LG G3 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Batarya Sorunu
LG G3'te bir sürü sorun yaşıyorum. Bunlardan biri de şarj sorunu. Batarya dolu halde fişten çıkarıyorum ama biraz azalınca yeniden başlatıyor. Bazen bildirim geldiğinde ekrana dokunduğumda telefon yeniden başlatıyor. Bu yeniden başlatma sürekli devam ediyor. Sabaha kadar bile devam ediyor. Taa ki ben şarja takana kadar. %1, 2, 3 bazen %10 bazen %40 bazen %60 oranlarında sürekli yeniden başlatıyor ve bu yeniden başlatma döngüsünde telefon ısınıyor. Batarya bitikse telefon niye sürekli yeniden başlatıyor? Telefon yeniden başlatıyorsa niye şarj istiyor?

MAERKEK

MAERKEK

Admin
LG G3'te bir sürü sorun yaşıyorum. Bunlardan biri de şarj sorunu. Batarya dolu halde fişten çıkarıyorum ama biraz azalınca yeniden başlatıyor. Bazen bildirim geldiğinde ekrana dokunduğumda telefon yeniden başlatıyor. Bu yeniden başlatma sürekli devam ediyor. Sabaha kadar bile devam ediyor. Taa ki ben şarja takana kadar. %1, 2, 3 bazen %10 bazen %40 bazen %60 oranlarında sürekli yeniden başlatıyor ve bu yeniden başlatma döngüsünde telefon ısınıyor. Batarya bitikse telefon niye sürekli yeniden başlatıyor? Telefon yeniden başlatıyorsa niye şarj istiyor?
Batarya ömrünün son demini yaşıyor . Çıkarılabilir bataryası olan bu telefona bulabilirsen bir batarya daha al ama raf ömründen dolayı sağlam bir şey bekleme ...

Bu telefonu günlük kullanıyor mısun ?

• Beğen
Tepkiler: Notxr

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ömrünün son demini yaşıyor . Çıkarılabilir bataryası olan bu telefona bulabilirsen bir batarya daha al ama raf ömründen dolayı sağlam bir şey bekleme ...

Bu telefonu günlük kullanıyor mısun ?
Sim kartım onda takılı zaten. Bataryası bitik olsa bile sabaha kadar niye yeniden başlatsın ki? Hem de ısınıyor zaten. Bu sorun fişe takılı değilken oluyor.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Sim kartım onda takılı zaten. Bataryası bitik olsa bile sabaha kadar niye yeniden başlatsın ki? Hem de ısınıyor zaten. Bu sorun fişe takılı değilken oluyor.

Bataryadan güç çekildiği esnada voltaj düşümü yaşanır .

Bu voltaj düşümünün aşırı olması bataryanın ömrünü daha ilk kullanımda bitirebilir bunu önlemek için BMS ( battery management system) batarya yönetim sistemi kullanılır.

Bataryanın + - uçları var ya onun altından Bms var .

Bu arkadaş bataryanın voltajı yaklaşık 3.60'ın altına düşünce bataryanın elektrik iletimini kesiyor çünkü faha fazla düşerse batarya daha ilk kullanımda çöp olabilir .

Bu voltajın altına düşme olayı en çok telefonun güç ihtiyacı en fazla olduğu ilk başlatma anında olur .

(Detaya girmek istemezdim ama ne kadar fazla güç ihtiyacı o kadar çok voltaj düşmesi) Voltaj sürekli düşünce bms bataryanın enerjsşi sürekli keser. Sonra voltaj olması gereken seviyeye gelince tekrar enerji iletimine devam eder.

Sıfır telefonda %0'ı görüyorsun sonrasında telefon açılmıyor ya onu bu sağlıyor.

Senin durumunda ölü / ömrü bitmiş batarya voltaj üretemez . İstediğini yap çöpe atma zamanın gelmiştir.

Nasıl anlatayım , bataryanın içini bir depo gibi düşün. Burada işçiler ve enerji paketleri var .
Bunların yerini zamanla betonla doldurursan ne olur çalışacak işçide enerji de koyamazsınn.

En anlaşılır hali :

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PALA., Cadillac34 ve Notxr

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Bir tanesi çöp zaten, rafta duruyor. Diğeri (telefondaki) de teknik serviste değişti. Son bir kaç aydır da ekran donma sorunu yaşıyorum. O da yeniden başlatma gibi sabaha kadar öylece duruyor. Ben bataryayı sökmesem müdahale edemiyeceğim. Güç tuşu işe yaramıyor. Batarya ile ilgili olabilir mi acaba? Nokia 8 de var onun da batarya sorunu var .

• Üzüldüm
Tepkiler: Notxr
PALA.

PALA.

Üye
Sorun şarja takılı iken yok ama batarya ile kullanımda oluyorsa yeni bir batarya alınması önemlidir, 500 lira bişey deji bataryayı araştırın müşteriler memnunsa alın, bataryanızı sadece orijinal şarj ekipmanları ile şarj edin ve aşırı desarjdan kaçınınız. Öncelikle verilerinizi yedekleyip, bir sıfırlama yapmanızı öneririm.