LG G3 ALINIR MI?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Bak kendinde yazıyorsun kamera dışında başka bişeyi yok. Ben zaten kameraya laf atmıyorum. G4 tede zaten bir sorun yok. Kamera daha iyi performans sorunu yok. Pil biraz üzer o da kullanıcıya bağlı.
Ayrıca Samsung yazdığın cihazlar 2-3 yıllık verelim sana da bi Optimus G anlarsın aradaki farkı [emoji6]

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bak kendinde yazıyorsun kamera dışında başka bişeyi yok. Ben zaten kameraya laf atmıyorum. G4 tede zaten bir sorun yok. Kamera daha iyi performans sorunu yok. Pil biraz üzer o da kullanıcıya bağlı.
Ayrıca Samsung yazdığın cihazlar 2-3 yıllık verelim sana da bi Optimus G anlarsın aradaki farkı [emoji6]
Aslında g3 ile g2 nin kamera algılayıcısı aynı
G3 de fazlada lazer otofocus ve çift ton flaş var
Bazı kişiler g3 fotoğrafı daha az işlediği için daha keskin olduğunu da söylüyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Aslında g3 ile g2 nin kamera algılayıcısı aynı
G3 de fazlada lazer otofocus ve çift ton flaş var
Bazı kişiler g3 fotoğrafı daha az işlediği için daha keskin olduğunu da söylüyor
Doğrudur hocam lazer otofocus gerçekten işe yarıyor ama odaklama süper

elmacıadam

elmacıadam

Üye
g3 16 gb kullanıyorum g2 32 ye değişmem

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
g3 kullanıyorum sevmediğim tek özelliği videoları full parlaklıkta izletmemesi.ayrıca 1 kere köşeden yere düştü sanırım plastiği yumuşak kırılmadı ama havaya kalktı bende dişlerimle geri kapattım :D onun dışında güzel telefon kasma yok hakkını veriyor :oke::

• Beğen
Tepkiler: omerb123123
turancen

turancen

Üye
g3 kullanıyorum sevmediğim tek özelliği videoları fu ll parlaklıkta izletmemesi.ayrıca 1 kere köşeden yere düştü sanırım plastiği yumuşak kırılmadı ama havaya kalktı bende dişlerimle geri kapattım :D onun dışında güzel telefon kasma yok hakkını veriyor :oke::
Videoları full parlaklıkta izliyorum, otomatik parlaklığı kapatırsan, mx player ile istediğin videoları full parlaklıkta rahat izleyebilirsin.

Lenovo p70 şarjına hasta oldum :D cidden g3 ü satıp p70 alasım geldi, nedeni ise artık cidden şarj sorunu canımı sıkmaya başladı.

Ben g3 ü gece 11 de yüzde şarjdan çıkarıyorum, diğer gece 11 e kadar yetiyor, lenovo p70 de bu durum dahada fazla olacağına eminim, sırf şarj için bunları söylüyorum :D zaten pek oyun oynayan biri değilim.. 5 yıldır oynuyorum sıkıldık artık :D

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben gunde 2 3 kere sarja takiyorum

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Gps cok yiyiyor pili

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Gps kullanmam lazim bi oyun var ingress adi cok guzel ama ingilizce tavsiye ederim :)) yesil takim olun :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Benim hepsi acik oyle orjinal ayarlarla oynamam :))

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Lg G3 32 Gb kesinlikle alınır. Muadillerine o kadar fazla para vermene gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: omerb123123

omerb123123

Üye
    Konu Sahibi
g3 kullanıyorum sevmediğim tek özelliği videoları fu ll parlaklıkta izletmemesi.ayrıca 1 kere köşeden yere düştü sanırım plastiği yumuşak kırılmadı ama havaya kalktı bende dişlerimle geri kapattım :D onun dışında güzel telefon kasma yok hakkını veriyor :oke::
Peki telefonda bir sıkıntı çıktımı ? Hiç servise götürdunuz mu ?

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Yok on numara cihaz hicbirsey olmadi sadece sag alt kose plastigi 1mm den az acildi dislerimle geri sıkıştırd~m :))

Sarangni

Sarangni

Üye
Gps kullanmam lazim bi oyun var ingress adi cok guzel ama ingilizce tavsiye ederim :)) yesil takim olun :)

Bu oyunu çok merak ediyorum. Hatta mail ile Üyelik isteyip bir süre beklemiştim. GPS üzerinden gerçek mekanlar da görevler yapılıyor diye biliyorum. Sanal gerçeklik gözlükleri ile çok daha keyifli bir oyun olacakmış. Bir ara oynayacağım inşallah.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Insallah:)

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Kesinlikle alınır ekran çözünürlüğü olsun dokunmatik kalitesi olsun ve kamerasıyla harika bir telefon o fiyata alınacak en iyi telefon

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Whatsapp sorunum vaaar yardim edin acilll. Herhangibirsey yaparken whatsappdan mesaj gelince yukardan bir kutucuk aciliyor ya ona basinca sohbete giriyordu simdi girmiyor basmiyor o kutucuk nsl ayarlaniyor

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Whatsapp sorunum vaaar yardim edin acilll. Herhangibirsey yaparken whatsappdan mesaj gelince yukardan bir kutucuk aciliyor ya ona basinca sohbete giriyordu simdi girmiyor basmiyor o kutucuk nsl ayarlaniyor
Açılır pencereyi aktif et whtasapp bildirim ayarlarından.

gandilla

gandilla

Üye
Bende 32 gb kullaniyorum internet icin kullaniyorum genelde gayet memnunum ama soyledigin oyunlari oynarken isinabilir ve şarji yetmeyebilir. Yine de ben oyun oynamadigimdan çok memnunum diyebilirim

• Beğen

Üst Alt