LG G3 Android 5.0 Kasma Sorunu çözümü nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rootla ne alakasi var

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Benimkisi rootsuz ve recovery filanda kurmadim yani geldigi gibi telefon yukledim yani sıkıntı yok :)

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar telefonunuzda isterseniz çindeki orjinal rom olsun garanti sorunu olmaz, garanti içinde root yüklü ve başka rom yüklü ise garanti dışı kalır, sizin hangi ülkenin orjinal rom yüklediğine bakmaz garanti. Benim cihaz 4 Aylık daha :D telefonun anasını ağlattım, garantide sorun yok devam. Telefonda donanımda ve dış cephede sorun olmadığı müddetçe at koşturabilirsiniz :D Bu kadar korkmayın garantiden, gerçi bizim ülkede garantide çalışan elemanlar pek bir halt bildiği yok bence :D

• Beğen
Tepkiler: wegas23
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Arkadaşlar telefonunuzda isterseniz çindeki orjinal rom olsun garanti sorunu olmaz, garanti içinde root yüklü ve başka rom yüklü ise garanti dışı kalır, sizin hangi ülkenin orjinal rom yüklediğine bakmaz garanti. Benim cihaz 4 Aylık daha :D telefonun anasını ağlattım, garantide sorun yok devam. Telefonda donanımda ve dış cephede sorun olmadığı müddetçe at koşturabilirsiniz :D Bu kadar korkmayın garantiden, gerçi bizim ülkede garantide çalışan elemanlar pek bir halt bildiği yok bence :D
Adamlara rootlu cwm yuklu telefon verdim parasini geri verdiler :D ama acilmiyordu tabi

wegas23

wegas23

Üye
Olmazsa bende yukleyeyim garantide sorun cikmiyorsa :D
Adamlara rootlu cwm yuklu telefon verdim parasini geri verdiler :D ama acilmiyordu tabi
O da iyimis :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sorun cikmaz :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bisey değıl :)

• Beğen
revolt25

revolt25

Üye
Şu anda güncelleme Türkiyeye gelmedi, polonyada yayınlandı ve o romu yükledik biz, buraya ota ile gelmesi şubatı bulur, LG Flash Tool 2014 ile yükleniyor.

Burda nasıl kurulur anlattım :D dosyalar videoyu youtube sitede açınca videonun altında mevcut
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam telefonu yeni aldım, bu şekilde güncellesem brick olma ihtimali filan varmı cihazın birde garanti gitmiyor değil mi ?

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
  • Beğen
Tepkiler: wegas23 ve revolt25

Üst Alt