İpucu LG G2'ye G3 Rom'u Yüklemek için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ben java tellere attım cahiilğimi maruz görün konuyu baştan kaçırdım işin bitince kısa bir özet çekersen sevinirim nasıl atıldığına dair

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Daha recovery yüklüyorum o ekrana bi geçeyimde sorarım o zaman size :DBide recovery ekranında size soru sorarken telefonu bekletmek zararlı değil dimi?

Invoke

Invoke

Üye
Şarjdan başka bir şey kaybetmezsin.

• Beğen
Tepkiler: sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi

Böyle bi hata aldım :/

Invoke

Invoke

Üye
Tekrar dene. :D
Wifi ile denesene

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Ama %100 e kadar geldi wifi yokki etrafımda hiç :/

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
türkçe destek varmı bu romda

Invoke

Invoke

Üye
Dene tekrar. :/

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar şu program ile recovery yüklemeye çalıştım sonra telefon kapandı yere karnı yatık android robot logosu geldi karnı açılmış ayar yapılıyo. Menüler çıkmıştı güç tuşuna bastım telefon yine aynen açıldı ne oluyo bu ne karmaşık işmiş be arkadaşBeyler sesiniz soluğunuz kesildi yaw :/

Invoke

Invoke

Üye
cwm yüklemişsin işte. :D galiba :Dben bi 10dkya yazarım sana afk :D

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
İyide cwm menüsü açılmıyo :/

Invoke

Invoke

Üye
Ne açılıyor şimdi? Telefon açılıyor mu?

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılıyo onda sorun yokta. Bişey soracam eğer superuser uygulaması telefonuma kurulmuşsa bu telefon root olmuş demektir dimi?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
evet

Invoke

Invoke

Üye
büyük ihtimalle.

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
İyide flashify diye bi uygulama no root diyo recovery yapıcamda :/

Invoke

Invoke

Üye
yani rootsuz telefona marketten supersu indiredebiliriz. Uygulama vardır ama işe yaramaz. :D

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi

Yani ben daha telefonu bile root edememiş miyim?Telefonu şu şekilde root ettim

Hata ayıklama felan onları hep ayarladım kafamı iyice bozdu bu
Bu sitedeki işlemleri aynen tekrarladım ve herşey başarılı oldu ama yinede root yok diyo

Invoke

Invoke

Üye
kardes su resimleri sadece ilgili pencere olacak şekilde göndersen. Küçük kalıyor, göremiyorum. Zaten maxicep'in sağ tarafında çıkan gözlüklü kadına gıcık oldum.rom manager root yok demedi mi?

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi

Yani hangi siteye bakarsam bakayım aynı işlemleri anlatıyo ve bu işlem sonucu eğer supersu kurulmuşsa root işlemi başarılı diyo :/Rom managere girdim sorun çıkarmadı indirme yaptıAma indirme bittiğinde error verdi oda :/Mert kardeş gidiş o gidiş :D

Üst Alt