ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Sd kart slotu koysunlar artık
flash bellek takmak için diyorsan odun gibi dururYıl olacak 2014 sd kartı geçtim artık usb girişi bile yapmalılar artık 41 mp kamera 8 çekirdek falan tamam bunlar güzel şeyler ama olan geliştiriliyor yeni şeyler lazım.
Ya kalın olmasın bunların bi aparatı olsun mesela sd kartların var ya pcye takmak için o tarz birşey inceltici gibi birşey olsun şarj yerinden ya da usb girişinden girilsin. Bak laptopum serviste hariciden fotoğrafları müzikleri atacam atamıyorumflash bellek takmak için diyorsan odun gibi durur
Ya kalın olmasın bunların bi aparatı olsun mesela sd kartların var ya pcye takmak için o tarz birşey inceltici gibi birşey olsun şarj yerinden ya da usb girişinden girilsin. Bak laptopum serviste hariciden fotoğrafları müzikleri atacam atamıyorum
Kablosuz olacakOTG var zaten?
3 evetle OTG diyoruzYa kalın olmasın bunların bi aparatı olsun mesela sd kartların var ya pcye takmak için o tarz birşey inceltici gibi birşey olsun şarj yerinden ya da usb girişinden girilsin. Bak laptopum serviste hariciden fotoğrafları müzikleri atacam atamıyorum
hı o zaman bilmemKablosuz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?