LG G3 ALINIR MI?

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Son güncellemeler ile daha iyi olacaktır.
Retaxter tam bir troll ya ona çöp buna çöp. Dikkate almayın. Bende g3 önermiyorum lenovo p70 alabilirsin performans canavarı, inceleme videolarına bakarsan ne dediğimi göreceksin. Onun dışında bencede zenfone serisine bulaşma zenfone 6 var bende pixelmaster kamera diyorlar yemin ediyorum alakası yok hiç iyi çekmiyor aşırı kumlanma var resimlerde. Ayriyetten asıl ben Gm 4g kullanıyorum. Her istediğimi veriyor telefon kasma takılma sıfır. Kamera orta düzey zenfone 6 dan iyi olduğu kesin. Htc den Desire eye falan varsa o fiyat kaçırılmaz bence. 2k ekranlı g3 e bulaşmam ben olsam.
Bence seni dikkate almamaları lazım. Hala çok iyi cihaz olmasına rağmen g3 yerine dandik p70 alın diyorsun.

byAndroid

byAndroid

Üye
Evet Snapdragon 801 çok güzel çalışıyor ya 2k ekranda g3 uçuyor performansta! Bi bak fiyatları aynı mı istersen arada 500 lira fark var. Dandik olduğunu nerden biliyorsun ona dandik buna dandik. Evet herşey çöp başta sen olmak üzere. Piliyle döver bir kere dandik dediğin cihaz. Performansta antutuya girecem(yinede antutuya pek güvenmeyin) 43-46k alan bir cihaz geçen seneki her amiralle yarışır merak etme

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
2k olması işlemci ve pil yönünden eksi olsa bile
Film ve internet kullanımında önemli bi artı

G3 eğer 32gb (3GB Ram li model) ise alınabilir
Bu arada kamerası gayet kaliteli ve lazer otofocus gerçekten çalışıyor
G2 ile karşılaştırdışımda 2 kat geç odaklıyor g2

• Beğen
Tepkiler: omerb123123 ve serdar_gs

Emre

Üye
Cihazın performansını Antutu ile kıyaslıyor beyine bak.

• Beğen
Tepkiler: omerb123123

omerb123123

Üye
    Konu Sahibi
Evet Snapdragon 801 çok güzel çalışıyor ya 2k ekranda g3 uçuyor performansta! Bi bak fiyatları aynı mı istersen arada 500 lira fark var. Dandik olduğunu nerden biliyorsun ona dandik buna dandik. Evet herşey çöp başta sen olmak üzere. Piliyle döver bir kere dandik dediğin cihaz. Performansta antutuya girecem(yinede antutuya pek güvenmeyin) 43-46k alan bir cihaz geçen seneki her amiralle yarışır merak etme
G3 ten vazgeçip Lenovo P70 almak... Bilemiyorum LG G3 un verdiği performansı Lenovo veremez . BENCE.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

• Beğen
kezban yenge

kezban yenge

Üye
G3 kullanmadım. G2 kullanıyorum 2 yıldır henüz sarı leke dışında bir sıkıntı olmadı. Onu da servise götürmüştüm 10 dakikada hallettiler. Hiç kasma, takılma veya çökme yaşamadım. Menüler arası geçiş çok rahat. Fifa 16 UT, birçok telefonda takılırken G2'de hiç olmadı böyle bir şey. Oyunları çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Şayet ki şöyle bir sıkıntım var; yüksek grafikli oyunlarda telefon ısınıyor. Spigen Slim Armor kılıf kullandığım için hiç hissetmiyorum bile. Bataryası 1 günü rahat aşıyor. Düşünün ki G2 böyle ise G3 kimbilir nasıldır.

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Bu sorunun cevabı her zaman farklı cevaplanır. Asıl cevabı verecek sensin kullanacağın özellikleri seç kullan derim. Şimdiden hayırlı olsun LG 3

• Beğen
smh60

smh60

Üye
G3 şans işi gibi bir şey Türkiye garantili al bence sonra pişman olma

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Retaxter tam bir troll ya ona çöp buna çöp. Dikkate almayın. Bende g3 önermiyorum lenovo p70 alabilirsin performans canavarı, inceleme videolarına bakarsan ne dediğimi göreceksin. Onun dışında bencede zenfone serisine bulaşma zenfone 6 var bende pixelmaster kamera diyorlar yemin ediyorum alakası yok hiç iyi çekmiyor aşırı kumlanma var resimlerde. Ayriyetten asıl ben Gm 4g kullanıyorum. Her istediğimi veriyor telefon kasma takılma sıfır. Kamera orta düzey zenfone 6 dan iyi olduğu kesin. Htc den Desire eye falan varsa o fiyat kaçırılmaz bence. 2k ekranlı g3 e bulaşmam ben olsam.
g4 culer iste her seye cöp derler bkz @El-Pistlero

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Yani. Olmadı garantiye gönderirseniz cihazı yenilerler ya da G4 verirler. DH de G3 Kasa Çatlaması Konusu var. Oraya bakın kasası çatlayan %90 sıfır cihaz aldı. Bir kısmı da G4 aldı. LG Türkiye daha ne yapsın.

Sağolsunlar LG Optimus G yerine G2 gönderdiler bize...
sen bunu söyleyince de g3 kasasını çatlatasım geldi[emoji16]

azizerkan07

Üye
Her ne kadar donanım ve tasarım konusunda mükemmel bir cihaz olsa da çevremde gördüğüm tüm G3'lerde ekranda piksel yanması ve kulaklık kısmındaki kasa çatlağı istisnasız mevcut.

