LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Arkadaşlar beni de ekleyin..
Edit:Siparişimi iptal ettim bir müddet daha bekleme kararı almış bulunmaktayım.

Son düzenleme:

UpOneTR

Üye
Merhaba
Telefon sürekli kulaklık takılı sanıyor arama gelince felan hoparlörden konuşmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü nedir acaba ?

UpOneTR

Üye
Merhaba
Telefon sürekli kulaklık takılı sanıyor arama gelince felan hoparlörden konuşmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü nedir acaba ?
Olayı yanlış anlattım
Jack içinde kaldı telin çıkaramıyoruz kulaklık girişini iptal etmemiz mümkün mü ?

NR6630

Üye
Olayı yanlış anlattım
Jack içinde kaldı telin çıkaramıyoruz kulaklık girişini iptal etmemiz mümkün mü ?
Dostum nasıl bi kuvvetle soktunki o jakı deliğe ama bende olsa çeşitli metallerle çıkarırdım onu bide LG G3 lerin kulaklık deliği cidden çok dar soket girince tak diye bi engel hissediyorsun yani sağlam oturuyor amk,, sanayilik olmuş senin tel desene

Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aux bağlıydı arabada el frenine fazla asılınca telefon uçtu soketin içinde kaldı metal kısım durdun birazda sonra çıkarırız şimdi vakit yok telefoncuya gitcek ben beceremedim

NR6630

Üye
Aux bağlıydı arabada el frenine fazla asılınca telefon uçtu soketin içinde kaldı metal kısım durdun birazda sonra çıkarırız şimdi vakit yok telefoncuya gitcek ben beceremedim
SENİN FRENLER uçurmuş lg yi mt turk kardeş yani gözümde canlandırabiliyorum o anı biraz uğraş bakalımda olmazsa götür akası açtırma lg lerin kulaklık yuvası kasaya kapalıdır sakın boşuna açtırma sivri ve ucu cımbız şeklined olan aletle kesin çıkar o aparatı bul dene

UpOneTR

Üye
iğneyle çıkarttım sağolasın

G3 Stylus kullanıyorum. bi köşeye sıkışsam olurmu?

DiaBLoS

Admin
82 mb lık güncelleme geldi arkadaşlar...

kaçlık senin ki diablos kardeş ?

birde wifiden mi geldi pcden mi ?

bende yükledim fakat bu ne biçim şekil anlayışı nemle şekil bir tuş olmuş hiç de lg yalışan bir şey olmadı bu .

bende yükledim fakat bu ne biçim şekil anlayışı nemle şekil bir tuş olmuş hiç de lg yalışan bir şey olmadı bu .
Kullanıcılarin yoğun isteği üzerine öyle yapıldı eğer alttaki navigasyon tuşlarını diyorsan
Saf android ile gelen tuş onlar google ın yani.

daha değişik bir şey yapabilirler di ne biliyim hiç mi tasarımcı yok lg nin .

Iyi de adamlar yine at nali gibi sanal tus koymuslar.Biz tuslardan degil tuslarin boyutundan sikayetciydik yine kocaman lollipop tuslari verilmis.Illa rootlayip biz mi el atalim boyutuna yasal cozumler cercevesinde bi istekte bulunduk adamlardan.

Tepkiler: dragonmhmt
G3 Stylus kullanıyorum sürüm 4.4.2, ne güncelleme var ne de dedikodusu. oooh mis

Tepkiler: AdemOyuklu
haha en iyisi geldi mi gelecekmi derdi yok

Tepkiler: memetional
haha en iyisi geldi mi gelecekmi derdi yok
şu an ki performansı gayet iyi, bazen dokunmatik titreşimi kendi kendine açıyor, bazende parlaklığı düşürüyor. canım telefonum bana kıyamıyor hissediyor ki bu dışarda ben en iyisi parlaklığı düşürüp sesi kapatayım

Tepkiler: AdemOyuklu