LG G3 tanıtımını canlı olarak takip edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
Bitti mi?

• Beğen
Tepkiler: Invoke

0MG90

0MG90

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Ekran 2K ama işlemcinin ve bataryanın bir üstünlüğü yok. Bakalım nasıl olacak.

hamit_95

Üye
Ram 2GB imis

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
QHD beni çok heyecanlandırmıyor açıkcası. G3 devrim olmamış tabi ama Samsung, S5'te ne eklemiş. LG, G3'te ne eklemiş diye bakarsak G3 çok açık öne çıkmıyor mu?

Aynen, her şey fiyata bağlı.

2K ekran artık bir trend olma yolunda.Lg G3'ü sırf bu nedenle kimsenin yargılamaya hakkı yok.Seyre ayak uydurmak zorunda.Olması gereklimiydi şu an için aşırıya kaçmak dışında bir anlamı yok.Belli bir etkisi vardır ama tesiri büyük değil.
Sony Z2 ile yarışabilecek bir kıvamda ve aynı orantıyı izlemiş havası var.Samsung tarafına girmek dahi yersiz.
Ama sona kalan Lg daha farklı olmalıydı.İşlemciden,kameraya kadar.Lazer kısmı ve klavye ince dokular.İşin başka bir boyutu.Lenovo'nun Vibe Z2 Pro'ya koyduğu 4.000 mAh batarya, misal Lg G3'de olsa benim için büyük bir başlangıcın adımları olurdu.Kamera 16 veya 20 olarak iyileştirilmeli,işlemcinin farklı seyir olması açısından biraz daha bekleyerek 805 ile gelmesi gibi.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Knock da gelişmiş güzel olmuş.

Invoke

Invoke

Üye
Konuda XZleri ve GSleri ezikledim, hakkediyorlar da biraz ama fiyat olarak uçurum olmazsa bu özelliklere bakarak ben olsam şuan Z2 tercih ederdim bunun yerine. Tabi fiyata bağlı.
2K ekran artık bir trend olma yolunda.Lg G3'ü sırf bu nedenle kimsenin yargılamaya hakkı yok.Seyre ayak uydurmak zorunda.Olması gereklimiydi şu an için aşırıya kaçmak dışında bir anlamı yok.Belli bir etkisi vardır ama tesiri büyük değil.
Sony Z2 ile yarışabilecek bir kıvamda ve aynı orantıyı izlemiş havası var.Samsung tarafına girmek dahi yersiz.
Ama sona kalan Lg daha farklı olmalıydı.İşlemciden,kameraya kadar.Lazer kısmı ve klavye ince dokular.İşin başka bir boyutu.Lenovo'nun Vibe Z2 Pro'ya koyduğu 4.000 mAh batarya, misal Lg G3'de olsa benim için büyük bir başlangıcın adımları olurdu.Kamera 16 veya 20 olarak iyileştirilmeli,işlemcinin farklı seyir olması açısından biraz daha bekleyerek 805 ile gelmesi gibi.

Aynen, batarya yine 3000, snap801 çip set ama ekran 2K.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt