Hocam hard resetde atttm gene ayniYok sanmam kardeşim bi sorun olcagını tabi dgru bi şekilde uygularsan ha ayrca yedekleme için menündeki lg backup ı kulanblirisn topluca yedeklme yapar zip gbi tek bir dosya oluştrr
valla kardeşim madem garantisi var kafanı yorma garantiye yolla sorunların gecmiyorsaHocam hard resetde atttm gene ayni
Ilk giriste arama ekrani gecisinde kasio normalmi ikincisinde yapmio amavalla kardeşim madem garantisi var kafanı yorma garantiye yolla sorunların gecmiyorsa
Hocam ilk girdim aramaya kasti cikip tekrar giriom kasmio ram temizlerkende oyleaslında bu gbi şeylr androidde normal gbi çünkü herseyin sistemde ayrı apk sı var sen oraya bastgında sistem apk yı bulup başlatıo gbi mesela genelde kasma sen baska biseyle ugrasıyoken baska bişeye bastgında biraz geckme kasma yapıyor mesela ios ta wp de falansa komple sistem senin sectgim işleve odaklanıyo bölece ios wp sana daha stabilmiş gbi geliyor
Hocam bi akil ver kircam teli ya sinirdenaslında bu gbi şeylr androidde normal gbi çünkü herseyin sistemde ayrı apk sı var sen oraya bastgında sistem apk yı bulup başlatıo gbi mesela genelde kasma sen baska biseyle ugrasıyoken baska bişeye bastgında biraz geckme kasma yapıyor mesela ios ta wp de falansa komple sistem senin sectgim işleve odaklanıyo bölece ios wp sana daha stabilmiş gbi geliyor
vala kardeşim ya pek takıntı yapmıcaksın yada bence ki garantiye verHocam bi akil ver kircam teli ya sinirden
Ya simdi 2 haftalik cihazi garantiye vermekte istemiom normalmi sence bi kere cokk hafif kasmasivala kardeşim ya pek takıntı yapmıcaksın yada bence ki garantiye ver
Valla takinyi oldu galiba [emoji15]bnce normal kardeşim sende takıntı olmuş bnce elindeki cihaz on numara cihaz oyun oyna müzik dnle net hızı yüksektr yane wifiden nette gezin tadını cıkar bnce
Takintiyi nasl yenerm pekibnce normal kardeşim sende takıntı olmuş bnce elindeki cihaz on numara cihaz oyun oyna müzik dnle net hızı yüksektr yane wifiden nette gezin tadını cıkar bnce
teli demin almışsında öle bişeyden hic haberin olmadgını varsayarakTakintiyi nasl yenerm peki

Ben cok yogun olarak yaşıyorum. Tahminim g2nin sebeke anteni biraz zayif sinyalin az zayif oldugu yerlerde yapiyor bu sorunu. Bulundugum yerde merkezde ben ayni noktadeyken ahmetle konusurken yapmiyor yine ayni noktadeyken mehmet yada ömer ile konusurken yapiyor. Yada farkli bir telefon ile 3ünü birden aradigimda hic yapmiyor. Buda sorunun g2 de oldugunu gosteriyorbu ses boguklugunu merak ettim benmki 402K serisii hc forumlrda bahsedilen sorunları yasamadım şanslı seri olsa gerek![]()

ben hic sorun yasamadim g2 imle aman nazar degmesinBen cok yogun olarak yaşıyorum. Tahminim g2nin sebeke anteni biraz zayif sinyalin az zayif oldugu yerlerde yapiyor bu sorunu. Bulundugum yerde merkezde ben ayni noktadeyken ahmetle konusurken yapmiyor yine ayni noktadeyken mehmet yada ömer ile konusurken yapiyor. Yada farkli bir telefon ile 3ünü birden aradigimda hic yapmiyor. Buda sorunun g2 de oldugunu gosteriyor![]()

Hep iyi gunlerde kullanin insallahben hic sorun yasamadim g2 imle aman nazar degmesin![]()
Telefonu kac aydir kullaniyorsunuz ve ilk zamanlar ile suan ki pil kullaniminda ekran suresini karsilastirabilirmisiniz merak ettim 
3-4 ay oldu heral hatrlamıyorum en fazla 4 ayHep iyi gunlerde kullanin insallahTelefonu kac aydir kullaniyorsunuz ve ilk zamanlar ile suan ki pil kullaniminda ekran suresini karsilastirabilirmisiniz merak ettim
![]()
evet pil bnce aynı çünkü hc az gdiyor die şikayet etmedim hic elimdem düşmez fazla ugrasmayı bıraksam 3 4 gün gider valla ayrıca sabah 100 le ceksem aksama kadar wifi açık cart curt aksam 10 da en az 43 lerde şarj yane pilden hiç sıkıntım olmadı3-4 ay oldu heral hatrlamıyorum en fazla 4 ayevet pil bnce aynı çünkü hc az gdiyor die şikayet etmedim hic elimdem düşmez fazla ugrasmayı bıraksam 3 4 gün gider valla ayrıca sabah 100 le ceksem aksama kadar wifi açık cart curt aksam 10 da en az 43 lerde şarj yane pilden hiç sıkıntım olmadı
sizin android surumunuz hangisi?kitkat kardeşim 20c türk romuBende cok memnundum fakat kitkata guncelledikten sonra pil suresi düştü 4.2.2 geri flasladim ve ekran surem 5 saati gecmiyorsizin android surumunuz hangisi?