LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Dostlar G3 için note serisi uygulamaları port etmek mümkün mü .Eğer olursa müthiş olur . Xposed ve aroma Yamacı uygulamalar bu iş için çok iyi . Ama el atan olur mu bilinmez xda da bir note 3 modu G3 romu isteği konusu açmak gerek aslında .

Türe

Üye

Zannetmem. Çok zahmetli kimse uğraşmaz.

Türe

Üye
Aslında zahmetli değil ama başlangıç için bir kıvılcım olmalı

Bu port işleri o kadar basit değil malesef. Öyle olsaydı N9000 Note 3 cihazlarına her türlü port rom çıkardı. Halbuki sadece TW romları mevcut. (Yenilerde çıkan MIUI'yi saymıyorum.)Not : SD'de bir konuda birçok kullanıcı kendi kendine kapandığından muzdarip. Göz önüne alsın bunu almak isteyenler.

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konu içeriği düzenlenmiştir. Hayırlı olsun

Çözmüşler onu da. Lg pc suite ile hataları geri yükle diye bir seçenek varmış kısacası yazılımı yeniden yükleyince çözülüyormuş.
Arayüz. DH inceleme videosunda görünüyor zaten Erdi Özüağ da söylüyor bunu. Video sonunda eksiler kısmında da yazıyor hatta.
Böyle bir sorun olabilir videoda da izledim. Kullanıcı kulübünde böyle bir sorun yaşayanı görmedim. Neden acaba ?

Türe

Üye

Uygulama yüklenme düzeyiyle alakalı olabilr. İncelemedeki telefonda hayli uygulama yüklüydü.

Not : Geri yükleme yaptığı halde düzelmeyen de olmuş güncellemeyle çözerler sanırım.

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama yüklenme düzeyiyle alakalı olabilr. İncelemedeki telefonda hayli uygulama yüklüydü.

Not : Geri yükleme yaptığı halde düzelmeyen de olmuş güncellemeyle çözerler sanırım.
Hacı Erdi'deki telefon demo telefonlardan değil miydi? Arkasında satılamaz yazıyor.Alamamışlar yeni bir tane ayıp ya

Türe

Üye
Hacı Erdi'deki telefon demo telefonlardan değil miydi? Arkasında satılamaz yazıyor.Alamamışlar yeni bir tane ayıp ya
Demo değil. Editörlere özel yolluyorlar o " Not For Sale " yazılıları.

Bende bakıyorum da bizim turk forumları hep inceleme ama port ve mod ile uğraşan çok az . Yani basiti herkes yapar zoru başarmak için mücadele şart . Ilaki xda ya mi uğramak gerek onlar bize uğrasin bazen

Invoke

Üye
Dede, konuyu açtın ama bence sen bunu almayacaksın.

Tepkiler: The SLayeR ve Dede

Türe

Üye
Adamlar demoyu verip neden kötületsinler ki cihazı editörlere ?

@Dede şartları unutuyon hep. Kazanınca söz.

Invoke

Üye
çakma touchwiz kasıyor işte dede. :ayaklar:

Tepkiler: Türe ve Dede
Kanyon avm'de deneme telefonları vardı. Hatta @DiaBLoS gidip incelemişti.Onda da yazıyordu o yazı.

Dipnot : Sucuklar ne oldu
Bende gittim Kanyon'a incekedim aynı yazı vardı ama uygulama yüklü olmadığından kasılma gibi bir şey söz konusu değildi. Bu sorun çözülürse güzel olur.

DiaBLoS

Admin
Cihaz en geç salı günü elimde olur arkadaşlar .

Tepkiler: The SLayeR, Dede ve Microsoft Corporation
Arkadaşlar fazladan quick circle window kılıf var elimde sıfır kutulu ürünler üç rengi de mevcut ilgilenen olursa dönüş yaparlarsa sevinirim

Tepkiler: DiaBLoS ve Dede

DiaBLoS

Admin
LG hediye kılıf kampanyası bitti mi acaba ?
Hangi siteden yapılıyordu başvuru ?