Lg g3 haksizlik etmisim. hakikaten guzelmis.

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın usta ama 0.250 mgbyt rem olsa o makina rahat çalışır mı rahat download yapa bilir mı çok rem makinanın iyi ve rahat çalışmasını sağlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yanlış bir açıklama olmuş bence...
Bende lg g3 var su an ... Bir önceki cihazım lg g2 idi. Tanıyan arkadaşlar bilirler. Su an g2 yi eşim kullanıyor...

G3 e geçtikten sonra ben telefon kullanmamışım dedim. Gerisini siz düşünün. :)

Her yönüyle müthiş bir cihaz lg g3..
Ben 2 gb modelini kullanıyorum bu arada.

• Beğen
Tepkiler: çaminci ve Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış bir açıklama olmuş bence...
Bende lg g3 var su an ... Bir önceki cihazım lg g2 idi. Tanıyan arkadaşlar bilirler. Su an g2 yi eşim kullanıyor...

G3 e geçtikten sonra ben telefon kullanmamışım dedim. Gerisini siz düşünün. :)

Her yönüyle müthiş bir cihaz lg g3..
Ben 2 gb modelini kullanıyorum bu arada.
Haklısın ustam her açıdan süper özellikle kilit ekranından ilk açılışı yağ gibi kasma yok ama tek eksiği internette g2 kadar hızlı değil lütfen sizde g2 ile g3 ü kıyaslar mısınız aynı siteyi aynı anda açmaya çalışarak denersen ve sonucu bana yazarsanız çok sevinirim.

tatar1926

Üye
Dün arkadaş ımın g3 inceledim arka planda kendi sistem uygulamaları hariç sadece face ve watshap açık olmasına rağmen boş ram civarı 300 mb kadar ve menü veya uygulama geçişlerinde kasmalar var normalmi sizce kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Dün arkadaş ımın g3 inceledim arka planda kendi sistem uygulamaları hariç sadece face ve watshap açık olmasına rağmen boş ram civarı 300 mb kadar ve menü veya uygulama geçişlerinde kasmalar var normalmi sizce kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Ben bir sene g2 kullandım ve hiç kasma olmadı ama bir kaç gündür g3 kullanıyorum ve kasma var umarım yama bir güncelleme ile bu sorun düzelir

tau

Üye
Valla arkadaşlar sizleri bilmem bende gpro kullanıcısı idim g2mi g3mü derken büyük bir hata yaptım g3 aldım başımıza belayı sardık şarjını hiç bahsetmiyorum şebeke sorunu beni çileden çıkardı vodafonla kavga dövüş ettik turkcelle geçdik aynı 3 g modda telefon şebeke arıyor okadar özelliği at çöpe gitsin neye yarar telefon alo bile diyemedikden sonra servis kısmı ayrı muamma onun bahsini ble etmek sinirlerimi bozuyor :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben de G3 kullanıyorum , en ufak sorun yaşamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Bugün bende LGpsuit den hataları ayıklama modu ile tekrar güncelleme yaptım ve cihaz düzeldi. Şu an gayet iyi sorun yok gibi görünüyor.

tau

Üye
zaten neişdir anlamadım herkes mutlu mesut bir biz şikayetciyiz bu telefondan

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
G2 nin üzerine kuma gibi olunca ondan böyle oldu ama telefon Güncellemeden sonra daha iyi sadece biraz şarj az gidiyor hepsi bu birde alışmaya başladım.

sasua42

sasua42

Üye
Lg g3 daha iyi o çocuk teması dediğin ise sade arayuz ve tema
Senin internette sorun olmalı bende lg g2 var kardeşimde ise g3 g3 biraz daha hızlı

kemiksesi

kemiksesi

Üye
Bos ram in kimseye bi faydasi olmaz baz istasyonundan dusuk sinyal alirsa neti yavadtir ram usterar 1 milyon olsun dimu
g3 un arayuzu g2 ye gunvelleme ile getirecekler deniyor o zaman ram kullanimlari esit olur ve adil bir kiyaslama olur diye dusunuyorum

Üst Alt