İpucu LG G2'ye G3 Rom'u Yüklemek için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Valla yetişemiyorum. Siz de gelince hep birden geliyorsunuz. :Dönce rootlu mu değil mi onu kontrol et.

• Beğen
Tepkiler: sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi

Invoke

Invoke

Üye
O zaman root yaparak başla. :Deksik yapıyorsundur bir şeyleri. Tekrar, dikkatli yap.ya da farklı yöntem dene.

• Beğen

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Unlocuk Root Pro diye bi uygulamayla yapıyorum ama 10 dk dır root yapıyo sorsanMert kardeş tmmdir heleşükür yaptim rootu yarin recovery oburgunde romu yukledikmi tmmdir :D

• Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
Invoke

Invoke

Üye
Root yaptıysan rom manager ile tekrar yüklemeyi dene cwmyi. Artık hata vermez sanırım.

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim yeniden başladı lg logosunun ustunde kirmizi yazilarla error felan yazdi :/Secure booting error

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
tel suan açılıyor mu

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun acilmasinda sorun yok sadece recovery.moduny acmaya calistiginmda o hatayi aliyorum. Ustelik 3 yontem denemem ragmen ayni hata

kosigin

kosigin

Üye
Kitkat mi yuklu

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.4.2 Kitkat

kosigin

kosigin

Üye

Buradan download yerden root ve recovery i indir dene kitkat icin bunlar oluyoAuto rec i normal uygulama yukler gibi yukle ac sonra flash deAma once root yap

• Beğen
badmus

badmus

Üye
Kardeşim öncelikle telefonuna burdan philz custom recovery'i yukle. Daha sonra eğer recovery'e giremiyorum diyorsan google play store'dan terminal emulatör indir. Gir uygulamaya "su" yaz. Root iznine evet de. "reboot recovery" yazıp girebilirsin. Basit bi işlem zaten. Recovery'e girince install zip kismindan indirdigin zip dosyasini yukleyeceksin. Sonra wipe data işlemlerini yap. İlk acilis biraz uzun surer. Ayrica recovery yüklerken telefonun modelini dogru seç. D802 olan

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Emeği geçen tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler.

• Beğen
kosigin

kosigin

Üye
Hangi tavsiye ile yapabildinKernel degistirme sakin acilmaz telefon

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
herhangi bir kasma donma ısınma şarj süresinde sıkıntı var mı anormallik var mı

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Sezgin kardeş senin yöntem ile başardım eğer seninki olmasaydı bi alt yorumdakini deneyecektim belki oda işe yarayabilir o yorumu yapan Mustafa kardeşimede teşekkür ediyorum. Arif Bey kardeşim herhangibir donma kasma felan olmadı akıcı sade ve güzel bence. Dokunmatik tuşlar bazı oyunlarda kapanmıyodu o ayar gelmiş mesela subway surf oyununda kapatabiliyorum candy crush saga felan artık tam ekran.Kernel derken?

• Beğen
badmus

badmus

Üye
Sezgin kardeş senin yöntem ile başardım eğer seninki olmasaydı bi alt yorumdakini deneyecektim belki oda işe yarayabilir o yorumu yapan Mustafa kardeşimede teşekkür ediyorum. Arif Bey kardeşim herhangibir donma kasma felan olmadı akıcı sade ve güzel bence. Dokunmatik tuşlar bazı oyunlarda kapanmıyodu o ayar gelmiş mesela subway surf oyununda kapatabiliyorum candy crush saga felan artık tam ekran.Kernel derken?

Rica ederim kardeşim. Yardımcı olmaya calıştım. Olabildiysem ne mutlu banaAyrıca kardeşim sormuşsun aciklayayim. Kernel çekirdektir. Merkez olarak duşun. Cihazdaki tüm I/O islemleri ilk olarak ona gonderilir. Kontrolunden geçer. İşlemcinin hızı ekran parlaklıgı ekranın dönmesi vs. Tabi bu sebeple etrafta sürüyle kernel var. Arkadasin da dedigine gore sanirim bu rom diger g2 kernellerini desteklemiyor. Bu yuzdeb yukleme demis olabilir

• Beğen

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben bu sabah yükledim herhangibir sorunlar karşılaştım yükleyen arkadaşlardada sorun olmadı :/ Yani telefonum heran bozulabilir mi?

Invoke

Invoke

Üye
Hadi hayırlı olsun. :D

• Beğen

Üst Alt