Lg g3 mi almaliyim yoksa iphone 5s mi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 mi almaliyim yoksa iphone 5s mi
Evet beyler buyuk bi telefon karmasasi icindeyim butun telefonlara bakarak kafami karistiriyorum ama en bu ikisi arasinda kaldim belki arada kalmam devam eder bu iki telefon icin oneriniz ne olur [emoji28]

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

firostr

firostr

Üye
5S

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bütçen yeterliyse Galaxy s6 al
Yada 5s

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2 Cihazda Çöp.Bütçen Ne Kadar ? Sıfırmı 2.Elmi?

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Butcem max 1300 lira

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Dostum ip 5s sınırsız olmasada uzun bir güncelleme garantisi var ve jailbreak yapmadığın taktirde takozdan bir farkı olmayan bir cihaz. Lg g3 şuan kullandığım cihaz. Son sürüm android 6 yüklü ve devamı gelmez. Root yapmasan dahi istediğin herşey olmasada çoğu şeyi rahat yapabilirsin. Tek sorun cihaz artık eskidi üstüne 2 cihaz çıktı ama bu demek değilmi G3 kötü, ben gayet memnunum ve severek kullanıyorum. G3 rahatlıkla tavsiye edebilirim. Tabiki üstüne birazdaha para koyup G4 alman daha mantıklı. Samsung sevmedigim için bir tavsiyede bulunamam :D

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: firostr
wegas23

wegas23

Üye
Kardeş iphone al bende G3 32gb var ekranda 1 adet ölü piksel var değişim vermiyorlar 5 aylik cihaz en azindan iphone malinin tam arkasında bence şahsi görüşüm

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Butcem max 1300 lira

900 -950 lira civarında G3 32GB sıfır bulabilirsin. iPhone alacaksan eski modellere yönelme derim. Bu arada 1300 liraya çıkabiliyorsan güzel telefonlar var o fiyat aralığında. Bu 2 cihaza takılma.