Bu konudami islemleri yaparak jb ye donebilirsiniz yalniz bu konuda almanya 20D romunun linki var siz jb olani indirin ve bu yontemle kurunnasıl döndünüz acaba ?
TeşekkürlerBu konudami islemleri yaparak jb ye donebilirsiniz yalniz bu konuda almanya 20D romunun linki var siz jb olani indirin ve bu yontemle kurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazılım sürümünün sou 20c ne ifade ediyor?türkiye sğrğmünün yazılımı sürüm nosu ne?İthalat ürünse Türkiye değil sanırım. Telefonun ayarlar- genel- telefon hakkında-yazılım bilgileri-program versiyonu kısmında ne yazıyor ?
Türkiye versiyonunda bazı kısıtlamalar oluyor mesela radyo açık değil Türkiye versiyonunda fakat Avrupa versiyonunda açık. Ben Avrupa versiyonunu kullanıyorum bi sıkıntı yok
Eyvallah sağolasın
20c ise seninki Türkiye sürümü yani D80220c-TUR-XXyazılım sürümünün sou 20c ne ifade ediyor?türkiye sğrğmünün yazılımı sürüm nosu ne?
D80220c-TUR-XX bu dediğin şey nerede yazıyor.20c ise seninki Türkiye sürümü yani D80220c-TUR-XX
Ayarlar- Genel-Telefon Hakkında-Yazılım Bilgileri-Program versiyonuD80220c-TUR-XX bu dediğin şey nerede yazıyor.
böyle yazıyor d80220c-466-92 diye yazıyor.Ayarlar- Genel-Telefon Hakkında-Yazılım Bilgileri-Program versiyonu
Bu hangi sürüm bilmiyorum.böyle yazıyor d80220c-466-92 diye yazıyor.
neredn anlayacağım?Bu hangi sürüm bilmiyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden romlara bakabilirsin
Nasıl yani?Ne anlama geliyor?Güncelleme daha geç mi gelir?Forumları araştırırken şimdi gördüm senin ürünün Tayvandan ithal
Ben n11den aldım G2yi uygun fiyata. Benimki de avrupa versiyonu. Telefon aynı sadece sürümler farklı. Mesela avrupa sürümünde radyo var fakat türkiye sürümünde radyo yok. Kit kat güncellemesi daha önce gelmişti banaNasıl yani?Ne anlama geliyor?Güncelleme daha geç mi gelir?
Benimki avrupa sürümü mü?Ben n11den aldım G2yi uygun fiyata. Benimki de avrupa versiyonu. Telefon aynı sadece sürümler farklı. Mesela avrupa sürümünde radyo var fakat türkiye sürümünde radyo yok. Kit kat güncellemesi daha önce gelmişti bana
Benim telefon da taiwan dan ithal gelmiş. Ama ben şu anda almanya romunu kullanıyorumTayvan avrupa ülkesi degil miTayvan daha mi kotu bide güncelleme daha gec mi gelir
Yok sorunla karşılaşmadım sanki batarya daha az gidiyor ondan dolayı. Stock rom yaptım dün fakat jelly beane geçemedim şuan hala kitkat ve daha iyikardesim 4.4.2 surumunden neden memnun degilsin ne gibi yavaslamalar vs sorunlar mı var
Kardeş senin avrupa sürümü değil öyle olsaydı EUR-XXX yazardıTayvan avrupa ülkesi degil miTayvan daha mi kotu bide güncelleme daha gec mi gelir