LG G3 Beklemeye gerek kalmadı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Beklemeye gerek kalmadı :)
G2 kullanicisiyim ve dun telfonu cebime koydum, evde boya alci ile ugrasiyordum cebime tas parcalari girmis ekranda kilcal cizikler olumus ve bundan dolayi telefonu sattim, vatana gittim ve ellerinde beyaz kalmamis siparis verdim diyorum ki g3 mu beklesem ne zaman gelir ve beklemeye deger mi kararsiz kaldim ve g2 ye hayranim bunu da belirteyim. ltfn yardim.

oznbzkrt

Üye
Benim fikrim lg g2 sizi husrana ugratmadigina gore, g3 nin daha iyi bir cihaz olarak karsimiza cikacagi asikar.F/P karsilastirmasi yapip karar verebilirsiniz.Hem g2 4.4 almis olur ve guncellemenin iyi kotu yanlarinin takibini yapmis olursunuz.Sonrasinda bir kaybiniz olmaz cunku g2 uzun sure ustleri oynayacak bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
aslinda senin gibi dusundum o yuzden siparis verdim cunku onceki telefonum s3 idi o zamanin sartlarina gore mukemmeldi, sonraki s4 cikti ve bes para etmez olarak cikti ve aslinda yakin bir zaman olsa beklenir belki ama bir hafta bile g2 den ayri kalmak zor gibi gorunuyor

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt

oznbzkrt

Üye
Ben g2 olmadan birgun bile tahammul edemem.Basimdan talihsiz bir olay gecti.telefonuma 500 gb harddisk baglayarak tekrar acilmamasina neden olmustum anakart degisimi bekliyordu neyseki kafami kullanip ilk 30 gun icinde donanim arizasina sifir ile degisim hakkimi kullandim.30 gunden fazla g2 olmadan gecirmek zorunda kaldim.Sifira kavustum ama o zaman iste o zaman bana kabus gibiydi.Telefon geldiginde yasadigim heyacan hayatta yasadigim nadir heyecanlarin icindedir.Lg g2 candir can.Bu arada kesin olmamakla birlikte g3 haziranda cikabilirmis ama g pro 2 onun golgesinde kalmamasi icin bu tarih uzayabilirmis.Bence g2 ile yola devam edin ilerde de g3 e terfi edersiniz.G2 nun kitkatli halinden sizde nasibinizi alin o kadar bekledik yasamadan birakmayin :ok2:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Türkbey___
canko13

canko13

Üye
G3 de 5.5 ekran olacakmış.,büyük, ekranda sınır 5.2 yani g2. .

• Beğen

PinkOwl

Üye
silinsin

Son düzenleme:
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
LG G2 sizi tatmin etmişse G3 ü beklemenize gerek yok. Bence Yeni bir G2 alın.. Bu arada geçmiş olsun.. :)Bu arada telefonunuzu ekran koruyucusuz ve kılıfsız kullanmamanızı öneririm

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Valla dayanamadim bugun adanaya geldim burdan aldim beyaziniAma dun Osmaniye'den odemesini yaptim ellerinde beyaz yoktu adana vatandan aldim 1.489 TL

messevim

messevim

Üye
Valla dayanamadim bugun adanaya geldim burdan aldim beyaziniAma dun Osmaniye'den odemesini yaptim ellerinde beyaz yoktu adana vatandan aldim 1.489 TL
Hayırlı olsun. Sanırım 16GB modelini almışsınız

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam onceki de 16 idi bana fazlasi ile yetiyor birde hocam şunu soyleyeyim klavye ve diger guncelleme bunda yok neden acaba aklim takildi

messevim

messevim

Üye
Evet hocam onceki de 16 idi bana fazlasi ile yetiyor birde hocam şunu soyleyeyim klavye ve diger guncelleme bunda yok neden acaba aklim takildi
Bir önceki cihazınızı nereden almıştınız peki ?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Teknosadan aldim. Teknosa ve Vatan da LG garantili ama buna aklim ermedi nasil oluyor

messevim

messevim

Üye
Hocam acaba otomatik güncellemiş olabilir mi diye düşünüyorum yeni aldığınız cihaz ?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Bende oyle dusundun ama klavyedeki hatalar duruyor ve surum bilgisine ulasamiyorum eskisinde oldugu gibi

messevim

messevim

Üye
Hm. Klavye güncellemesi bana da gelmemişti. Direk KitKat güncellemesi gelmişti. Son olarak Hangi Rom kurulu bakabilir misiniz telefonunuza ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı olsun. :oke:

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim4.2.2 10 c

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
heathrow

heathrow

Üye
tatava yapma @Türkbey___ bas geç :D bi daha da ekran filmi kullan :D

• Beğen
Tepkiler: burak1011, mehsevim ve Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Valla sevmiyorum ama mecburen film takacam Durum bu hocam

oznbzkrt

Üye
Valla sevmiyorum ama mecburen film takacam Durum bu hocam
Ayni durum bende de var gelmedi klavye guncellemesi ama artik sorgulamiyorum biraktim 4.4 te gelecek illaki

• Beğen

Üst Alt