Tavsiye LG G2 yi Nokia 1020 ile takas etsem mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
en çok kullandığın uygulamalr ne mesela bi kaç tane söylermisiniz? nasıl ücretlilere denk geldiniz, genelde popüler uygulamalr ücretsiz olur ama tabi sizin ne kullandığınızı bilmiyorum.fifa 14 asphalt 8 bile ücretsiz yani mesela :)
Genel de sürekli elim altın da olan uygulamalar;

Hasenat Kuran araştırmaları,
Hanefi fıkhı
Fıkhul ekber
Fizilalul Kuran
Ayet bul
İnternetsiz Kuran
Kutubi sitte
Taberi tefsiri
İslam ansiklopedisi

Bunlar elimin altın da olan kitaplar.

Ben wp sitesin de "Kuran" terimini araştırdım. Kayda değer pek birşey çıkmadı.

meg1ddo

meg1ddo

Üye

Hanefi fıkhı
Fıkhul ekber
Fizilalul Kuran
Ayet bul
İnternetsiz Kuran
Kutubi sitte
Taberi tefsiri
İslam ansiklopedisi

hmm anladım bunlar genel kullanılan uygulamalara göre daha özel uygulamalr, wp bu ayrıntılar da biraz eksik bu bir gerçek, ama bunlar uç örnekler tabi, yine de isteğine cevap vermediyse G2 ile yola devam etmek daha mantıklı senin için.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
turbocore

turbocore

Üye

Hanefi fıkhı
Fıkhul ekber
Fizilalul Kuran
Ayet bul
İnternetsiz Kuran
Kutubi sitte
Taberi tefsiri
İslam ansiklopedisi

Gerçekten din konusunda dua ediyorum ancak kuran konusunda maalesefki bilgisizim Allah Affetsin Günahlarımızı ama bu uygulamaları kullanıyorsun demek ozaman markette bulamadıysan alma kardeşim senin için çünkü android daha önde bu konularda ....:D....

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım bunlar genel kullanılan uygulamalara göre daha özel uygulamalr, wp bu ayrıntılar da biraz eksik bu bir gerçek, ama bunlar uç örnekler tabi, yine de isteğine cevap vermediyse G2 ile yola devam etmek daha mantıklı senin için.
Evet yaygın programlar olmayabilir ama benim symbian dan androide geçmemin temel sebebi bu programlar. Şimdilik Wp cihazların dan vazgeçiyorum. İnşAllah wp mağazası biraz geliştiğin de lumialara merhaba diyeceğim.
Gerçekten din konusunda dua ediyorum ancak kuran konusunda maalesefki bilgisizim Allah Affetsin Günahlarımızı ama bu uygulamaları kullanıyorsun demek ozaman markette bulamadıysan alma kardeşim senin için çünkü android daha önde bu konularda ....:D....
Bilgisizim deyip kestirip atmamak lazım kardeşim. Sonuçta hiçbir bilgi anamızın karnın da öğrenilmiyor. Çabalamak lazım ;)

Evet almaktan vazgeçtim zaten.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
turbocore

turbocore

Üye
Evet yaygın programlar olmayabilir ama benim symbian dan androide geçmemin temel sebebi bu programlar. Şimdilik Wp cihazların dan vazgeçiyorum. İnşAllah wp mağazası biraz geliştiğin de lumialara merhaba diyeceğim.
Bilgisizim deyip kestirip atmamak lazım kardeşim. Sonuçta hiçbir bilgi anamızın karnın da öğrenilmiyor. Çabalamak lazım ;)

Evet almaktan vazgeçtim zaten.
Aynende hep bir bahane ama ettiğimiz dualar kurtarıyor ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERİ. :D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bence yanlis tercih yaparsin .
G2 daha üstün bir cihaz...

• Beğen
hookword

hookword

Üye
Kardeş senin istediklerin ayrıntıymış lafımı geri aldım sen iki sene daha wp ye bakma

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kamera ve batarya G2 de fazlasıyla yeterli. Bide üstüne 100 tl verceksin öylemi. Etme bence.

• Beğen
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
G2 ile devam edin bence wp mağazada birçok dinle ilgili uygulama var ama androiddeki kadar değil o yüzden sıkıntı yaşatabilir size

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Android her zaman gelisen bir sistem .
Kesinlikle G2 ile devam edin .

• Beğen

yusuf1998x

Üye
bence android teki uygulamaların yarısı gereksiz . Zaten wp de günlük kullanılan herşey mevcut ayrıca wp 8.1 güncellemesi wp telefonları ayrı bir güzellik katıcak sistemine. Mağazasıda şuanda çıkan her oyunu kendi mağazınada dahil ediyor gayet iyi bir takas

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ben olsam hiç düşünmeden yapardım i

Seglopsi

Seglopsi

Üye
@messevim @meg1ddo siz canım n9'u bırakın gidin wp ye android'e :) sonra şunla şunu takas edeyim mi diye sorun forumda valla olacak şey değil ya :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
@messevim @meg1ddo siz canım n9'u bırakın gidin wp ye android'e :) sonra şunla şunu takas edeyim mi diye sorun forumda valla olacak şey değil ya :)
Ben N9u hiç kullanmadım ki bırakayım ? :bilmm

emrah_kaya02

Üye
Arkadaşım bence kaçırma 1020 yi derim LG2 de iyi ama 1020 wp ile birlikte başka bir dünya telefonu diye düşünüyorum. Ayrıca bende dini uygulamaları seviyorum ezan vakti olsun Kuran olsun hepsi mevcut. Mağaza çok gelişti

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Arkadaşım bence kaçırma 1020 yi derim LG2 de iyi ama 1020 wp ile birlikte başka bir dünya telefonu diye düşünüyorum. Ayrıca bende dini uygulamaları seviyorum ezan vakti olsun Kuran olsun hepsi mevcut. Mağaza çok gelişti

mağaza önemli diyor
android mağazası daha gelişmiş bence

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Yukarıda da belirtmiştim. İstediğim uygulamalar şu an için WP mağazasın da malesef olmadığı için şimdilik geçmiyorum wp ye .

Üst Alt