serdar_gs
Üye
Ekran goruntusu aliyorum.onu fonderirken hata veriyor.hattimda faturali.aceba ayarlardan birsey mi yapmak gerekiyor.Eğer hat faturalı ise ücretli olarak yine göndermesi lazım o zaman sıkıntı başka peki o mesajı açıkçası ben incelemedim ama uygulamanın engel koyduğu bir cümle yada kelime olabilir mi? Oda değilse mesajı baştan elle yazarak bir dene.
Eğer hat faturalı ise ücretli olarak yine göndermesi lazım o zaman sıkıntı başka peki o mesajı açıkçası ben incelemedim ama uygulamanın engel koyduğu bir cümle yada kelime olabilir mi? Oda değilse mesajı baştan elle yazarak bir dene.
Valla bende ilk defa lg kullanıyorum çözemedim dahaŞöyle bişi yaptım mesajı 2 ye bölüp gönderdim gönderiyor. yani bence muhtemelen 1 mesaj sınırında ( 170 ) turkce karakter varsa gonderıyor ama 1 mesaj sınırını gecerse ve ıcınde turkce karakter varsa gondermıyor. cunku asdasd seklınde uzun mesaj yazdıgımda gonderıyor.
Bencede türkçe karakterden kaynaklı ama ikiye böldüüğümde göndermesi de bi acayip durum.Valla bende ilk defa lg kullanıyorum çözemedim daha
Operatör ile konustum telefondan kaynaklı dedı. Dediğin ayarları verilerini sildim gene sonuc aynı :SDaha önce seçimimi hatırla gibi bir soru sorar gönderme ve seçimimi hatırla gibi bir tik işaretlediysen gitmez.Uygulamalardan mesaja tıklayıp varsayılanları temizleye dokun.Yine olmazsa mesajlardaki mms ayarlarını kurcala.
Mms ile hiç işim olmadı belki de operatörden kaynaklı.
yok stakta kalmamışGoldun fiyatındaha mı yüksek yani
Arkadaşlar lg g3 16 GB telefonum root yaparken dondu ve sanırım brick oldu. Servise vermem şart mı yoksa bildiğiniz kurtarabileceğim bir program var mı?
çok çokLG Mobil Smart Tools bunu indirin cihazı bağlayın LG Yazılım Kurtarma var. O kısımdan yapabilirsiniz. Cihazınız LG logosunda kaldı ise bu şekil de kurta bilirsiniz.
çok çok, bir sorum olacak. telefonum şu an root olmamış pozisyonunda mı yoksa root lu mu? ona göre custom rom atmayı düşünüyorum. eğer root değilse hiç tekrardan uğraşmak istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?