Tavsiye lg g3 32 gb mi galaxy a5 (2016) mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: zencibitc ve byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Şarj açısından iyi olabilir. O da benim hiç dert etmediğim bir konu. N5'i ancak yeni bi' nexus la değiştiririm. :D
Saf Android bırakılmıyor. Performansı gördükten sonra

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
Fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

Polymath

Polymath

Üye
G3te kasa catlamasi sorunu. Isi sorunu ve batarya sorunu var. Hic bulasma derim. Arkadasim bataryasina hergun sövüyordu. Nette dolasinca bile isinan bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: ca_sus
-Emre

-Emre

Üye
Marshmallow alır herhalde...
Zenfone 5-6 ile iyi girdi ama 2 beklenen talebi görmedi sanki. Satabildi mi daha çok?
Sattı da bitti bile. Zar zor bulunuyor piyasada. Bulunca da kaçırmamak lazım. Ne Samsung'un güncelleme saçmalığını, ne de g3ün kronik sorunlarını çeker kullanıcı. İyidir bu fiyata.
Samsung seviyesine düşme derim.
Allah allah sanki samsung çerçöp, dandik. Böyle yorumlara ayar oluyorum ya.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Baya bi tartışmaya açık bir konu. Şöyle bakarsak. A5 ara model, g3 amiraldi. Diğer yandan kasa kalitesi a5 te daha iyi g3 plastik. Özellikler yakın diyebilirim. Çünkü a5 in üzerinde exynos 7580 var ki güçlü bir işlemci pilde daa iyi ön kamera da daha iyi. Arka tartışılır ama 1.9 lens var a5 daha iyi de olabilir. Bilemedim valla karar senin a5 yinede güzel hızlı şarj gibi özellikler var 100 dk doluyor telefon
g3de o civarlarda doluyor. quick charge özelliği var

byAndroid

byAndroid

Üye
2 saat 42 dk diyor yüksek bi süre.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben kullaniyorum kardeşim en fazla 100dkda fulleniyor. tabi bunda sarj cihazının quick charge desteğinin olmasi veyahut amper çıkışının kaç amper olduğu önemli

byAndroid

byAndroid

Üye
Orjinal şarj aletiyle o sürede doluyorsa iyi. Ama dışardan hızlı şarj aleti kullanıyorsanız kötü.

Üst Alt