastik olandı galiba on ve arka kapak değisiyordu. Onu dusurunce kırmıstım. Ekranı catladı. Takoz gorunumlu simdiki S3 gibiydi. Yanlıs anlamayın zamanında tutuluyordu.Saglam degildi. Kapagı ekranı degistirip satmıstım. 5110 ondan saglamdı. Forumda biryerde okumustum bir uye 5110'a 5 mp kamera koyup calıstırmak icin program arıyordu. :d:
Banlanmadı mı o üye

maviyesil1

maviyesil1

Üye
banlanmis olabilir. guzel espiriydi. okudugum zaman gulmekten kriz gecirdim. birini makaraya baglamisti.

The Pancar

The Pancar

Üye
Ne g3 nede 6 tavsiyem iphone 6s

Serhan

Serhan

Üye
LG kötü abi. (elci)
AYÇ alın daha iyi. (ayakçı)
:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt