Lg g2 uçtu :)

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 uçtu :)
LG G2'yi Uzaya Gönderdiler!

13 megapiksellik kamerada ilk optik görüntü sabitleyicili akıllı telefon olan LG G2, stratosferden dünyayı fotoğrafladı. Videoda izleyin!

Akıllı telefon dünyasının gördüğü en komplike cihazlardan biri olan LG G2, üreticisi tarafından heyecan verici işler ile desteklenmeye devam ediyor. Gözde cihaz uzaya gönderildi ve stratosfer katmanından dünyayı fotoğrafladı.

Yer katmanından 23 kilometre yükselen ve bu yolculuğun tüm anını fotoğraflayan LG G2, yolculuğuna özel yapım bir balon ile başladı. Troposfer katmanından itibaren fotoğraflar çekmeye başlayan cihaz, stratosfere varana kadar heyecan verici görüntüler yakaladı.

Cihazın fotoğraf kalitesini ortaya koymak adına gerçekleştirilen bu proje, düşük ışık, sarsıntı gibi kameraların berrak görüntüler yakalamasını zorlaştıran işlerde de LG G2’nin ne kadar iyi olduğunu ortaya koyuyor. Üstelik -50 derece sıcaklıkta bile. Şimdi sözü daha da fazla uzatmadan sizleri hazırlanan video ile baş başa bırakalım m.youtube.com/watch?v=cn6Jhta861g&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dcn6Jhta861g%26feature%3Dplayer_embedded

respection123

Üye
Helal Walla :)

drivenn

Üye
Güzel olmuş:)

Invoke

Invoke

Üye
İyi iş yapmışlar da çok yükseldi ya, acaba sahte mi :hmmm Nokianın 920 ois videosu gibi olmasın.

foreverthe

foreverthe

Üye
Bilmiyorum video sahtemi de LG bu sefer baya iyi iş başardı. Nexus 5'te bunun gibi multimedia özellikleri iyi olsa kamera,ses falan filan Nexus5 piyasayı alt üst eder. Zaten fiyatlarıda uygun oluyor Nexusların :) Gerçi ülkemizde fena kazıklanıyoruz ama..

DalvikCache

DalvikCache

Üye
g den vazgeçip bunumu beklesem ama 5.2 inç galiba çok büyük ya bana max 4.7 uyar

- - - Eklendi - - -

yada beklemeye gerek yok g yi alim ben 1 sene sonra 800 e satarım heralde

MaxipmaN

Üye
almam :D

ANIL

ANIL

Admin
g den vazgeçip bunumu beklesem ama 5.2 inç galiba çok büyük ya bana max 4.7 uyar

- - - Eklendi - - -

Galaxy S4'ten çok az büyük boyut olarak. Fiyat konusunda sıkıntın yoksa beklemeni tavsiye ederim.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
şimdi bekliyeyimde 2000 den çıkarsa almam max 1400 falan verebilirim taksitle. Şu an g alsam bir sene kullanıp 800 civarına satsam o zamana kadar g2 ucuzlar diye düşünüyorum belki 1300 e falan alınabilir planım o

Invoke

Invoke

Üye

- - - Eklendi - - -

Fiyatı yaklasık 2bin olur bu cihazın, para dert değilse alabilirsin pişman olmazsın. Ama optimus Gde işini görecektir.

- - - Eklendi - - -

şimdi bekliyeyimde 2000 den çıkarsa almam max 1400 falan verebilirim taksitle. Şu an g alsam bir sene kullanıp 800 civarına satsam o zamana kadar g2 ucuzlar diye düşünüyorum belki 1300 e falan alınabilir planım o

2000den çıkar. :D

fk555897

fk555897

Üye
Bence çok şık ve donanım olarak güzel bir telefon. S4'den daha güzel. LG biraz acele ederse çok güzel olur.

dayannight

dayannight

Üye
fiyatı ne kadar olur acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt