Coca cola ya haci telefon bankta duruyordu masadan yarim bardak kola devrildi ustune ekrana ve ahizeye dokuldu kilif vardi sildim falan ama bakalim ne olacak hani kolaya batmadi telefon ama ustunde ve o yan birlesme noktalarinda ahizede kaldi iste dahilmadan bende hemen sildim bakalim ne olacak 3 gune belli olir diyon yaniGeçmiş olsun hacı. Kola telefonunu üç güne bozar. Eğer cocacola değil de bim kolası falansa 5 gün ya da 1 haftaya bozar ama bozar. Pepsi de durum nasıl bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.

Abi YaGeçmiş olsun hacı. Kola telefonunu üç güne bozar. Eğer cocacola değil de bim kolası falansa 5 gün ya da 1 haftaya bozar ama bozar. Pepsi de durum nasıl bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.

Adi koladan kaliteli kolaya göre bozulma süresi değişiyor mu?Geçmiş olsun hacı. Kola telefonunu üç güne bozar. Eğer cocacola değil de bim kolası falansa 5 gün ya da 1 haftaya bozar ama bozar. Pepsi de durum nasıl bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.

Hele birde Light cola ise daha beter.Geçmiş olsun hacı. Kola telefonunu üç güne bozar. Eğer cocacola değil de bim kolası falansa 5 gün ya da 1 haftaya bozar ama bozar. Pepsi de durum nasıl bilmiyorum ama aşağı yukarı aynıdır.
Hele birde Light cola ise daha beter.

pesete ne la, her yorumda inatla "pesete" yazıyorsun.
Senin yorumlarını sesli bir şekilde aynı yazdığın gibi (ğ yerine g, ç yerine c, ı yerine i vs.) okuyunca çok komik oluyor.![]()
turkce klayve yok bunda onerin varmiturkce klayve yok bunda onerin varmi

SwiftKey kelime önerileri ile azıcık ilgilenirsen sürekli kullandığın kelimeleri zaten anında tamamlıyor zamanla hatasız yazarsın. Aynı zamanda google keyboard da çok iyi hatta ben onu en iyisi olarak görüyordum taa ki SwiftKey kullanmaya başlayana kadar.

Xperia klavye diye diye z2 aldiracaksin hazor kolada dokmuskenxperia klavye![]()
Ben hiçbirini kullanamadım.![]()
bu sene 4. Telefonum oldu arada birer hafta. Kullandiklarimi saymadan
ama kendime sozum var garanti bitene kadar bunu kullanacagim diye 20 ay kaldi 
O ilk bir iki hafta beni geriyo hocam kelime oneridi iostada. Yoktu ama tr klavye vardi rahattiKlavyede ğ ö felan yok ama zaten gerek yok. Kelime önerisi kullansanız senelerdir nelerle uğraşmasım dersiniz.,![]()