Lg g3 haksizlik etmisim. hakikaten guzelmis.

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 haksizlik etmisim. hakikaten guzelmis.
G2 den g3 e geçtikten hemen sonra g3 hakkında olumsuz konuşmuştum ama alışınca iyi bir cihaz olduğunu anlayabiliyor insan. Ama g2 bana göre yine de on numara bir cihaz.

Son düzenleme:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yani note 2 note 3 ten daha iyi diyon gibi birsey

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Samsam zaten beş para etmez de. Ama g2 hakikaten süper. G3 de Zaten ara yüz çocuk işi gibi g2 tema bulurum diyordum ama o da yok inşallah tez zaman da alışırım. Yoksa verdiğim paraya yanarım valla.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
G2 sevdası yüreğine yara açmış . Sen note edge ye geç değerli insan biraz sabret

furkankaya559758

Üye
Önde derken hangi konularda önde. Onu da söylersen alacak arkadaşlar ona göre kıyas yapar.

The Pierre

The Pierre

Üye
Donanım olarak G2 G3 ü geçemez. Sen G2 yi sevdiğin için olabilir. İnternet hızında sorun yoksa telefon şebekesi çektiği surece birinde olup diğerinde olmaması önemli değil. Yani konuşabiliyorsak. Bence G2 zaten iyi bir telefon ama G3

AdemOyuklu

Üye
sıkıntı nedir bizimle de paylaşır mısın neden önermez sin neyini gördün ki ?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
g3 de turkcell de g2 de aveavardıaynı anda aynı sayfaları tıkladım ve g2 her seferinde bir tık önde açtı kaldı ki g3 3 gb remli olan g2 2 gb rem var. bana göre donanım g3 iyi ama yazılımı bozmuşlar.
G2 sevdası yüreğine yara açmış . Sen note edge ye geç değerli insan biraz sabret
aynen g2 sevdası içimde belki ondan gardaşım ama samsama Allah bir daha döndermesin ne malzeme kalitesivar ne de yazılım bundan önce hep sam sam kullanıyorum ve en son samsam s3 idi LG ile devam olmadı g2 ye el koyarım onunla devam :)

The Pierre

The Pierre

Üye
G3 piyasada ki en iyi donanımlı telefonlardan biri

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
The Pierre

The Pierre

Üye
Quad hd ekranı yeter

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7 ve Türkbey___

AdemOyuklu

Üye
videosu fotografı yeter samsamdan süper iyi dahada hızlı

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
The Pierre

The Pierre

Üye
G3 vs Note 3 yapmam bile G3 çok iyi telefon bana G2 mi G3 32 Gb 3 Gb ram version mu diye sorsalar G3 derim

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
G3 vs Note 3 yapmam bile G3 çok iyi telefon bana G2 mi G3 32 Gb 3 Gb ram version mu diye sorsalar G3 derim
gardaş bende şuan g2 de var g3'ün 3 gb olanı da var ve g2 ara yüz çok güzel hızı çok iyi ve inter hızı daha iyi...
G3 piyasada ki en iyi donanımlı telefonlardan biri
evet donanım olarak iyi ama ara yüz yazılımı iyi değil g2 kadar hızlı değil malesef
videosu fotografı yeter samsamdan süper iyi dahada hızlı
evet kamra ve video çok iyi kalite özellikle lazer odaklama süperG3 kullanan biri g2 ile kıyas yapma imkanı olursa sevinirim. Yoksa sorun benim cihazda mı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
G3 ün üstün yönleri yazılmış ve verilen cevapta ise "evet üsütün ama" gibi bir cümle var, hala anlamış değilim..

heathrow

heathrow

Üye
İnternet hızından bahsedilmiş. Bir telefonda avea hat var digerinde turkcell hat. Kıyaslama icin hatların aynı olması gerekmez mi?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
İnternet hızından bahsedilmiş. Bir telefonda avea hat var digerinde turkcell hat. Kıyaslama icin hatların aynı olması gerekmez mi?
İşin kötüsü avea g2 de turkcell kalitesi tartışılmaz ve bugün de g2 ye turkcell hat koyup denedim sonuç aynı

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
2k bi telefonda cok gereksiz cevremde ne kadar kisi varsa g3 un sarj knusunda g2 nin asiri gerisinde kaldgini soluyolar sahsem degstrmis olsam G3 almam G4 u beklemek gerek bide aslinda nyse knuya gelirsek cvremdede bicok kisi G2 nin daha memnun edici oldgunu soluyolar tabi ben G3 u bikac kere elime aldim kulanmadan yorum yapmak hata olur gene tabiki sahsi fikirler benimki

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Ram ile net hizi ne alaka onu anlamadim

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Yani hiç mı faydası yok remin telefonun rahat çalışmasını sağlamaz mı kasmasına engel olmaz mı remin hiç mı alakası yok usta şaşılası bir soru sormuş gibisin.

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Yani hiç mı faydası yok remin telefonun rahat çalışmasını sağlamaz mı kasmasına engel olmaz mı remin hiç mı alakası yok usta şaşılası bir soru sormuş gibisin.
Bos ram in kimseye bi faydasi olmaz baz istasyonundan dusuk sinyal alirsa neti yavadtir ram usterar 1 milyon olsun dimu

Üst Alt