Haber LG G2 stock rom hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Ben dün akşam 4.2 ye döndüm kitkattan. O bar da ki mavi renk gerçekten bir karizma katıyor telefona :)

yeksinyigit

yeksinyigit

Üye
    Konu Sahibi
nasıl döndünüz acaba ?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
nasıl döndünüz acaba ?
Bu konudami islemleri yaparak jb ye donebilirsiniz yalniz bu konuda almanya 20D romunun linki var siz jb olani indirin ve bu yontemle kurun

yeksinyigit

yeksinyigit

Üye
    Konu Sahibi
Bu konudami islemleri yaparak jb ye donebilirsiniz yalniz bu konuda almanya 20D romunun linki var siz jb olani indirin ve bu yontemle kurun
Teşekkürler

blackcemre

Üye
İthalat ürünse Türkiye değil sanırım. Telefonun ayarlar- genel- telefon hakkında-yazılım bilgileri-program versiyonu kısmında ne yazıyor ?
Türkiye versiyonunda bazı kısıtlamalar oluyor mesela radyo açık değil Türkiye versiyonunda fakat Avrupa versiyonunda açık. Ben Avrupa versiyonunu kullanıyorum bi sıkıntı yok
Eyvallah sağolasın
yazılım sürümünün sou 20c ne ifade ediyor?türkiye sğrğmünün yazılımı sürüm nosu ne?

yeksinyigit

yeksinyigit

Üye
    Konu Sahibi
Forumları araştırırken şimdi gördüm senin ürünün Tayvandan ithal

yeksinyigit

yeksinyigit

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani?Ne anlama geliyor?Güncelleme daha geç mi gelir?
Ben n11den aldım G2yi uygun fiyata. Benimki de avrupa versiyonu. Telefon aynı sadece sürümler farklı. Mesela avrupa sürümünde radyo var fakat türkiye sürümünde radyo yok. Kit kat güncellemesi daha önce gelmişti bana

blackcemre

Üye
Ben n11den aldım G2yi uygun fiyata. Benimki de avrupa versiyonu. Telefon aynı sadece sürümler farklı. Mesela avrupa sürümünde radyo var fakat türkiye sürümünde radyo yok. Kit kat güncellemesi daha önce gelmişti bana
Benimki avrupa sürümü mü?

yeksinyigit

yeksinyigit

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Tayvan

blackcemre

Üye
Tayvan avrupa ülkesi degil miTayvan daha mi kotu bide güncelleme daha gec mi gelir

thedarkness38

Üye
kardesim 4.4.2 surumunden neden memnun degilsin ne gibi yavaslamalar vs sorunlar mı var

yeksinyigit

yeksinyigit

Üye
    Konu Sahibi
kardesim 4.4.2 surumunden neden memnun degilsin ne gibi yavaslamalar vs sorunlar mı var
Yok sorunla karşılaşmadım sanki batarya daha az gidiyor ondan dolayı. Stock rom yaptım dün fakat jelly beane geçemedim şuan hala kitkat ve daha iyi
Tayvan avrupa ülkesi degil miTayvan daha mi kotu bide güncelleme daha gec mi gelir
Kardeş senin avrupa sürümü değil öyle olsaydı EUR-XXX yazardı

Üst Alt