tifazcik
Üye
LG G3 Isınma sorunu çözmü
Bilgilendirme
Bu işlem telefonunuzun sıcaklığı artmaması için sizin işlemcinizin gücünü bir nebze azaltacaktır. Yani telefonunuzun birkaç çekirdeğini çok fazla gerek duymadıkça aktif hale getirmeyecektir.
Adım: 1 | Telefonunuzun modelini öğrenin
Telefonunuzun yapım numarasını öğrenmek gerçekten çok kolay! Telefonunuzun arkasında (kapağı çıkardıktan sonra) yer alan numaralar sizin yapım numaralarınızdır. Yada isterseniz bunun yerine çok daha kolay bir yol kullanabilirsiniz.
Yol: Ayarlar > Genel > Telefon Hakkında > Donanım Bilgisi
Burada yazan telefon modeli birazdan işimize yarayacak.
Adım: 2 | Telefonunuzdaki özel menüyü açın
Telefonunuzda arama kısmına girin ve daha sonrasında modelinize göre özel menüyü yazmaya başlayın.
Benim modelim 855 olduğuna göre: 3845#*855# kodunu giriyorum ve özel menü açılıyor.
Adım: 3 | Ayarı etkin hale getirin
Aşağıya doğru inin ve "High Temperature Property OFF" seçeneğine dokunun.
Geriye sadece telefonunuzu yeniden başlatmak kaldı. Ve daha sonrasında bu ayar aktif olacaktır. Telefonunuzu ısınmadan güle güle kullanın!
İyi forumlar, okuduğunuz için teşekkür ederim...
NOT:ALINTIDIR
Bu işlem telefonunuzun sıcaklığı artmaması için sizin işlemcinizin gücünü bir nebze azaltacaktır. Yani telefonunuzun birkaç çekirdeğini çok fazla gerek duymadıkça aktif hale getirmeyecektir.
Adım: 1 | Telefonunuzun modelini öğrenin
Telefonunuzun yapım numarasını öğrenmek gerçekten çok kolay! Telefonunuzun arkasında (kapağı çıkardıktan sonra) yer alan numaralar sizin yapım numaralarınızdır. Yada isterseniz bunun yerine çok daha kolay bir yol kullanabilirsiniz.
Yol: Ayarlar > Genel > Telefon Hakkında > Donanım Bilgisi
Burada yazan telefon modeli birazdan işimize yarayacak.
Adım: 2 | Telefonunuzdaki özel menüyü açın
Telefonunuzda arama kısmına girin ve daha sonrasında modelinize göre özel menüyü yazmaya başlayın.
Benim modelim 855 olduğuna göre: 3845#*855# kodunu giriyorum ve özel menü açılıyor.
Adım: 3 | Ayarı etkin hale getirin
Aşağıya doğru inin ve "High Temperature Property OFF" seçeneğine dokunun.
Geriye sadece telefonunuzu yeniden başlatmak kaldı. Ve daha sonrasında bu ayar aktif olacaktır. Telefonunuzu ısınmadan güle güle kullanın!
İyi forumlar, okuduğunuz için teşekkür ederim...
NOT:ALINTIDIR
bakalım sonuç ne olacak.