DiaBLoS Admin Hep cihazın tuş kilidini açarken beni yoruyor valla. Devamlı açma kapama sıkıyor beni .
eren05l Üye O değilde çift tıklama gerçekten düzelmiş arada sırada kapanmıyodu çift tıklayınca şimdi harika
KayraBey Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Onlara güncelleme gelse ne olur. ? Genişletmek için tıkla ... Ağır olmuş bu
Sucrofe Üye Pilinizi %5 ve altına düşürmeyin, zararlı. Kim ne derse desin, bence zararlı. Bu yüzden ben hep %6'da şarj aletine takıyorum telefonu. [emoji41]
Pilinizi %5 ve altına düşürmeyin, zararlı. Kim ne derse desin, bence zararlı. Bu yüzden ben hep %6'da şarj aletine takıyorum telefonu. [emoji41]
ibrahimturk0083 Üye Litium-Ion pillerde öyle bi sıkıntı yok. Bahsettiğin olay Li-Po piller için geçerli.
Türe Üye ibrahimturk0083' Alıntı: Mega 6.3'te yoktu. Acaba ona da gelmiş midir güncelleme falan. Genişletmek için tıkla ... Kızılötesi yoksa güncellemeyle gelmesi mümkün değil. Ancak ekstra programlar var tabii tv niz internete bağlanabiliyorsa.
ibrahimturk0083' Alıntı: Mega 6.3'te yoktu. Acaba ona da gelmiş midir güncelleme falan. Genişletmek için tıkla ... Kızılötesi yoksa güncellemeyle gelmesi mümkün değil. Ancak ekstra programlar var tabii tv niz internete bağlanabiliyorsa.