İpucu LG G2'ye G3 Rom'u Yüklemek için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
LG G2'ye G3 Rom'u Yüklemek için yardım
Merhaba arkadaşlar ben 3 haftalık bir android kullanıcısıyım. Terimler olarak az bilgim var rom root felan. Şimdi elimde g3'ün rom dosyaları var fakat bunu nasıl yükleyeceğim hakkında bilgim yok. Araştırdım ama tüm yazılar ingilizce videolardanda bişey anlamadım. Framroot ile rootta edemedim. Anlayacağınız baya bir acemiyim ama isteğim var. Nasıl yapacağım hakkında beni bilgilendirir misiniz? Bide bu iş çok tehlikeli bir iş mi?Arkadaşlar teamwiever programı ile yardım edebilecek olursa daha çok sevinirim :)

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
hele bir dur telefon çıksın:ehe

• Beğen
Tepkiler: sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu root etmeyi başardım elimde zipli dosyalar var bunu nasıl g3 üme yüklicem

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
g3ü kaça aldın

Invoke

Invoke

Üye
G3 rom dosyaları var derken? G3 için olan romu G2'ye flashlarsan telefon açılmaz.

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Abicim bende g3 rom dosyaları yok g2 için portlanmış g3 dosyası var http:// buyrun buda link.

• Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
Invoke

Invoke

Üye
Öyle yaz o zaman. Az bilgi ile yardımcı olamayız.

Tamam... Bunu flashlamak için, cwmye giriyorsun. Full wipe yapıyorsun, ınstall zip> zipi seçiyorsun. bitiyor.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
usta çok sağol denerim ben bunu bir ara:good:

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Cwm nasıl giriliyo bi türlü recovery modu açamadım ses kısma ile güçe basın dediler felan ama olmadı telefon normal açılıyo recovery moduna geçmiyo

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
romda bug var deniye bug nedir

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
hata deken ben bulanıklık sanıyodum:ehe

Invoke

Invoke

Üye
?

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl hata var facebook g2 sayfasında admin dahil çoğu kişi yüklemiş hiç sorun yok :/ Bide cwm yi nasıl açıyoruz ben açamadım.

Invoke

Invoke

Üye
hata işte, artık neyde varsa. her özellik sorunsuz çalışmaz zaten. İllaki ufak tefek buglar olur.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
yorumlarda görüyo

Invoke

Invoke

Üye
önce cwm yüklemen lazım. rom manager yükle marketten. onun aracalığıyla cwm yüklersin.

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu recovery modda benim zipli dosyayı yüklemem için install'amı basmam lazım. Youtubede videolar izliyorum g2 için herkes backup 'a giriyo. Acaba backupamı giricem installamı?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
lg g2 rom yükleme diye konu aç arkadaşlar yardımcı olur

Invoke

Invoke

Üye
lg g2 rom yükleme diye konu aç arkadaşlar yardımcı olur

Niye buradan olmuyor mu?
Arkadaşlar bu recovery modda benim zipli dosyayı yüklemem için install'amı basmam lazım. Youtubede videolar izliyorum g2 için herkes backup 'a giriyo. Acaba backupamı giricem installamı?

Backupdan şuanki romun yedeğini alırsın. (Sorun olursan buradan kurtarırsın)
Installdan zipi yüklersin.

Üst Alt