Karşılaştırma lg g3 samsung galaxy s5

Sponsorlu Bağlantılar

sasua42

sasua42

Üye
o ondan kopya çekti bu bundan aldı abi bırakın bunları ya. s5 şubatta cikti 2 ay sonra g3 çıktı ki bunlar cikis tarihleri uretim tarihlerine girmiyorum bile... Samsung dan görüp 2 ayda mi hazırladılar bütün arayuzu? 2 ayda güncelleme bile veremeyen firmalar. pek anlamıyorum bu muhabbetleri. hızlı ayarlar menüsü dışında pek benzerlik de goremiyorum he benziyor olsa da ondan bundan alması imkansiz. fanboyluk gibi geliyor bunlar bana. Apple Samsung arası dönen muhabbetler gibi. aa koseleri yuvarlatılmış telefon yapmış bizden çaldı tarzı şeyler :D
Katılıyorum kardeşim
zayen s5 ayarlar menüsünü çalamamış note 3 kine benziyor dikkat edersen
s5 inkini görseydi s5 in ayarlarına bezerdi
Yahu lg g serisinin ayarlar menüsü de bu tarzi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Katılıyorum kardeşim
Yahu lg g serisinin ayarlar menüsü de bu tarzi
yeni sekmeli ayarlar menüsünü samsung s4 le beraber çıkarttı kısa zamanda çoğu telefonda (samsung olmayan) ortaya çıktı

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

ilkercemt

Üye
S4 den önce çıkan optimus G ayarlar sayfası :)))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 harika bir cihaz G3 al derim fakat S5 in su geçirmez ve hızlı odaklama gibi harika özellikleri var ayrıca donanım ne kadar önemli olsada ULTRA GÜÇ TASARRUFU diye harika bir özellik koymuş samsung yazılım olarak S5 çok önde. Şimdi alıntılarla bana touchwiz diyenler olacaktır fakat 32gb samsung alırsan bu sıkıntılar oluşmaz.

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Sucrofe

Sucrofe

Üye
G3 harika bir cihaz G3 al derim fakat S5 in su geçirmez ve hızlı odaklama gibi harika özellikleri var ayrıca donanım ne kadar önemli olsada ULTRA GÜÇ TASARRUFU diye harika bir özellik koymuş samsung yazılım olarak S5 çok önde. Şimdi alıntılarla bana touchwiz diyenler olacaktır fakat 32gb samsung alırsan bu sıkıntılar oluşmaz.
S5'te su geçirmezlik yok, dayanıklı.
G3'te hızlı odaklıyor lazer sayesinde ve sanırım S5'ten daha hızlıydı.
O kadar para veripte ultra güç tasarrufunda kullanmanın ne anlamı var?

• Beğen
Tepkiler: sasua42
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5'te su geçirmezlik yok, dayanıklı.
G3'te hızlı odaklıyor lazer sayesinde ve sanırım S5'ten daha hızlıydı.
O kadar para veripte ultra güç tasarrufunda kullanmanın ne anlamı var?
Sana %100 den itibaren ugtasarrufunda kullan demiyorlar zaten reklamını izlediysen %15 uyarı geldiğinde aktif et diyor cihaz yazılmsal olarak bu gibi özelliklerin olması çok güzel.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sana %100 den itibaren ugtasarrufunda kullan demiyorlar zaten reklamını izlediysen %15 uyarı geldiğinde aktif et diyor cihaz yazılmsal olarak bu gibi özelliklerin olması çok güzel.
Reklamını izledim zaten. Her cihazın kendine has özelliği var. Ama bu S5 almamız için bir sebep değil. 3 GB RAM olsa neyse ama o kadar para verip 2 GB RAM'li cihaz almak resmen bizi enayi durumuna düşürür.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Reklamını izledim zaten. Her cihazın kendine has özelliği var. Ama bu S5 almamız için bir sebep değil. 3 GB RAM olsa neyse ama o kadar para verip 2 GB RAM'li cihaz almak resmen bizi enayi durumuna düşürür.
Ben G3 almasını öneririm yazmıştım :) Fakat bu özelliklerde es geçilcek şeyler değil :)

ilkercemt

Üye
sonuç olarak şuan ikisi de alinmaz açıkçası. g3 daha iyi ama 801 2k ekran da yeterli performansı vermiyor. 805li model tanitildi tabi buraya gelir mi bilinmiyor ama alinacaksa o alınmalı.

TroLL28

TroLL28

Üye
s5 kullanıyorum ve çok memnunum

sasua42

sasua42

Üye
sonuç olarak şuan ikisi de alinmaz açıkçası. g3 daha iyi ama 801 2k ekran da yeterli performansı vermiyor. 805li model tanitildi tabi buraya gelir mi bilinmiyor ama alinacaksa o alınmalı.
Hocam yeterli pergormans vermiyor değil lg g3 de hiç bir oyun uygulama vs... Kasmaz hele ko android l ye geçince
Lg g3 de kasmaz s5 de lakin s5 biraz daha hızlıdır 2k ekran olmadığı için ama g3 un de ekrani cok dolgun simgeler harika kalite
Hocam zaten %15 in altında olunca şarja takılıyor telefonlar. :)

matchless

matchless

Üye
g3 aynı bızım pıyade tufegı g3 den bı farkı yok lg ne bıkere ya )) samsung gerısı hıkaye her alanda devlestı fırma helal olsun... gercı kullanıcıya gore degısır ama htc one m8 yada samsung s5 suan gerısı tırt...

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
S5 amiral gemileri arasında en kötüsü ve sizin o telefonu baş tacı yapmanız Samsung sevdasından başka bir şey değil. S5'in ederi 1700 TL.

• Beğen
matchless

matchless

Üye
ne yonden en kotusu cok merak ettım. bıkere arayuz ve kullanım kolaylıgı acısından en ıyı andorıd arayuzu samsung da. kımıne gore kotu olan kımıne gore ıyı olabılır. telefon ıcın tartısmaya gerek yok. bana kalsa lg yandan cd rom cıkaran telefon cıkarsa almam.. mesela apple hayatta elımı surmem... kısısel tercıh bunlar. ben s4 ve s5 kullanıyorum. tek sıkayetım kasasının plastık olması ve koselerının bıraz erken soyulması. onun dısında canavar gıbı telefn

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve TroLL28
TroLL28

TroLL28

Üye
ne yonden en kotusu cok merak ettım. bıkere arayuz ve kullanım kolaylıgı acısından en ıyı andorıd arayuzu samsung da. kımıne gore kotu olan kımıne gore ıyı olabılır. telefon ıcın tartısmaya gerek yok. bana kalsa lg yandan cd rom cıkaran telefon cıkarsa almam.. mesela apple hayatta elımı surmem... kısısel tercıh bunlar. ben s4 ve s5 kullanıyorum. tek sıkayetım kasasının plastık olması ve koselerının bıraz erken soyulması. onun dısında canavar gıbı telefn
sana katılıyorum s5 in arayüzü çok mükkemmel bende kullanıyorum çok memnunum :thumbup:

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
En iyi Android arayüzü mü? Samsung'un alınmamasının nedenlerinden birisi arayüz zaten. :D

Alınmama sebepleri

TouchWizz arayüzü
Tasarımından baygınlık gelmesi
2 GB RAM
Güncelleme desteği (Bu konuda en iyisi Sony ve HTC)
Kalitesiz malzeme (Bu konuda en iyisi Sony ve HTC)
Bir zaman sonra kasması. En çok Samsung'larda oluyor bu. Rehbere bile girmesi için bekletiyor. Telefonu arama için kullanıyoruz zaten. :D S5'te çözüldü mü bilmiyorum.

• Beğen
matchless

matchless

Üye
saydıgın hıc bır seyı 1 yıldır s4 de gormedım.. ayrıca cok cıddıyım lg alan ıkı arkadasım taksıtlı aldı dıye satamıyolarda )) yanı ne kamerası kamera ne menu arayuzu arayuz ) bıkere benım ıcın pıyasa degerı zaman gecdıkce degerını yıtırmeyen bır fırma olması onemlı. lg al bugun yarın 3 de 1 fıyatına satamazsınkı satmak ıcınmı alıyorm deme herzaman yenı cıkan bır telefonu almak ıcın eskı telefonunu satman gerek.. ama ben kıyıp da s4 u satamadım ) ve yınelıyorum saydıgın hıc bır sorunu yasamadım dıger arkadaslar yasadılarmı bılmem. suan tek bır sorun yasıyorum s4 de knox a tasıdıgım dosyaları normal moda gerı aktaramıyorum onun dısında sorunsuz guzel bır telefon. oncekı msj da dedıgım gıbı kasa yapısına laf etsen amenna.. ama donanım ve arayuz dersen katılmıyorumrehberımde 1400 kısı goruntulendıgı halde cok hızlı rehbere gırebılıyorum.. eklemek ıstedım.

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Her şeyi geçtim, 2200 TL'yi 2 GB RAM'li cihaz almak için mi vereceksin? Benim gözümde S5'in ederi 1700-1800 TL. Gerçi hiçbir amiral gemi o fiyatı hak etmiyor da neyse.

Türe

Türe

Üye
Her şeyi geçtim, 2200 TL'yi 2 GB RAM'li cihaz almak için mi vereceksin? Benim gözümde S5'in ederi 1700-1800 TL. Gerçi hiçbir amiral gemi o fiyatı hak etmiyor da neyse.
Ram ile mi fiyat biciyorsun ? E o zaman iPhone çöp.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve matchless
matchless

matchless

Üye
senın benım gozumle olsa )) bende 250 tl den yukarı telefon gormuyorum =) senın saydıgın ram cart curt pc alırken bakılmıyor artık .. ıslemcı onemlı...) antutu test sonuclarında bıle sıralamada en ust sırada yer alıyor s5

• Beğen

Üst Alt