nsren
Üye
Vakit kaybetme. Note cihazları ayrı bir kulvar bence. O yüzden normal telefonlar ile kıyaslama yapmıyorum. Göreceli bir kavram ama lg yeni telefonları ile çok karizmatik. Özellikle ekran büyüdüğü halde telefonun boyundan çok büyük bir oynama olmaması. ( çerçeve sayesinde) neredeyse sadece ekrandan oluşuyor telefon.Bende samsung note 3 var oda kasmıyor senin cihaza çok ters bendekiama lg nin tarafına geçmeyi düşünüyorum.
Yok ya peder satmaya izin vermiirVakit kaybetme. Note cihazları ayrı bir kulvar bence. O yüzden normal telefonlar ile kıyaslama yapmıyorum. Göreceli bir kavram ama lg yeni telefonları ile çok karizmatik. Özellikle ekran büyüdüğü halde telefonun boyundan çok büyük bir oynama olmaması. ( çerçeve sayesinde) neredeyse sadece ekrandan oluşuyor telefon.
Bende de ilk görenler öyle dedi. Sonra anladım ki onlar telefondan zerre kadar anlamıyormusYok ya peder satmaya izin vermiirSamsung'un adı yeter Geçen okulda biri g2 almış yanındakiler diyor samsung alsan apple alsan anlarımda Lg nedir diyince iyiki samsung almışım dedim
Ama S5 baya satılıyor. Burada da bir tezatlık yok mu?S5 ile arasında 12 bin fark olması çok garip. Fark olacağını düşündüm ama insanlar S5'den bu kadar mı nefret etti?
Bence de bu anketin doğru olduğunu düşünmüyorum.Ama S5 baya satılıyor. Burada da bir tezatlık yok mu?
Bilemiyoruz ki bizdeBence de bu anketin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Bizzat bende oy kullanmıştım bu sitede. Oy kullanırken de G3 açık ara öndeydi. Bir yamukluk olduğunu sanmıyorum. Site prestij sahibi bir site.Bence de bu anketin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Orası öyle güvenilir sitelerden.Bizzat bende oy kullanmıştım bu sitede. Oy kullanırken de G3 açık ara öndeydi. Bir yamukluk olduğunu sanmıyorum. Site prestij sahibi bir site.
s5in tipe güneş değil ay bile doğmazS5 ile arasında 12 bin fark olması çok garip. Fark olacağını düşündüm ama insanlar S5'den bu kadar mı nefret etti?
Ahahahahs5in tipe güneş değil ay bile doğmaz
Bazıları da G3'ü beğenmez. 2 güncelleme alacak telefonu beğeniyorsanız birşey diyemem ama verdiğin cevap çok kabaydı. Bir yandan bu mesajı yazıyorum, bir yandan da senin seviyene düşmek istemiyorum.s5in tipe güneş değil ay bile doğmaz
LG G serisi ile güncelleme işini çözmemiş miydi?Bazıları da G3'ü beğenmez. 2 güncelleme alacak telefonu beğeniyorsanız birşey diyemem ama verdiğin cevap çok kabaydı. Bir yandan bu mesajı yazıyorum, bir yandan da senin seviyene düşmek istemiyorum.
ya boşverr küfür ettim ya valla giriştim s5i yapana edene seviyeymişLG G serisi ile güncelleme işini çözmüş diyorlardı ?
Noldu ya bir anlatın heleya gece gecetövbr estağfurullah
ben de anlamadım boşverNoldu ya bir anlatın hele
Neyse çok kabasınızben de anlamadım boşverne kaba adamım ben ya
Bazıları da G3'ü beğenmez. 2 güncelleme alacak telefonu beğeniyorsanız birşey diyemem ama verdiğin cevap çok kabaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?