LG G3 tanıtımını canlı olarak takip edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0MG90

0MG90

Üye
İkonların rengi değişiyormuş :D

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Arayüz güzel

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arka düğmelerin zeminden alçakta olması iyi olmuş , aşınmalarını da engeller bu dizayn.

Invoke

Invoke

Üye
aynen. arayüz daha hoş olmuş. Hem görünüm açısından hem de kullanışlı değişiklikler var.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Klavyede z ve y yer değiştirmiş

Invoke

Invoke

Üye
bu klavyeyi portlasalar da flashlasam ya. :ehe

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Fiyat ne zaman belli olur?

Invoke

Invoke

Üye
LG ye bak ya. Adamlar her seferinde üstüne bayağı ekledi. bknz: G, G2, G3. bir de bknz: Galaxy S serisi. bir de bknz: Xperia Z serisi.
LG neredeyse sırf ekrandan oluşan telefon yapacak, sonynin boşlukları daha yeni azalmaya başlıyor. O da kendi çapında. Samsungun touchwiz ve plastik sevdasına zaten diyecek laf yok.arayüzleri rezildi(bence), şimdi vezir olmuş. Çok iyi olmuş, sade ve hafif renkler kullanmışlar. :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Klavye çok hoş

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
LG ye bak ya. Adamlar her seferinde üstüne bayağı ekledi. bknz: G, G2, G3. bir de bknz: Galaxy S serisi. bir de bknz: Xperia Z serisi.
LG neredeyse sırf ekrandan oluşan telefon yapacak, sonynin boşlukları daha yeni azalmaya başlıyor. O da kendi çapında. Samsungun touchwiz ve plastik sevdasına zaten diyecek laf yok.arayüzleri rezildi(bence), şimdi vezir olmuş. Hem daha hem de çok güzel, hafif renkler kullanmışlar. :D
Geç çıkmasına karşı G yinede kendini kanıtladı dediğin gibi. G2 ile acayip sükse yaptılar. G3 kesinlikle harika duruyor ve G2nin biraz modifiyeli hali falan değil. Adamlar sektöre fena giriyor. Yıllardır alamadıkları yolu kısa sürede alacaklar gibi...

Invoke

Invoke

Üye
Bunu al la @0MG90 Boş ver Z1C'yi.

• Beğen
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Konuya farklı bir algıdan yaklaşmak gerek.G2'nin üzerine ne koyduğunu tartışmamız lazım.Misal diğer telefonlardan sonra çıkmasına rağmen gözle görülür fark yaratan bir Lg G3 göremedim.Telefon olarak Türkiye seyrini konuşuyor olsakda hala bir Oppo Find 7 değil.Fiyatıda eminim 2.000 Tl bandında olacaktır.Değer mi oda başka bir soru.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geç çıkmasına karşı G yinede kendini kanıtladı dediğin gibi. G2 ile acayip sükse yaptılar. G3 kesinlikle harika duruyor ve G2nin biraz modifiyeli hali falan değil. Adamlar sektöre fena giriyor. Yıllardır alamadıkları yolu kısa sürede alacaklar gibi...
Kesinlikle haklısın,LG rekabetin kalitesini artırmakta kararlı,buda biz kullanıcılar için iyi bir gelişme.

Invoke

Invoke

Üye

Abi G ile Z aynı zamanlarda duyuruldu. Bir G'nin ekrana bak, bir de Z'nin. O zaman Z alacaktım ben. Bekledim o kadar, heyecanla. Tanıttılar. Cihaza gel. :zzz:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
G2 fiyatıyla gelecek buyuk ihtimal. Patlar :D

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

Invoke

Invoke

Üye
Konuya farklı bir algıdan yaklaşmak gerek.G2'nin üzerine ne koyduğunu tartışmamız lazım.Misal diğer telefonlardan sonra çıkmasına rağmen gözle görülür fark yaratan bir Lg G3 göremedim.Telefon olarak Türkiye seyrini konuşuyor olsakda hala bir Oppo Find 7 değil.Fiyatıda eminim 2.000 Tl bandında olacaktır.Değer mi oda başka bir soru.

QHD beni çok heyecanlandırmıyor açıkcası. G3 devrim olmamış tabi ama Samsung, S5'te ne eklemiş LG, G3'te ne eklemiş diye bakarsak G3 çok açık öne çıkmıyor mu?

Aynen, her şey fiyata bağlı.

0MG90

0MG90

Üye
Amaan bu kadarcık mı :P

Apple WWDC 2014 daha iyi olacak buna göre :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Yalnız tanıtım işini samsung daha iyi yapıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt