sasua42
Üye
Kardeşim sadede mb ye bakilmaz dogru ama lg g2 nin kamerasi şarji tipi estetikligi nexus5 den cok çok daha öndeHız testi gereksiz bir şey. Donanımları aynı mı bilmiyorum ama fark etmez ayrıca S800 ve S801 arası fark yok bence. Kamerada da sadece MP'e bakmayın. O zaman iPhone'un kamerası da kötü ve G2'den kötü mü çekiyor?
G2'nin tasarımını beğenmeyene zorla aldıramazsınız sonuçtaKardeşim sadede mb ye bakilmaz dogru ama lg g2 nin kamerasi şarji tipi estetikligi nexus5 den cok çok daha önde
Hız ilarak pek bi fark yok ama nexus5 biraz daha iyi yazilimsal olarak
Guncelleme dersen nexus5 ama g2 ye bi root bi de rom atarsın keyfine bakarsın
Dogrudur tasarım gorecelidir ama su ana kadar ne intermette me de çevremde g2 nin sıfır ekran tasarımını beğenmeyen duymadım.G2'nin tasarımını beğenmeyene zorla aldıramazsınız sonuçta
Bende begenenler arasindayim gercekten cok iyi ama keske hoparlörü htc gibi boomsound yapsalarDogrudur tasarım gorecelidir ama su ana kadar ne intermette me de çevremde g2 nin sıfır ekran tasarımını beğenmeyen duymadım.
Hepsi bir arada olsa ne bu kadar iyi olurdu ne de bu kadar uygun fiyataBende begenenler arasindayim gercekten cok iyi ama keske hoparlörü htc gibi boomsound yapsalar
Doğrudur hocam hoparlör htc gibi olaydı iyiydi ama kulaklık performansı çok iyi şarkı dinlerken kulaklık takılıyorum.Bende begenenler arasindayim gercekten cok iyi ama keske hoparlörü htc gibi boomsound yapsalar
Parasını hak ediyor ama hocam telefon kusursuzCok pahalilar be hocam
Oyun oynarken fln guzel olmuya note 10 da fln hoparlörler onde fkt benim tablette altta oldugu icin fps ler guzel oynanmiyo bende kulaklık takiyorum
Htc bu yuzden seviyorum android e cogu yeni ligi onlar getiriyo
İlk Android telefonHTC android e ne gibi yenilik neler getirdi?
Htc dream ya da magic di galibaİlk Android telefon
Htc DreamHtc dream ya da magic di galiba
Mp benim için önemli yeri geliyor istemediğim kişiyi fotodan kirpip çikartiyorum ama şu bir gerçek ki G2 nin eksisi değil artilari var N5 e göre pil ve kamera sirf bu ikisi yeterli bir sebepHız testi gereksiz bir şey. Donanımları aynı mı bilmiyorum ama fark etmez ayrıca S800 ve S801 arası fark yok bence. Kamerada da sadece MP'e bakmayın. O zaman iPhone'un kamerası da kötü ve G2'den kötü mü çekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?