Tavsiye LG G2 ustune kola sıçradı

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 ustune kola sıçradı
Merhabalar hocamctelefon sandalyedeydi telefona kola sicradi ekran ve ust kismina ekranin icine kacmamis ama ahize kisminda kola vardi kolayi peceteyle sildim ama bilemedim biraz dudagimla cektim ama icimede bi kusku dustu :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
Bir şey olmaz , vaktin varsa pirinç kavanozunun içine koy cihazı hiç bir şey kalmaz geriye :)

Invoke

Invoke

Üye
Geçmiş olsun hacı. Kola telefonunu üç güne bozar. Eğer cocacola değil de bim kolası falansa 5 gün ya da 1 haftaya bozar ama bozar. Pepsi de durum nasıl bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.

"Şuraya bir düzenleme ekleyeyim de belki ciddiye alan olur: "Şaka şaka... "

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR, ~N.A.W.Y~ ve Adilx05
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun hacı. Kola telefonunu üç güne bozar. Eğer cocacola değil de bim kolası falansa 5 gün ya da 1 haftaya bozar ama bozar. Pepsi de durum nasıl bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.
Coca cola ya haci telefon bankta duruyordu masadan yarim bardak kola devrildi ustune ekrana ve ahizeye dokuldu kilif vardi sildim falan ama bakalim ne olacak hani kolaya batmadi telefon ama ustunde ve o yan birlesme noktalarinda ahizede kaldi iste dahilmadan bende hemen sildim bakalim ne olacak 3 gune belli olir diyon yani
Yani icine girdimi girmedimi bilmiyorum ama peseteyle ahize kismini sildigimde kola vardi pesetede :D

Adilx05

Adilx05

Üye
Abi Ya :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Adi koladan kaliteli kolaya göre bozulma süresi değişiyor mu? :D
Geçmiş olsun bu arada

• Beğen
Tepkiler: avast
Luck Star

Luck Star

Üye
Asidi kaçmadıysa bataryada şişme yapabilir.
Ya o değil cidden 2-3 gün sonra bozulduğu olanlar oluyor. @avast sen dediğim gibi cihazı pirinç kavanozunun içine koy akşam. Biraz dursun öyle....

• Beğen
Tepkiler: avast
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sıkıntı olmaz s3 başınada geldi aynı durum hatta bayağı bi bardak kola devrildi üstüne,ama reflekslerim sağolsun hala taş gibi çalışıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Hele birde Light cola ise daha beter.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben benim telefona su dökmüştüm ödüm koptu direkt pirince gömdüm sabaha hiçbir şey olmamış gibi çalışıyordu halen daha sağlam.

Invoke

Invoke

Üye
Hele birde Light cola ise daha beter.

Aynen öyle. Şekersiz ya ondan... Normalde şeker olayı biraz nötrlüyor. Aynı mantık bim kolasında da geçerli, şekeri fazla esas mal az olduğundan bozulma süresi uzuyor.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla hocam dis fircasi ve pesete ile iyice. Kuruladim ahizeyi de bakalim pirinc ici gecmistir zaten sabah oldu hala kullaniyorum ekrandaki kisim dagilmadi birtek sag taraftaki o ekranla birlesim yapan citanin arasindan yada ust tarafindan sizmis olabilir diye supheleniyorum birde ahizeden yoksa gerisivekranin camindaydi dagilmadi bi yere akitmadan aldim pecete ile zaten simdilik bi sorun yok ama ne yapmali bilinmez haliyle kola dokuldugu icin birsey olursa garanti disi sayilacak sanirim ?
Merakla bekliyorum bakalim kac gun sonra tamam sorun yok diyebiliriz doktor :ehe

Invoke

Invoke

Üye
pesete ne la, her yorumda inatla "pesete" yazıyorsun. :D
Senin yorumlarını sesli bir şekilde aynı yazdığın gibi (ğ yerine g, ç yerine c, ı yerine i vs.) okuyunca çok komik oluyor. :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
pesete ne la, her yorumda inatla "pesete" yazıyorsun. :D
Senin yorumlarını sesli bir şekilde aynı yazdığın gibi (ğ yerine g, ç yerine c, ı yerine i vs.) okuyunca çok komik oluyor. :D
:D turkce klayve yok bunda onerin varmi

Luck Star

Luck Star

Üye
SwiftKey kelime önerileri ile azıcık ilgilenirsen sürekli kullandığın kelimeleri zaten anında tamamlıyor zamanla hatasız yazarsın. Aynı zamanda google keyboard da çok iyi hatta ben onu en iyisi olarak görüyordum taa ki SwiftKey kullanmaya başlayana kadar.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
xperia klavye :D :D

Ben hiçbirini kullanamadım. :D
Xperia klavye diye diye z2 aldiracaksin hazor kolada dokmusken :D bu sene 4. Telefonum oldu arada birer hafta. Kullandiklarimi saymadan :ehe ama kendime sozum var garanti bitene kadar bunu kullanacagim diye 20 ay kaldi :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Klavye ayarlarında TR dil yok mu?

Luck Star

Luck Star

Üye
Klavyede ğ ö felan yok ama zaten gerek yok. Kelime önerisi kullansanız senelerdir nelerle uğraşmasım dersiniz., :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Klavyede ğ ö felan yok ama zaten gerek yok. Kelime önerisi kullansanız senelerdir nelerle uğraşmasım dersiniz., :)
O ilk bir iki hafta beni geriyo hocam kelime oneridi iostada. Yoktu ama tr klavye vardi rahatti
Derdim klavye degil suanda acikcasi kac gune sorun cikacaksa belli olurvyani kac gun sonra birsey yokmus diyebiliriz