aynen g2 sevdası içimde belki ondan gardaşım ama samsama Allah bir daha döndermesin ne malzeme kalitesivar ne de yazılım bundan önce hep sam sam kullanıyorum ve en son samsam s3 idi LG ile devam olmadı g2 ye el koyarım onunla devamG2 sevdası yüreğine yara açmış . Sen note edge ye geç değerli insan biraz sabret

gardaş bende şuan g2 de var g3'ün 3 gb olanı da var ve g2 ara yüz çok güzel hızı çok iyi ve inter hızı daha iyi...G3 vs Note 3 yapmam bile G3 çok iyi telefon bana G2 mi G3 32 Gb 3 Gb ram version mu diye sorsalar G3 derim
evet donanım olarak iyi ama ara yüz yazılımı iyi değil g2 kadar hızlı değil malesefG3 piyasada ki en iyi donanımlı telefonlardan biri
evet kamra ve video çok iyi kalite özellikle lazer odaklama süperG3 kullanan biri g2 ile kıyas yapma imkanı olursa sevinirim. Yoksa sorun benim cihazda mıvideosu fotografı yeter samsamdan süper iyi dahada hızlı
İşin kötüsü avea g2 de turkcell kalitesi tartışılmaz ve bugün de g2 ye turkcell hat koyup denedim sonuç aynıİnternet hızından bahsedilmiş. Bir telefonda avea hat var digerinde turkcell hat. Kıyaslama icin hatların aynı olması gerekmez mi?
Bos ram in kimseye bi faydasi olmaz baz istasyonundan dusuk sinyal alirsa neti yavadtir ram usterar 1 milyon olsun dimuYani hiç mı faydası yok remin telefonun rahat çalışmasını sağlamaz mı kasmasına engel olmaz mı remin hiç mı alakası yok usta şaşılası bir soru sormuş gibisin.