Sarangni

Sarangni

Üye
sen bunu söyleyince de g3 kasasını çatlatasım geldi[emoji16]

LG Optimus G servise gönderdiğim zaman değişim konusunda araştırma yaparken Donanım Haber de ki G3 Kasa Çatlaması Sorunu konusuna denk geldim. Uzun uzun okudum. LG elin de kısıtlı yedek parça olduğu için LG G3 ya sıfırı ile ya G4 ile değiştirmişler. G4 ile değiştirme daha yeni bir konu ama LG ürünün arkasında durmuş. Çatlatabiliyorsan çatlat diyesim geldi. :D

Bu forumda bazı arkadaşları anlamak mümkün değil. Çoğu cihaz için çöp/işe yaramaz vs gibi ifadeler kullanıyorlar. Snadragon S4 Pro işlemci bile hala oyunları harika işler çıkarıyor. Şahsi görüşüm S800 kullanan cihaz bile hala çok iyi bir yerde ve üst seviye performans veriyor. Bunun dışında S801, S810 vs gibi işlemciler ile çok daha iyidir. Kaldı ki burada bahsettiğimiz cihaz G3 gibi çok iyi bir cihaz. G3 hadi sorunları var. Ben de diyorum ki LG Türkiye Garantili cihazların arkasında LG duruyor ve değiştiriyor. Açın araştırın bakın isterseniz. Sanki şu anda android eko sistemini çok zorlayacak oyunlar, uygulamalar var da ona çöp buna çöp diyorlar.

Bir markayı sevmezsiniz beğenmessini başınızdan nahoş bir durum geçmişti orasını anlarım ama bu kimseye ona çöp buna yaramaz demek ki bir hak vermiyor. Sony, Samsung, Motorla, LG , Iphone kullandım. Hiç birisine çöp diyemem. Bu firmalar bu cihazları çıkarırken özeniyorlar. Biraz daha rasyonel cevaplar yazmak gerek.

Emre

Üye
İlk önce ben sordum.

Death Punch

Death Punch

Üye
Yav forum cocuk parkina dondu gene neyse ben lg ye hic isinamadim ozellikle g serisine cunku tasarımi hosuma gitmiyor onun disinda sarji 2k ekranında etkisiyle de fazla iyi degil onun disinda telefon cidden basarili simdi yigidi öldür hakkini yeme demişler

byAndroid

byAndroid

Üye
G3 kullanmadım. G2 kullanıyorum 2 yıldır henüz sarı leke dışında bir sıkıntı olmadı. Onu da servise götürmüştüm 10 dakikada hallettiler. Hiç kasma, takılma veya çökme yaşamadım. Menüler arası geçiş çok rahat. Fifa 16 UT, birçok telefonda takılırken G2'de hiç olmadı böyle bir şey. Oyunları çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Şayet ki şöyle bir sıkıntım var; yüksek grafikli oyunlarda telefon ısınıyor. Spigen Slim Armor kılıf kullandığım için hiç hissetmiyorum bile. Bataryası 1 günü rahat aşıyor. Düşünün ki G2 böyle ise G3 kimbilir nasıldır.
Tamam işte sıkıntı burada daha iyi olması gerekirken daha kötü. G2 den g3 e geçen sadece kamera yönünden memnun kalır. G2 nin hem pilini hemde performansını arar bunu söylüyorum burada bazı kişiler anlamıyor
Tabi millet bakıyor kağıt üzerinde Snapdragon 801 2k ekran 3gb ram rakam büyüdükçe telefon daha iyi sanıyorlar. Böyle devam edin ben size ne diyim

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka ve kezban yenge
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Tamam işte sıkıntı burada daha iyi olması gerekirken daha kötü. G2 den g3 e geçen sadece kamera yönünden memnun kalır. G2 nin hem pilini hemde performansını arar bunu söylüyorum burada bazı kişiler anlamıyor
üstelik G4 bunların toplamı.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tabi millet bakıyor kağıt üzerinde Snapdragon 801 2k ekran 3gb ram rakam büyüdükçe telefon daha iyi sanıyorlar. Böyle devam edin ben size ne diyim
Şimdi sen kendi düşüncelerini söylüyorsun ama genelleme yapıyorsun sanıyorsun ki G3 kullanan herkes seninle aynı fikirde. Sana göre daha kötüdür bana göre daha iyidir sen daha kötü dedin diye daha kötü olduğunu sanmıyorum. İnsan oğlu her zaman daha fazlasını ister doyumsuzdur seninki de o misal 3 gb ram 2k ekran işlemci şu bu telefon uçsun dört dörtlük olsun yok öyle bir dünya 4 bin liraya aldığın telefonda bile kusurlar bulursun her telefonun artıları olduğu kadar eksileride vardır. G3 kullanmadım ama çevremde kullananlardan gördüğüm kadarı ile şık bir telefon bir kere elime alıp baktım seri ve kamera odağı falan da çok iyiydi. Ben G4 kullanıyorum keza aynı şekilde arayüz çok güzel. Kusura bakmada sen bu telefona çok kötü diyemessin. Ben senelerdir samsung kullandım s3 note 2 note 3 şimdi g4 bunlardan önce symbian az çok biliyoruz G3 senin abarttığın kadar kötü bir telefon değil.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve Jelly Beanci

Üst Alt