LG G3 Beklemeye gerek kalmadı :)

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlı olsun . İyi günler de kullanın .
Çok yerinde bir tercih yapmışsınız ...

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___

sasua42

sasua42

Üye
Hayırlı olsun kardeşim lg g3 g2 den yaklaşık %40 civarı daha hizli bir cihaz olacak gibime geliyor ama unutma lg g2 candir gerisi heyecandir

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim üstad...

oznbzkrt

Üye
Dun bir haber okudum son cikan modeli almayin bir onceki modelden cok farki yok diye.Gercekten dogru ufak bir degisiklikle tekrar piyasaya suruyorlar.birde insanlarin beklentisi ne o onemli g3 de 8 cekirdek 3 gb ram olsa ne olacak bizden birkac ms once acacak bunun icin para dokmeye gerek yok.hayirli olsun usta iyi secim.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
sasua42

sasua42

Üye
Dun bir haber okudum son cikan modeli almayin bir onceki modelden cok farki yok diye.Gercekten dogru ufak bir degisiklikle tekrar piyasaya suruyorlar.birde insanlarin beklentisi ne o onemli g3 de 8 cekirdek 3 gb ram olsa ne olacak bizden birkac ms once acacak bunun icin para dokmeye gerek yok.hayirli olsun usta iyi secim.
Canım kardeşim sen galiba cipset olaylarını fazla bilmiyorsun lg g3 lg g2 den %40 civarı daha güçlü ve hizli olacak 3 gb ram ve 2 k çözünürlüklü ekran la geliyor 2 çeşit modeli var birisi media tek 8 cekirdekli 1.7ghz+2.2ghz ki bu telefon g2 den 1.5 kat daha üstün diğer bir modeli ise snapdragon805 işlemcili o alacak lg g2 de snapdragon800 var snapdragon805 ile snapdragon800 arasında saat farkı var ve g3 'deki adreno420 olacak g2 'deki adreno 330 dan %45 daha güçlü
Ama lg g2 çok çok iyi bir telefon bende lg g2 sahibiyim ve samsung note 3 harici bütün telefonları ezer lg g2 pro da note 3 ü ezer

Invoke

Invoke

Üye
%45 oranında güçlü ha? Güzel reklamlar bunlar, bu kadar aldanmayın. Her yeni model duyurulduğunda duyarız benzer oranları. Snap800'lü bir cihazı olan kişinin 805'e imrenmesine hiç gerek yok. Asıl fark 810 ile ortaya çıkacak gibi duruyor.

sasua42

sasua42

Üye
%45 oranında güçlü ha? Güzel reklamlar bunlar, bu kadar aldanmayın. Her yeni model duyurulduğunda duyarız benzer oranları. Snap800'lü bir cihazı olan kişinin 805'e imrenmesine hiç gerek yok. Asıl fark 810 ile ortaya çıkacak gibi duruyor.
Doğru kardeşim doğru sende haklısın snapdragon800 her şeye yeter performans testlerinde saat farkı atmış snapdragon805 ve çok daha güçlü lakin snapdragon810 da eminim ortalığın tozunu dumana katacak

Invoke

Invoke

Üye
Testlere de aldanmayın, satış politikası hepsi.

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Bende korkmuyor degilim ama 5.5 dogru ise bana gore cok buyuk g2 on numara ebat olarak hemde 5.2 ince cerceve ideal.

sasua42

sasua42

Üye
Bende korkmuyor degilim ama 5.5 dogru ise bana gore cok buyuk g2 on numara ebat olarak hemde 5.2 ince cerceve ideal.
Olabilir 5.5 fark etmez bence bir kaç cm den ama artık lg g2 'nin ekranı bana küçük gelmeye başladı sanki: ))

• Beğen

oznbzkrt

Üye
Canım kardeşim sen galiba cipset olaylarını fazla bilmiyorsun lg g3 lg g2 den %40 civarı daha güçlü ve hizli olacak 3 gb ram ve 2 k çözünürlüklü ekran la geliyor 2 çeşit modeli var birisi media tek 8 cekirdekli 1.7ghz+2.2ghz ki bu telefon g2 den 1.5 kat daha üstün diğer bir modeli ise snapdragon805 işlemcili o alacak lg g2 de snapdragon800 var snapdragon805 ile snapdragon800 arasında saat farkı var ve g3 'deki adreno420 olacak g2 'deki adreno 330 dan %45 daha güçlü
Ama lg g2 çok çok iyi bir telefon bende lg g2 sahibiyim ve samsung note 3 harici bütün telefonları ezer lg g2 pro da note 3 ü ezer

Benim dikkat cektigim konu daha 4 cekirdek destekleyen prg kitligi varken 8 cekirdek satmak tamamen satis stratejisidir.Cunku markalar bilir ki insanlar ac gozlu hep daha fazla ister.

sasua42

sasua42

Üye
Benim dikkat cektigim konu daha 4 cekirdek destekleyen prg kitligi varken 8 cekirdek satmak tamamen satis stratejisidir.Cunku markalar bilir ki insanlar ac gozlu hep daha fazla ister.
Olabilir fakat 8 çekirdekleri media tek işlemci snapdragon805 ve ya snapdragon810 bu iki işlemciden birisiyle aynı performansda diye bir söylenti var bakalım zamanla neler ortaya çıkacak

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
G2 beni toplamda iki sene idare eder kaldi bir bucuk sene o zamana Allah buyuk g4 bakacaz artik ama insallah bunu da cizmem ya da dusurup bir tarafi yara almaz

• Beğen
Tepkiler: burak1011 ve sasua42

Üst Alt