LG G3 aralarında İstanbul'un bulunduğu 6 farklı şehirde 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde tanıtılacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G3 aralarında İstanbul'un bulunduğu 6 farklı şehirde 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde tanıtılacak
LG'nin 27 ve 28 Mayıs tarihli davetiyeleri göndermeye başlaması ile uzun süredir merakla beklenen LG G3'ün tanıtım tarihi netleşmiş oldu.

LG G3 aralarında İstanbul'un bulunduğu 6 farklı şehirde 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde tanıtılacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG G3, 27 Mayıs tarihinde San Francisco, New York, and Londra'da tanıtılacak. 28 Mayıs tarihinde ise Seul, Singapur ve İstanbul'da tanıtılacak.

LG G3'ün İstanbul'da tanıtılacak olması tabiki güzel bir durum. Merakla bekliyoruz.

Ekli dosyalar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Merakla bekliyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
İnşallah çok güzel fiyata çok güzel bir telefon gelecek. G2'ye bakarak G3'ün ezip geçeceği telefonlardan bile uygun fiyat izleyeceğini düşünüyorum.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni görseller;

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, mehsevim, >Pessimistic. ve 1 kişi daha
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
Kerim.

Kerim.

Üye
Çıksında g2 biraz daha ucuzlasın:good:

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
KayraBey

KayraBey

Üye
Gelsin bakalım :eller:

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Hoparlör arkadaysa olmadıBirde keşke sanal tuş olmasa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arayüz akıcıydı bildigimiz gibi ama bununla yetinmeyip yenilikler yapmaları güzel.
Arayüz dısında merakla bekledigim söylenemez zira genel hatları G2 ile aynı

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Evet tasarım olarak pek farklı bir cihaz beklemiyorum ben sadece biraz daha ince olacak düşüncesindeyim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Oval hatlari ince gosteriyo cihazi mesela gereksiz bi siskinlik var g2 nin batarya kismi.da bastirdiginizda ice esnedigini gorursunuz vardir bi bildikleri ama bu ortadan kaldirilarak cihaz biraz daha inceltilebilir pek bi muhendislik islem yapmadan

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oval hatlari ince gosteriyo cihazi mesela gereksiz bi siskinlik var g2 nin batarya kismi.da bastirdiginizda ice esnedigini gorursunuz vardir bi bildikleri ama bu ortadan kaldirilarak cihaz biraz daha inceltilebilir pek bi muhendislik islem yapmadan

Aynen, ondan bahsediyorum aslında. Telefonu eline aldığın zaman hemen hissediyorsun kötü oluyor.

Uhops

Uhops

Üye
Bu gelince G2 düşer mi ki :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 fiyati daha fazla dusmez

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle düşecektir.