Tavsiye LG G2 yi Nokia 1020 ile takas etsem mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 yi Nokia 1020 ile takas etsem mi ?
Benim telefonumun 3 aylık, karşıda ki telefon ise 4 aylık. Lumia genpa garantili, benim cihaz fonotel garantili. ve son olarak benim telefon 16gb modeli..

karşı taraf +100 lira istiyor. sizce telefonu takas etsem mi ?

( Kamera ve batarya benim için önemli.. )

meg1ddo

meg1ddo

Üye
kamera önemliyse tabiki 1020, bataryada da çok fazla bir fark olmaz bence wp android gibi bataryayı emen bir sistem değil bende 925 var günün yarısında 3G açık kurcalıyorum da telefonu ama beni akşama yetiştiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve mehsevim
hookword

hookword

Üye
Senin yerinde olsam düşünmeden alırdım 1020 yi tabi karşı taraf tanıdıksa :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Senin yerinde olsam düşünmeden alırdım 1020 yi tabi karşı taraf tanıdıksa :)
Hayır tanıdık değil ama eğer takas işlemi olursa elden takas edeceğiz. 1020 yi hiç elime alıp kurcalama fırsatım olmadı. Sizce onu aldıktan sonra g2 yi aratır mı ?

( oyun pek oynamam. Sadece telefonum da dini uygulamalar yüklü. Wp mağazasın da dini uygulamalar açısın dan bir gelişme var mı ? )
kamera önemliyse tabiki 1020, bataryada da çok fazla bir fark olmaz bence wp android gibi bataryayı emen bir sistem değil bende 925 var günün yarısında 3G açık kurcalıyorum da telefonu ama beni akşama yetiştiriyor.
Hocam dini uygulama bakımın dan wp mağazasının durumu nedir ?

ve de 1020 cebe vs konulduğun da kaba duruyor mu ?

Türe

Türe

Üye
Bence hayır.

Türe

Türe

Üye
Neden belirtirseniz daha fazla yardımcı olmuş olursunuz.

Şimdiden teşekkürler.

G2 gayet hızlı ve guzel bir cihaz. Ayrıca yapabilecekleriniz daha fazla. Ve bence tasarımı da daha güzel.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
0MG90

0MG90

Üye
Ben etmezdim wp daha yeni markette çoğu şey ücretli zaten para vermen lazım o bir eksi. Ayrıca Android=Özgürlük
Etme bence

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben etmezdim wp daha yeni markette çoğu şey ücretli zaten para vermen lazım o bir eksi. Ayrıca Android=Özgürlük
Etme bence
Kafamı kurcalayan en büyük sorun da zaten marketinin ücretli olması. Hacklenme gibi bir şey söz konusu değil mi acaba ?

0MG90

0MG90

Üye
Kafamı kurcalayan en büyük sorun da zaten marketinin ücretli olması. Hacklenme gibi bir şey söz konusu değil mi acaba ?
Varmış galiba ama en fazla 10 tane yükleyebiliyormuşsun. Yinede etmezdim ben.

turbocore

turbocore

Üye
Kardeşim şuan da burdan din ile uygulamaları inceleyin eğer sizede uygunsa ve çok oyun oynamazsanız kamera ve stabillik hızlılık sizin için önemliyse kesinlikle alın ama satarken 1.300 tl gibi bir fiyata anca satarsınız söyleyim. ....:D....

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
G2nin bataryası iyi gitmiyor mu zaten? Bence iyi. Zaten güncellemede alıyor edilmesi kötü olur.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şuan da burdan din ile uygulamaları inceleyin eğer sizede uygunsa ve çok oyun oynamazsanız kamera ve stabillik hızlılık sizin için önemliyse kesinlikle alın ama satarken 1.300 tl gibi bir fiyata anca satarsınız söyleyim. ....:D....
Dediğiniz yerden baktım ama çook geride.. Bir tefsir programı bile yok.... programlar arasın da beğendiğim sadece ezan vakti programı var ..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
wp mağazası eskisi gibi değil günlük kullanabileceğin bütün uygulamalar var, dini uygulamalrı pek kurcalamadım ama denk geliyorum bazen ve yeterince var diye tahmin ediyorum, wp masaüstü mağazadan aratabilirsin istediğin oyun uygulamayı, eksik varsa senin için ordan öğrenebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
G2nin bataryası iyi gitmiyor mu zaten? Bence iyi. Zaten güncellemede alıyor edilmesi kötü olur.
Evet batarya güzel, hani 1020 nin bataryasının da bu kadar güzel olmasını istiyorum demek istemiştim.
wp mağazası eskisi gibi değil günlük kullanabileceğin bütün uygulamalar var, dini uygulamalrı pek kurcalamadım ama denk geliyorum bazen ve yeterince var diye tahmin ediyorum, wp masaüstü mağazadan aratabilirsin istediğin oyun uygulamayı, eksik varsa senin için ordan öğrenebilirsin.
Benim bilgisayarda Windows 8,1 kurulu. Bilgisayarda ki mağaza nın aynısı telefonda mı mevcut ? tam olarak anlamadım ..

turbocore

turbocore

Üye
Evet batarya güzel, hani 1020 nin bataryasının da bu kadar güzel olmasını istiyorum demek istemiştim.
Benim bilgisayarda Windows 8,1 kurulu. Bilgisayarda ki mağaza nın aynısı telefonda mı mevcut ? tam olarak anlamadım ..
hayır bilgisayarınız windows 8.1 marketi var ancak windows phone 8.1 marketi de farklı :D ama az geliyorsa program maalesef geçmeyin android çok geliyorsa geçin ....:D....

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
hayır windows mağazası ile windows phone mağazası farklı şeyler, şurdan WP mağazasına girebilirsin;
wp anasayfada oyunlar + uygulamlar 'a tıkla ordan göçrebilirsin, yada direk sağ üst arama kısmından istediğin uygulamayı ara

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam etmem.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hayır bilgisayarınız windows 8.1 marketi var ancak windows phone 8.1 marketi de farklı :D ama az geliyorsa program maalesef geçmeyin android çok geliyorsa geçin ....:D....
hayır windows mağazası ile windows phone mağazası farklı şeyler, şurdan WP mağazasına girebilirsin;
wp anasayfada oyunlar + uygulamlar 'a tıkla ordan göçrebilirsin, yada direk sağ üst arama kısmından istediğin uygulamayı ara

Market gerçekten yetersiz.... Güzel uygulamaların çoğu da ücretli... sanırım bu takas işlemin den sadece marketi yüzünden vazgeçeceğim....

meg1ddo

meg1ddo

Üye
en çok kullandığın uygulamalr ne mesela bi kaç tane söylermisiniz? nasıl ücretlilere denk geldiniz, genelde popüler uygulamalr ücretsiz olur ama tabi sizin ne kullandığınızı bilmiyorum.fifa 14 asphalt 8 bile ücretsiz yani mesela :)

Üst Alt