Karşılaştırma lg g3 samsung galaxy s5

Sponsorlu Bağlantılar

ilkercemt

Üye
göze hoş geliyor olabilir ama touchwiz en sorunlu android arayuzudur bu açık. ikinci olarak s5in kamerası gündüz çekiminde iyi gece çekiminde coptur amiral gemi seviyesinde bile değildir. he gece çekimi iyi olan zaten çok telefon yok ama herşeyi çok iyi dediginiz için belirtiyorum. malzeme kalitesi konusuna zaten hic girmiyorum bile.. ayrıca o kadar ekstra yazılım özelliği koyup touchwiz gibi ram canavari bir arayuze 2gb ram koymak başlı başına hatadır. kullandığımız şeyleri gözü kapalı övmeyi yada kullanmadiklarimizi gömmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ne kadar geçirmez dayanıklı diye vurgulasanız bile siz telefona en ufak su gelince korkuyorsunuz s5 alan adam havuzada çekim yapmayacak ki suya dayanlıklığın avantajı su dökülür, suya suya düşer ve ya telefon kirlenince banyo yaptırabilirsin
Hocam yeterli pergormans vermiyor değil lg g3 de hiç bir oyun uygulama vs... Kasmaz hele ko android l ye geçince
Lg g3 de kasmaz s5 de lakin s5 biraz daha hızlıdır 2k ekran olmadığı için ama g3 un de ekrani cok dolgun simgeler harika kalite
Hocam zaten %15 in altında olunca şarja takılıyor telefonlar. :)
ben note 2 kullanıyorun %15 de 30 dk modern combat 5 i oynayabiliyorum(güç tasarufu açık ama) (maksat %5 te takma pili daha sağlıklı kullanamaya çalışıyorum) yani %15 azımsanmayacak bir rakam.
Ben DN3 v5.2 rom kullandım onda da ultra güç tassarufu vardı kullandım note 2 dede işe yarıyor bir gün boyunca güç tassarufunda çalıtırdım 17 saat ve %85 gibi pil süresi bile görmüştüm ama stabilite sorunlarından stock roma döndüm :(

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
matchless

matchless

Üye
havuza gıttıgımde ılk ısım suyun altında vıdeo cekmek olucak ) suya garantısı varsa korkulacak bısey yok bı legene su koyup attım ıcıne 20 dakka kadar bekledım bısey olmadı ))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam yeterli pergormans vermiyor değil lg g3 de hiç bir oyun uygulama vs... Kasmaz hele ko android l ye geçince
Lg g3 de kasmaz s5 de lakin s5 biraz daha hızlıdır 2k ekran olmadığı için ama g3 un de ekrani cok dolgun simgeler harika kalite
Hocam zaten %15 in altında olunca şarja takılıyor telefonlar. :)
Dostum senin iş yoğun olarak prize yakınsa tabikide şarja tak fakat yoğun internet kullanıp sonrasında daha gün bitmeden şarj 15 e düştümü işte ultra güç tasarrufu burda devreye girer ;)

• Beğen
Tepkiler: sasua42 ve Jelly Beanci
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ram ile mi fiyat biciyorsun ? E o zaman iPhone çöp.
Sen de telefonların kullandığı işlemci farkını bilmiyorsun sanırım. Bir yanda İOS'lu telefon var, bir yanda Android'li telefon var. İOS'lu telefon ile Android'li telefonu karşılaştırmak mantıklı mı sence kardeşim?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sen de telefonların kullandığı işlemci farkını bilmiyorsun sanırım. Bir yanda İOS'lu telefon var, bir yanda Android'li telefon var. İOS'lu telefon ile Android'li telefonu karşılaştırmak mantıklı mı sence kardeşim?
sen de haklısında her telefon vanila android kullanamıyor bazıları ağır launcher ve uygulamalar yüklü geliyor bu yüzden her telefonun işletim sistemi farklı eğer 3 gb ram bulunup 2.3 gb dolu geliyorsa
ne anlamı kaldı 3gb nin benim telefonunda 2 gb bellek var ama (1.75 kullanıma açık) 590 dan aşağı inmiyor bu da bana en azından 1 gb lik boş bir ram sağlıyor 30 uygulamayı bile açabiliyorum

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Olabilir. Ama android için herşey ram mi ? Değil. Sense 6 2 gb ram ile yağ gibi iken tw 3 gb ram ile tökezliyorsa gerisini düşünmek sana ait.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
s5 kullanıyorum tek kelime ile harika ram 2 gb farketmiyor kullanmayanlar bilemez tabi : ?

sasua42

sasua42

Üye
ne kadar geçirmez dayanıklı diye vurgulasanız bile siz telefona en ufak su gelince korkuyorsunuz s5 alan adam havuzada çekim yapmayacak ki suya dayanlıklığın avantajı su dökülür, suya suya düşer ve ya telefon kirlenince banyo yaptırabilirsin
ben note 2 kullanıyorun %15 de 30 dk modern combat 5 i oynayabiliyorum(güç tasarufu açık ama) (maksat %5 te takma pili daha sağlıklı kullanamaya çalışıyorum) yani %15 azımsanmayacak bir rakam.
Ben DN3 v5.2 rom kullandım onda da ultra güç tassarufu vardı kullandım note 2 dede işe yarıyor bir gün boyunca güç tassarufunda çalıtırdım 17 saat ve %85 gibi pil süresi bile görmüştüm ama stabilite sorunlarından stock roma döndüm :(
Senin dediginin aynisini lg g2 dede yapiyorum hocam 40 dakika mc4 oynamisligim vardi 15 deyken
Dostum senin iş yoğun olarak prize yakınsa tabikide şarja tak fakat yoğun internet kullanıp sonrasında daha gün bitmeden şarj 15 e düştümü işte ultra güç tasarrufu burda devreye girer ;)
Hocam sıkıntı olmaz bende iphone kullanmadığım surece sadece s4 de şarj sorunum cok oldu ama g2 de tahay 20 saat buluyorum orta derece kullanimda

• Beğen

Üst Alt