LG G3, Verizon üzerinden 17 Temmuz’da satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
LG G3, Verizon üzerinden 17 Temmuz’da satışa sunuluyor


Akıllı telefon pazarının Güney Kore kökenli güçlü firmalarından bir tanesi olan LG, geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda yeni amiral gemisi akıllısı LG G3′ü resmi olarak duyurdu. Üst düzey donanım özelliklerine sahip olan akıllı telefon özellikle Quad HD ekranı ile diğer modeller arasında sıyrılıyor.
G, yeni akıllısını 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Türkiye, Güney Kore ve Singapur’da düzenlediği etkinlikle gün yüzüne çıkarmıştı.

LG G3, 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön yüzünde de 2.1MP kamera yer almakta. Ayrıca yonga seti olarak da Qualcomm’un 2.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 801 kullanılmış.

İki farklı model olarak sunulan LG G3′ün bu modelleri 2GB bellek /16GB depolama ve 3GB bellek/ 32GB depolama olarak gelmekte.

LG G3, bir süre önce firmanın ana vatanı Güney Kore’de satışa sunulmuştu. Dünyanın en önemli pazarlarından olan ABD’de de sunulmaya hazırlanırken, gelen bilgilere göre büyük cep telefonu operatörlerinden Verizon Wireless üzerinden 17 Temmuz tarihinde satışa sunulacak.

Ayrıca ön sipariş olarak da 10 Temmuz’da listelenmesi beklenirken, ayrıca diğer büyük cep telefonu operatörleri AT&T, T-Mobile, ve Sprint’ten de benzer haberlerin gelmesi bekleniyor.
 


Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Türkiyeye gelmiş bile :D :D
 
fk555897

fk555897

Üye
Türkiye'ye 3 GB RAM'li sürüm de geliyor mu?
 
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben bunların kafasını anlamadım birinde olmasın hiç birinde olmuyo biri yapsın herkes yapıyo
 
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Öylede özentilikte olmasın yani :D
 
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Birbiriyle davası sürerken bazı parçalarını birbirine yaptıranda var :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

Benzer Konular



Üst Alt